سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲۲:۵۸ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۱:۲۱ /شنبه/۵ آبان ۱۴۰۳

رئیس هیئت‌ مدیره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو:

۲۶ همت پروژه در «کچاد» آماده بهره‌برداری است

رئیس هیئت‌ مدیره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با اشاره به سرمایه‌گذاری ۲۶ هزار میلیارد تومانی این مجموعه در تمام طرح‌های توسعه‌ای، گفت: این پروژه‌ها هم‌اکنون آماده بهره‌برداری هستند.

رئیس هیئت‌ مدیره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با اشاره به سرمایه‌گذاری ۲۶ هزار میلیارد تومانی این مجموعه در تمام طرح‌های توسعه‌ای، گفت: این پروژه‌ها هم‌اکنون آماده بهره‌برداری هستند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، محمود صلاحی در حاشیه سمپوزیوم فولاد ۱۴۰۳ ضمن اعلام این خبر، اظهار داشت: از جمله این پروژه‌های آماده بهره‌برداری، دو واحد گازی نیروگاه سیکل ترکیبی است که هرکدام ۱۸۳ مگاوات ظرفیت دارند. ویژگی مهم این نیروگاه‌ها آن است که خودتامین هستند و به همین دلیل چالش کمبود برق که در تابستان‌ها، به‌ ویژه تابستان بسیار گرم امسال که با آن مواجه بودیم، با این نیروگاه‌ها حل خواهد شد.

وی در ادامه تصریح کرد: همچنین یک واحد نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی در اردکان داریم که در حال استفاده بوده و نیروگاه خورشیدی ۱۰‌ مگاواتی دوم اردکان نیز آماده افتتاح است؛ همچنین یک واحد ۱۰ مگاواتی خورشیدی دیگر نیز در بهاباد در حال ساخت است.

رئیس هیئت‌ مدیره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با بیان اینکه معدن فعلی چادرملو رو به اتمام است، افزود: به همین دلیل از حدود سه سال قبل، معدن D19 با مشارکت معدنی و صنعتی چادرملو و سنگ‌ آهن مرکزی ایران آغاز به کار کرد که باطله‌برداری آن انجام ‌شده و به‌ زودی با حضور مقامات دولت و وزارت صمت افتتاح و آماده بهره‌برداری خواهد شد؛ لازم به ذکر است که سنگ این معدن به کارخانه کنسانتره منتقل می‌شود.

صلاحی مطرح کرد: از دیگر پروژه‌های مهم «کچاد» می‌توان به کارخانه تولید بریکت سرد اشاره کرد که دانش‌بنیان بوده و آماده افتتاح است، کارخانه کلاف‌سازی شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه و کارخانۀ کنسانتره‌سازی یک میلیون تنی در بهاباد نیز هر دو آماده افتتاح هستند.

وی اضافه کرد: همچنین در زمینه مسئولیت‌های اجتماعی، دو مدرسه بزرگ در اردکان ساخته‌ایم؛ یک دبیرستان و یک هنرستان که آماده راه‌‌اندازی هستند.

رئیس هیئت‌ مدیره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با بیان اینکه خط آب‌رسانی اردکان از خلیج‌ فارس به چادرملو منتقل می‌شود و یک هزار و ۲۰۰ لیتر در ثانیه دبی دارد، ابراز کرد: پروژه انتقال بخشی از این آب برای صنایع اردکان به‌ زودی آماده بهره‌برداری است.

صلاحی با اشاره به اینکه کارخانه گندله‌سازی غدیر در بهاباد نیز تا آخر آبان‌ ماه آماده بهره‌برداری خواهد شد، عنوان کرد: همچنین یک پروژه جدید با هزینه ۴۷ میلیون یورو به نام کارخانه کلاف آریایی برای میبد در دست اقدام داریم که مناقصه آن برگزار شده و پیمانکار انتخاب شده است و این پروژه نیز به‌ زودی شروع خواهد شد.

وی در خصوص همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و حمایت چادرملو از آن‌ها، اظهار داشت: در حال حاضر دیسپچینگ معدن را به مدت دو سال به شرکت‌های دانش‌بنیان واگذار کرده‌ایم؛ به علاوه پروژه بریکت سرد که دانش‌بنیان است را نیز آغاز کرده‌ایم. در تمامی طرح‌های چادرملو، ما ابتدا آن‌ها را به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌کنیم و سپس مراحل اجرایی را ادامه می‌دهیم.

رئیس هیئت‌ مدیره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو یادآور شد: در زمینه قطعه‌سازی نیز شرکت‌های دانش‌بنیان کمک‌های قابل‌توجهی به ما کرده‌اند. به‌ عنوان مثال، در نشریه داخلی چادرملو به‌ وضوح نشان داده‌ایم که هزاران قطعه‌ای که پیش‌ از این از خارج وارد می‌شد، اکنون به کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در داخل کشور تولید می‌شود.

صلاحی بومی‌سازی قطعات را بخشی از این تلاش‌ها دانست و مطرح کرد: ما با شرکت‌های دانش‌بنیان قرارداد می‌بندیم و آن‌ها بر اساس نیازهای شرکت، فرایند بومی‌سازی قطعات را آغاز می‌کنند. از این رو به این شرکت‌ها اعلام می‌کنیم که مصرف هر قطعه در طول سال چه مقدار است و آن‌ها با کمک متخصصان داخلی چادرملو به تولید این قطعات مشغول می‌شوند. در همین رابطه، تاکنون تعداد زیادی از این قطعات بومی‌سازی شده و در حال تولید هستند.

وی در پایان بیان کرد: سرمایه‌گذاری ما روی تمامی طرح‌های توسعه‌ای بالغ‌ بر ۲۶ هزار میلیارد تومان بوده است که این طرح‌ها هم‌اکنون آماده بهره‌برداری هستند. از این میزان، ۱۷ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری ریالی معادل ۲۵۰ میلیون یورو ارزش دارد.

انتهای پیام//

در بازه زمانی 03-1400،

۶:۴۲ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

در نشست هیئت مدیره «کچاد» تصویب شد؛

۱۳:۲۲ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

آینده‌ای سبز برای فولاد؛

۸:۴۹ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

مصمم در مسیر جهش تولید؛

۱۲:۰۰ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

در فروردین ماه 1404 رخ داد؛

۱۱:۴۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

در فروردین ماه 1404 محقق شد؛

۸:۴۵ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۱:۰۸ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

احمد صادقیان، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۲۱ /سه شنبه/۷ اسفند ۱۴۰۳

ابراهیم جانقربانیان، عضو هیئت مدیره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۷ /شنبه/۴ اسفند ۱۴۰۳

امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۵ /شنبه/۲۷ بهمن ۱۴۰۳

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

در 11 ماهه 1403 محقق شد؛

۹:۱۰ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت اپال پارسیان سنگان؛

۶:۳۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت صنعت فولاد شادگان؛

۱۱:۵۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز؛

۱۱:۳۰ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۱۱:۰۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه؛

۱۰:۴۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/8

222417

فلزات آنلاین

1404/02/8

897230

فلزات آنلاین

1404/02/8

1404834

فلزات آنلاین

1404/02/8

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/8

27816

فلزات آنلاین

1404/02/8

16591

فلزات آنلاین

1404/02/8

43078

فلزات آنلاین

1404/02/8

65608

فلزات آنلاین

1404/02/8

49801

فلزات آنلاین

1404/02/8

43707

فلزات آنلاین

1404/02/8

36783

فلزات آنلاین

1404/02/8

35954

فلزات آنلاین

1404/02/8

35837

فلزات آنلاین

1404/02/8

43700

فلزات آنلاین

1404/02/8

38689

فلزات آنلاین

1404/02/8

61045

فلزات آنلاین

1404/02/8

33118

فلزات آنلاین

1404/02/8

42897

فلزات آنلاین

1404/02/8

56224

فلزات آنلاین

1404/02/8

6694000