مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه کفت: امروز نکته قابل توجه در فرایند و مدل حرکت فولاد مبارکه، آموختههای ارزیابی است که میتواند بیشتر و بهتر از گذشته ما را در تحقق راهبرد یادگیری سازمانی و پیشرفت و تعالی یاری کند. در این راستا با برنامهریزی همهجانبه برای خلق آینده بهتر، با همراهی همه ذینفعان تلاش خود را مضاعف خواهیم کرد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان، محمدیاسر طیبنیا در جلسه اختتامیه ارزیابی تعالی سازمانی این شرکت که روز پنجشنبه ۳۰ آذر ماه برگزار شد، با بیان مطلب فوق، ضمن قدردانی از زحمات اعضای تیم ارزیابی و مشارکت و همراهی کارکنان شرکت در این فرایند، اظهار داشت: ارزیابی انجام شده و نگاه واقعبینانه تیم ارزیابی، فرصتهای بهتری را برای یادگیری و تعالی فراهم آورده است. امیدواریم بتوانیم با بهکارگیری یافتههای تیم ارزیابی در مسیر تعالی هرچه بیشتر سازمان گام برداریم.
وی افزود: وقتی صحبت از الگوی ملی بنگاهداری مطرح میشود، مهمترین مولفه تاثیرگذار الگو بودن رهبران سازمان است. سازمان متعالی باید رهبرانی الگو داشته باشد تا آنها بتوانند سازمان را به عنوان یک الگو به جامعه معرفی کنند و به طور مشخص، امروز ما بر تحقق این راهبرد در شرکت فولاد مبارکه تمرکز کردهایم.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: در جریان انجام ارزیابی، سازمان به انسجام و زبان مشترک میرسد و در مسیر تحقق اهداف به همدلی مضاعفی دست مییابد و پس از آن این رفتارها را به فرهنگ کاری و سازمانی مبدل میکند. خوشبختانه بازخوردهایی که از همکاران در جریان برگزاری فرایند ارزیابی گرفتیم، حاکی از آن است که این راهبردها در سازمان اجرا شده است.
طیبنیا عنوان کرد: فارغ از نتایج به دست آمده، از یک سو دفاع منسجم و سازمان یافته از رویکردها و اهداف سازمان طی یک هفته انجام فرایند ارزیابی و از سوی دیگر، در کنار هم بودن برای رسیدن به یک هدف مشترک و ایجاد انگیزش و آموزش را میتوان اهداف اصلی ما از حضور در فرایند ارزیابی دانست که بسیار ارزشمند است و به نظر میرسد با توجه به گزارشهای واصله، تا حدود زیادی در مسیر تحقق این هدف به توفیق رسیدهایم.
وی خاطرنشان کرد: شرکت کردن در فرایند جایزه نشان میدهد در جایگاهی معتبر قرار داریم؛ اینکه یک تیم حرفهای، با ملاک و معیارهای فراملی، نقاط قوت و قابلبهبود سازمان را بررسی میکند، مسلما در تعالی سازمان موثر است. گزارش ارزیابان محترم نیز نشان میدهد شرکت فولاد مبارکه در ایجاد شور و نشاط در جامعه، نقش مهمی داشته و این نکتهای است که ما به درستی طی یکی دو سال اخیر با قوت در دستور کار خود قرار دادهایم و اساسا یکی از رسالتهای خود را تزریق امید و نشاط به جامعه تعریف کرده و آن را مورد تاکید قرار دادهایم.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در همین زمینه ابراز کرد: باید با همت و تلاش مضاعف، به دستاوردهای ارزشمندتری برای کشور دست یابیم و در پی آن، اتفاقات خوبی را که در مجموعه حاصل میشود، به جامعه منتقل کنیم.
طیبنیا با اشاره به بازدید مسئولان و اقشار مختلف کشور از فولاد مبارکه، گفت: نگاه افراد قبل از حضور در فولاد مبارکه نسبت به بعد از بازدید از این دستاورد ارزشمند صنعتی کشور، به شکل قابل ملاحظهای متفاوت است؛ تا جایی که بازدیدکنندگان خود را به عنوان سفیری برای اطلاعرسانی این دستاوردها مسئول میدانند.
بر اساس این گزارش، ارزیابی شرکت فولاد مبارکه توسط ۶ نفر از ارزیابان مجرب سازمان مدیریت صنعتی ایران از تاریخ ۲۶ تا ۳۰ آذرماه با برگزاری ۳۵ جلسه انجام شد.
در طی این ارزیابی، علاوه بر خطوط تولیدی شرکت، از مهمترین پروژههای عملیاتی شرکت نظیر نورد گرم شماره ۲ و نیروگاه ۹۰۰ مگاواتی سیکل F، مراکز نوآوری شرکت در دانشگاه صنعتی اصفهان، برخی پروژههای در حال ایجاد با همراهی شرکتهای دانشبنیان و ورزشگاه نقشجهان بازدید شد.
انتهای پیام//