سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲۱:۲۹ /یکشنبه/۲۶ اسفند ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۳:۰۲ /سه شنبه/۲۳ بهمن ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس عنوان کرد:

تحقق رشد ۱۳ درصدی بخش معدن در گرو سرمایه‌گذاری ۴۰ میلیارد دلاری

مدیرعامل شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس گفت: دستیابی به رشد ۱۳ درصدی برنامه‌ریزی شده در برنامه هفتم توسعه برای بخش معدنو صنایع معدنی، نیازمند دست‌‎کم ۴۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری است و باید راهی برای تامین میزان سرمایه‌گذاری از طریق داخل یا سرمایه‌های خارجی پیدا شود.

مدیرعامل شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس گفت: دستیابی به رشد ۱۳ درصدی برنامه‌ریزی شده در برنامه هفتم توسعه برای بخش معدنو صنایع معدنی، نیازمند دست‌‎کم ۴۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری است و باید راهی برای تامین میزان سرمایه‌گذاری از طریق داخل یا سرمایه‌های خارجی پیدا شود.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس، حسام مقدم‌علی بیان کرد: رشد در نظر گرفته شده برای بخش معدن و صنایع معدنی در حالی است که برای کل اقتصاد کشور رشد ۸ درصدی در نظر گرفته شده است.

وی افزود: این بدان معناست که مسئولان کشور ظرفیت قابل‌توجهی در این بخش متصور هستند و حال باید ببینیم دستیابی به این رشد امکان‌پذیر است یا خیر؟

مدیرعامل شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس ادامه‌ داد: لازم به ذکر است که تاکنون در بخش معدن، دستیابی به چنین اعداد و ارقامی در رشد کل بخش نداشتیم و شدنی نبوده است اما وقتی هدف‌گذاری می‌کنیم، باید برای آن برنامه‌ریزی داشته باشیم و بدانیم چه منابعی برای دستیابی به این هدف نیاز داریم.

مقدم‌علی اظهار داشت: آنچه از محتوای برنامه توسعه پیشرفت دریافت می‌شود، این است که خیلی فرایند محور نیست؛ به عبارتی، بیشتر یک سری داده‌های کمی در جداول به عنوان هدف قرار داده شده است که اگر بررسی دقیق‌تری داشته باشیم و درصدگیری مجدد کنیم، شاید از این رشدی که به صورت کلامی پیش‌بینی شده کمتر باشد.

وی اظهار داشت: دستیابی به این اهداف و این ارقام ملزوماتی دارد که از جمله باید به بهره‌وری، نیروی انسانی، تامین منابع مالی و همچنین زیرساخت‌های کلان اشاره کرد.

گلوگاه‌های اساسی دستیابی به رشد ۱۳ درصدی در بخش معدن

این فعال حوزه معدن و صنایع معدنی اضافه‌ کرد: در این زمینه، چند گلوگاه اساسی وجود دارد که ابتدا باید راهی برای رفع آن‌ها پیدا کنیم. یکی از این گلوگاه‌ها، موضوع بهره‌وری است و برای ارتقای بهره‌وری نیاز به فناوری جدید در بخش معدن داریم. در این راستا، شرکت‌های دانش‌بنیان زیادی نیز وجود دارند اما باید گفت به دلیل کمبود توان مالی، آسیب‌های محیطی صنعتی بر آن‌ها بسیار تاثیرگذار است.

مقدم‌علی خاطرنشان کرد: در برخی موارد این شرکت‌ها توانسته‌اند در مقیاس آزمایشگاهی یا پایلوت مسائل را حل کنند اما همه آنها لزوما در مقیاس صنعتی قابل حل‌وفصل نیستند.

وی مطرح کرد: حال فکر کنیم در این رشد ۱۳ درصدی، پیش‌بینی شده است که برای بخش معدن و صنایع معدنی، حدود ۶ درصد آن از طریق افزایش بهره‌وری میسر شود اما ۷ درصد دیگر باید از طریق سرمایه‌گذاری اتفاق بیفتد.

این فعال حوزه معدن و صنایع معدنی تصریح‌ کرد: در اینجا باید گفت دست‌کم به ۴۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در بخش معدن و صنایع معدنی نیازمندیم و باید راهی برای تامین میزان سرمایه‌گذاری از طریق داخل یا سرمایه‌های خارجی پیدا کنیم.

به گفته مقدم‌علی، این مهم هرچند ناشدنی نیست اما دستیابی به آن ملزومات زیادی نیاز دارد که باید فراهم شود.

وی در ادامه با بیان اینکه بورس کالا، یک محیط کاملا شفاف و قابل اتکا برای تامین مواد اولیه و فروش در زنجیره است، اظهار داشت: هرچند در برخی مواقع و فصول سرد سال به دلیل ناترازی‌هایی که وجود دارد، شاهد برهم خوردن بالانس و تعادل زنجیره فولاد هستیم و موفقیت زیادی در فرایند بورسی حاصل نمی‌شود اما با این وجود همچنان قابل اتکاترین فرایندی است که امروز در کشور وجود دارد.

مدیرعامل شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس در پایان یادآور شد: معتقدیم موانعی که در حال حاضر وجود دارد را می‌توان با تدوین الگوهای دیگری در داخل بورس کالا حل‌وفصل کرد.

انتهای پیام//

همگام با توسعه و پیشرفت فناوری،

۸:۳۹ /یکشنبه/۲۶ اسفند ۱۴۰۳

رئیس هیئت عامل ایمیدرو مطرح کرد:

۵:۳۲ /دوشنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان؛

۱۱:۴۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی کشور:

۱۱:۲۹ /چهارشنبه/۱۵ اسفند ۱۴۰۳

مدیرکل سازمان صمت استان خوزستان عنوان کرد:

۸:۵۶ /یکشنبه/۱۲ اسفند ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۰ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

علی خطیبی، مدیرعامل شرکت راهسازی و معدنی مبین در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۳:۲۲ /دوشنبه/۲ مهر ۱۴۰۳

محمدهادی صادق، مدیر امور بازرگانی هلدینگ میدکو در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۰۵ /شنبه/۲۱ مرداد ۱۴۰۲

محمدحسین بصیری، مدیرعامل شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۹:۵۶ /شنبه/۱۴ آبان ۱۴۰۱

علیرضا ضیایی، مدیرعامل شرکت کاوند نهان زمین در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۶:۳۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

مدیر فرآوری شرکت سنگ‌آهن گهرزمین مطرح کرد:

۱۴:۳۱ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۱۰:۱۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

محمدحسين بصيری، کارشناس بخش معدن و صنايع معدنی طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۶ /شنبه/۱۷ آذر ۱۴۰۳

مهری عليدوستی، مديرعامل شرکت آتورپات مديا طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۱ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

جاویدان حاجی‌آقا محسنی، عضو هیئت مدیره شرکت فولاد شاهرود طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۹:۲۵ /دوشنبه/۱۶ مهر ۱۴۰۳

آینده فلزات در ایران چگونه است؟

۸:۵۴ /سه شنبه/۶ شهریور ۱۴۰۳

عباس ابراهیمی، مدیرعامل شرکت آلیاژسازان کرج طی یادداشتی در «فلزات‌انلاین» مطرح کرد:

۵:۵۴ /شنبه/۱۴ مرداد ۱۴۰۲

در سال 1402 تحقق پیدا کرد؛

۱۰:۲۶ /سه شنبه/۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

راهبردی هوشمندانه برای آینده صنعت؛

۱۳:۲۰ /چهارشنبه/۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان؛

۱۱:۴۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛

۶:۱۸ /شنبه/۴ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات؛

۵:۲۸ /شنبه/۲۲ دی ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت سنگ آهن مرکزی ایران؛

۶:۰۶ /شنبه/۱۵ دی ۱۴۰۳

نگاهی به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۱۳:۲۸ /شنبه/۵ اسفند ۱۴۰۲

نگاهی به شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه؛

۵:۵۰ /شنبه/۲۸ بهمن ۱۴۰۲
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/12/25

271750

فلزات آنلاین

1403/12/25

973636

فلزات آنلاین

1403/12/25

1478906

فلزات آنلاین

1403/12/25

1093112

فلزات آنلاین

1403/12/25

29148

فلزات آنلاین

1403/12/25

18050

فلزات آنلاین

1403/12/25

46715

فلزات آنلاین

1403/12/25

55899

فلزات آنلاین

1403/12/25

41670

فلزات آنلاین

1403/12/25

43790

فلزات آنلاین

1403/12/25

38300

فلزات آنلاین

1403/12/25

36352

فلزات آنلاین

1403/12/25

36527

فلزات آنلاین

1403/12/25

43216

فلزات آنلاین

1403/12/25

42339

فلزات آنلاین

1403/12/25

61794

فلزات آنلاین

1403/12/25

33792

فلزات آنلاین

1403/12/25

46053

فلزات آنلاین

1403/12/25

43270

فلزات آنلاین

1403/12/25

6811000