سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۹:۰۷ /پنج شنبه/۲۹ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۸:۰۶ /شنبه/۱۰ آبان ۱۳۹۹

دستاوردهای 6 ماهه سال ۹۹

موج وفاق و امیدواری اکسینی‌ها در مراسم اعلام دستاوردها

مراسم اعلام دستاوردهای 6 ماهه سال ۹۹ شرکت فولاد اکسین خوزستان با حضور اعضای هیئت‌مدیره، مدیرعامل و مدیران شرکت برگزار شد. مدیرعامل فولاد اکسین خوزستان در این مراسم گفت: امروز در تمام محافل فولادی اسم و برند فولاد اکسین زبانزد هست.

مراسم اعلام دستاوردهای ۶ ماهه سال ۹۹ شرکت فولاد اکسین خوزستان با حضور اعضای هیئت‌مدیره، مدیرعامل و مدیران شرکت برگزار شد. مدیرعامل فولاد اکسین خوزستان در این مراسم گفت: امروز در تمام محافل فولادی اسم و برند فولاد اکسین زبانزد هست.

به گزارش «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد اکسین، امین ابراهیمی، مدیرعامل فولاد اکسین خوزستان اظهار داشت: تمایل داشتم این مراسم با حضور همه کارکنان شرکت برگزار می‌شد، اما به علت شیوع ویروس کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی این مهم صورت نگرفت. نیروهای جوان و پرتلاش و پرتحرک فولاد اکسین توانستند افتخارات زیادی را برای کشور و استان رقم بزنند این اعداد و ارقامی که در فولاد اکسین به وجود آمده بسیار خوب است اما قطعا قدردانی از عواملی که این اعداد و ارقام خلق کردند رمز موفقیت و باعث ثبات و آرامش در فولاد اکسین است.

وی افزود: تعریف استراتژی ریشه نظامی دارد و به معنای پیروزی بر دشمن است. اما در حوزه کسب‌وکار استراتژیک یک طرح کلی برای استفاده بهتر از منابع است و ما سعی کردیم از منابع موجود در شرکت بیشترین استفاده را داشته باشیم، استراتژی باید حتما در کف سازمان اجرا شود نه اینکه آن را در پوسترهای رنگارنگ به دیوارها بچسبانیم، خوشبختانه امروز در فولاد اکسین همه از سرباز تا سردار اعتقاد به استراتژی دارند.

مدیرعامل فولاد اکسین ادامه داد: در فعالیت دوساله شرکت که ما در خدمت دوستان بودیم با سه مقوله روبه‌رو دست و پنجه نرم کردیم یکی آنچه در گذشته اتفاق افتاد و به ما ارث رسیده است ۷۰ درصد انرژی ما را به خودش اختصاص داد و روزی که شروع کار ما بود وضعیت برند اکسین به جایی رسیده بود که پرسنل از اشتغال در فولاد اکسین احساس خوشایندی نداشتند، مقوله دوم ایجاد شرایط مناسب و ریل‌گذاری برای پیشرفت بود و پروژه‌هایی مثل گوره به جاسک و دیگر صنایع از این قبیل بودند که همت خود پرسنل هست و ۲۰ درصد انرژی را محقق کردند، امروز در تمام محافل فولادی اسم و برند فولاد اکسین زبانزد هست قبلا قیمت محصولات ما را بازار تعیین می‌کرد اما اکنون تعیین قیمت در خود اکسین صورت می‌گیرد و با راه‌اندازی و بهره‌برداری فولادسازی فتح بازارهای جدید، تولید محصولات با ارزش افزوده، کاهش قیمت تمام شده محصولات آینده درخشانی از آن اکسینی‌ها است.

ابراهیمی بیان کرد: بامثلث نرم‌افزار، سخت‌افزار و مغزافزار حوزه منابع انسانی ما در بحث عدالت اجتماعی و رفع تبعیض و افزایش رضایت پرسنل و تحول نظام پاداش و طبقه‌بندی مشاغل و تغییرنظام تشکیلاتی شرکت وضع معیشتی پرسنل بهبود پیدا کرد به طوری که قدرت خرید آنها از تعاونی شرکت از ۱۵۰ میلیون تومان سال ۹۷ به ۱.۵ میلیارد ۶ ماهه اول سال ۹۹ رسیده است.

وی ابراز کرد: نکته مهمی که از روز اول هیئت‌مدیره محترم بر آن تاکید داشت افزایش میزان کنترل‌های داخلی و شفافیت در معاملات و معادلات بود و امروز در حوزه فروش و معاملات شخص تصمیم نمی‌گیرد بلکه کمیسون معاملات و خرد جمعی تصمیم‌ساز است.

مدیرعامل فولاد اکسین تصریح کرد: در حوزه مالی و مالیات و تسویه حساب طلبکاران به معنای کلمه انقلاب صورت گرفت و تعهدات عقب‌مانده که برند اکسین را مخدوش کرده بود کم شده است و از دیگر نتایج زحمات پرسنل این است که کیفیت اکسین جهانی است و بسیاری از مشتریان و خریداران اروپایی اذعان دارند که کیفیت محصولات اکسین در جهان تک است.
در ادامه این مراسم انصاریان، رئیس هیئت‌مدیره گفت: از سال ۹۱ که در فولاد اکسین حضور داشتم همیشه این ظرفیت بکر و بی‌نظیر فولاد اکسین را می شناختم و همیشه سعی کردیم شرایط برای بروز استعدادها و شکوفایی این پتانسیل‌ها فراهم شود که خوشبختانه در این وضعیت مثبت هستیم.

وی اضافه کرد: وقتی امروز اکسین را با ابتدای سال ۹۷ مقایسه می کنیم واقعا افتخار به داشتن تحرک و تلاش پرسنل می‌کنیم به تعبیر دیگر همه آهن‌آلات و وسایل و اشیا می‌آیند و می‌روند ولی هر سازمانی بهترین داشته‌ها و گنجینه آن نیروی انسانی آن است. و علی‌رغم فشارهایی که از بیرون و خارج از عوامل شرکت به هیئت‌مدیره وارد شد و واقعا سخت بود ما تمام تلاش را کردیم که زمینه شکوفایی پتانسیل‌های فولاد اکسین را فراهم کنیم.

رئیس هیئت‌مدیره ابراز کرد: عقلانیت و تدبیر و همه‌جانبه‌نگری شاید یکی از عوامل موفقیت تصمیمات ما در هیئت‌مدیره فولاد اکسین بود از این رو همه زحمات پرسنل دیده میشود و قدردان تمام این تلاش‌ها از سر تا ذیل شرکت هستیم و خوشحال هستیم که سطح زندگی و رفاه پرسنل نسبت به شرکت‌های مشابه خوب است این انگیزه می دهد به افرادی که در جاهای سخت و پر خطر کار می‌کنند تلاش بیشتر نمایند، ما هم در هیئت‌مدیره این تفاوت‌ها را دیده و می‌بینیم و در بحث حقوق و پاداش و مزایا آن را مدنظر داریم.

انصاریان در خاتمه افزود: راه‌اندازی طرح فولادسازی میتواند به امنیت کشور کمک بکند چرا که با ایجاد شغل و اشتغال برای جوانان آن‌ها از خیلی از مسائل و مشکلات اجتماعی نجات می‌یابند و با مشغول شدن و کسب درآمد ضمن کمک به تولید ملی به توسعه و امنیت ملی نیز یاری می‌رسانند.

در ادامه این مراسم سلمان‌پور عضو هئیت‌مدیره ضمن تقدیر از تلاش پرسنل عنوان کرد: همه ما باید انرژی ها را برای طرح فولادسازی روی هم بگذاریم و همیشه آن را تکرار و تلاش کنیم تا انشاالله به بهره‌برداری برسد.

همچنین جنتی از اعضای هیئت‌مدیره نیز تشریح کرد: اگر در اکسین از خود راضی باشیم و به این بسنده کنیم روز افول ما فرا رسیده است این باید آغاز یک راهی ادامه‌دار باشد و با بازخوردهایی که الان هست خوشحال هستیم و امید داریم که این راه با استراتژی و برنامه از کف سازمان تا راس شرکت وجود دارد و از تک تک دوستان تشکر می‌کنم و روزی که موفقیت طرح فولادسازی و تامین مواد اولیه خود و اشتغال بیشتر ایجاد شود قطعا آن روزهای بهتری از امروز هستند.

در پایان یارعلی‌زاده، عضو دیگر هیئت‌مدیره اکسین خاطرنشان کرد: استراتژی از همه چیز برای یک مدیر واجب‌تر است، این تقدیر و تشکرهایی که امروز از جانب پرسنل و هیئت‌مدیره و مدیرعامل نسبت به هم صورت گرفت نشان از وفاق و وحدت و انسجام درونی فولاد اکسین دارد و انشالله در شرایطی هستیم که بتوانیم یک پردازش هم به بحث رفاه بیشتر پرسنل و حتی مسکن آن‌ها بزنیم این نوید و امید را در آینده همکاران و همراهان ما بیشتر خواهند دید.

گفتنی است در پایان به تعدادی از مدیران و روسای فولاد اکسین با اهدای لوح تقدیر آیین مراسم قدردانی انجام شد.

با توجه به برآوردهای صورت گرفته،

۹:۲۲ /چهارشنبه/۲۸ خرداد ۱۴۰۴

طی سال‌های آتی به وقوع خواهد پیوست؛

۸:۱۷ /چهارشنبه/۲۸ خرداد ۱۴۰۴

در پی شهادت جمعی از مردم در تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

۹:۲۲ /یکشنبه/۲۵ خرداد ۱۴۰۴

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه عنوان کرد:

۱۴:۴۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

در مجمع عمومی عادی سالیانه مطرح شد؛

۱۳:۴۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۰۱ /دوشنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۴

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۴ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

علیرضا شریفی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

امین صفری، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۴۵ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در مجمع عمومی عادی سالیانه «ارفع» مطرح شد؛

۱۵:۵۸ /یکشنبه/۱۱ خرداد ۱۴۰۴

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۴۸ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۳۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک فولاد خراسان؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/26

224083

فلزات آنلاین

1404/03/26

858230

فلزات آنلاین

1404/03/26

1374431

فلزات آنلاین

1404/03/26

1331305

فلزات آنلاین

1404/03/26

29819

فلزات آنلاین

1404/03/26

16025

فلزات آنلاین

1404/03/26

45904

فلزات آنلاین

1404/03/26

65099

فلزات آنلاین

1404/03/26

47680

فلزات آنلاین

1404/03/26

42960

فلزات آنلاین

1404/03/26

41121

فلزات آنلاین

1404/03/26

38054

فلزات آنلاین

1404/03/26

37017

فلزات آنلاین

1404/03/26

43017

فلزات آنلاین

1404/03/26

38549

فلزات آنلاین

1404/03/26

59174

فلزات آنلاین

1404/03/26

35071

فلزات آنلاین

1404/03/26

43385

فلزات آنلاین

1404/03/26

59056

فلزات آنلاین

1404/03/26

6774100