سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۸:۲۸ /جمعه/۳۰ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۲:۵۹ /شنبه/۱۴ فروردین ۱۴۰۰

در سال 1399؛

فولاد خوزستان ۳۰ هزار میلیارد تومان درآمد کسب کرد

شرکت فولاد خوزستان طی سال گذشته، موفق به کسب 306 هزار و 467 میلیارد ریال درآمد با فروش سه میلیون و 937 هزار تن محصول شده است که این میزان درآمد نسبت به سال 1398 حدود 93 درصد رشد را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، شرکت فولاد خوزستان در سال ۱۳۹۹ عملکرد بسیار خوبی در حوزه تولید داشت و موفق به افزایش ۲ درصدی تولید محصولات فولاد خود شد. ضمن اینکه این شرکت موفق به ثبت رکوردهای تاریخی در فروش شده است.

رشد ۲ درصدی تولید فولاد در فولاد خوزستان

نمودار ۱ نشان می‌دهد که شرکت فولاد خوزستان توانست در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹ دومیلیون و ۳۰۶ هزار و ۲۸۶ بیلت و بلوم تولید کند. فولاد خوزستان در سال ۱۳۹۸ طی همین مدت توانسته بود دو میلیون و ۴۹۷ هزار و ۸۲۶تن بیلت و بلوم تولید کند.

«فخوز» در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹ یک میلیون و ۴۷۷ هزار و ۲۵۰ تن اسلب تولید کرد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، با رشد ۲۳درصدی همراه بود. این شرکت در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۸ یک میلیون و ۱۹۱ هزار و ۵۶۳ تن اسلب تولید کرده بود.

در شرکت فولاد خوزستان طی ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹ پنج میلیون و ۷۶۱ هزار و ۲۵۳ تن گندله تولید شد که نسبت به همین مدت در سال ۱۳۹۸، حدود یک درصد افت داشت. فولاد خوزستان در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۸ پنج میلیون و ۸۵۲ هزار و ۲۵۲ تن گندله تولید کرده بود.

مجموع تولید محصولات فولادی شرکت فولاد خوزستان در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹ به سه میلیون و ۷۸۳ هزار و ۵۳۶ تن رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال پیش از آن، ۲درصد رشد را نشان می‌دهد. این شرکت در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۸ توانسته بود سه میلیون و ۶۸۹ هزار و ۳۸۹ تن محصول تولید کند.

فولاد خوزستان سه میلیون و ۹۳۷ هزار تن محصول فروخت

نمودار ۲ حاکی از آن بوده که شرکت فولاد خوزستان توانسته است در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹ یک میلیون و ۱۷۷ هزار و ۵۹۹ تن بیلت و بلوم را در بازار داخلی به فروش برساند که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، ۰٫۸ درصد رشد داشت. فولاد خوزستان در سال ۱۳۹۸ طی همین مدت موفق شده بود یک میلیون و ۱۶۷ هزار و ۸۵۴تن بیلت و بلوم را در بازار داخلی بفروشد.

«فخوز» در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹، ۹۲۵ هزار و ۵۸۸ تن اسلب را در بازارهای داخلی فروخت که نسبت به مدت مشابه سال پیش از آن ۲۱درصد رشد دارد. این شرکت در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۸، ۷۶۰ هزار و ۷۸۰ تن اسلب را در بازارهای داخلی فروخته بود.

فولاد خوزستان طی ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹ موفق به فروش ۳۲۰ هزار و ۴۳۵ تن گندله در بازار داخلی شده است. این شرکت طی همین مدت در سال ۱۳۹۸، ۴۲۳ هزار و ۱۵۴ تن گندله در بازار داخلی فروخته بود.

در شرکت فولاد خوزستان طی ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹، ۲۱ تن ورق و دو هزار و ۱۳۸ تن آهن اسفنجی در بازار داخلی فروخته شد.

مجموع فروش داخلی فولاد خوزستان طی ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹ به دو میلیون و ۴۲۵ هزار و ۶۹۰ تن رسید که در مقایسه با سال پیش از آن، ۲ درصد رشد داشت. این شرکت طی ۱۲ ماه سال ۱۳۹۸، موفق شده بود دو میلیون و ۳۶۴هزار و ۶۱۶ تن محصول در بازارهای داخلی به فروش برساند.

شرکت فولاد خوزستان طی ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹ موفق به فروش یک میلیون و ۳۸ هزار و ۴۹۰ تن بیلت و بلوم در بازارهای صادراتی شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ۲۷درصد کاهش یافته است. فولاد خوزستان طی سال ۱۳۹۸ توانسته بود یک میلیون و ۴۳۶هزار و ۵۶۹ تن بیلت و بلوم را در بازارهای صادراتی به فروش برساند.

«فخوز» در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹، ۴۶۳ هزار و ۱۷۵تن اسلب را روانه بازارهای صادراتی کرد که نسبت به مدت مشابه سال پیش از آن، ۱۵ درصد رشد داشت. این شرکت سال ۱۳۹۸ طی همین مدت، ۴۰۱ هزار و ۹۳ تن اسلب صادر کرده بود.

فولاد خوزستان طی ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹ توانست ۱۰ هزار و ۲۶۲ تن ورق را در بازارهای صادراتی به فروش برساند. این شرکت در ۱۲ماه سال ۱۳۹۸ توانسته بود ۳۹ هزار و ۸۱۷ تن ورق را در بازارهای صادراتی به فروش برساند.

مجموع فروش صادراتی شرکت فولاد خوزستان طی ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹ به یک میلیون و ۵۱۱ هزار و ۹۲۷ تن رسید. این شرکت در ۱۲ماه سال ۱۳۹۸ موفق شده بود یک میلیون و ۸۷۷هزار و ۴۷۹ تن محصول را در بازارهای صادراتی به فروش برساند.

مجموع فروش داخلی و صادراتی فولاد خوزستان در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹ به سه میلیون و ۹۳۷ هزار و ۶۱۷ تن رسید. این شرکت در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۸ توانسته بود چهار میلیون و ۲۴۲ هزار و ۹۵ تن محصول بفروشد.

رشد ۱۵۴ درصدی درآمد فروش اسلب در بازار داخلی

همان‌طور که در نمودار ۳ مشاهده می‌شود، شرکت فولاد خوزستان توانست در ۱۲ماه سال ۱۳۹۹ از محل فروش بیلت و بلوم در بازار داخلی ۹۰ هزار و ۶۶۰ میلیارد و ۲۴۹ میلیون ریال درآمد کسب کند که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، ۱۰۱ درصد رشد داشت. فولاد خوزستان در سال ۱۳۹۸ طی همین مدت توانسته بود با فروش بیلت و بلوم در بازار داخلی ۴۵ هزار و ۶۸ میلیارد و ۴۹۲ میلیون ریال درآمد داشته باشد.

«فخوز» در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹، ۷۷ هزار و ۱۶۴میلیارد و ۴۱۳ میلیون ریال از فروش اسلب در بازار داخلی درآمد داشت که نسبت به مدت مشابه سال پیش از آن، ۱۵۴ درصد رشد داشت. این شرکت در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۸، ۳۰هزار و ۳۱۸ میلیارد و ۸۷۵ میلیون ریال اسلب در بازار داخلی فروخته بود.

فولاد خوزستان طی ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹ موفق به کسب درآمد چهار هزار و ۶۵۱ میلیارد و ۸۳۲میلیون ریالی از فروش گندله در بازار داخلی شده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از آن، ۱۰ درصد افزایش داشته است. این شرکت طی همین مدت در سال ۱۳۹۸، چهارهزار و ۲۲۴ میلیارد و ۷۹ میلیون ریال درآمد از فروش گندله در بازار داخلی داشت.

در شرکت فولاد خوزستان طی ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹، از فروش آهــن اسفنجی ۴۵ میلیـــارد و ۶۷۴میلیون ریال و ورق فولادی دو میلیـــارد و ۱۱۹میلیون ریال درآمد در بازار داخلی حاصل شد.
مجموع درآمد شرکت فولاد خوزستان از فروش داخلی محصولات طی ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹ به ۱۷۲ هزار و ۵۲۲ میلیارد و ۱۶۸ میلیون ریال رسید که این میزان نسبت به سال پیش از آن ۱۱۵ درصد رشد دارد. این شرکت در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۸ توانسته بود ۷۹ هزار و ۸۸۰ میلیارد و ۷۵۵ میلیون ریال درآمد از فروش داخلی محصولات خود داشته باشد.

شرکت فولاد خوزستان طی ۱۲ مـــاه ســـال ۱۳۹۹ موفـــق بـــه کســــب درآمـــد ۹۰ هـــزار و ۷۷۷میلیارد و ۳۳۷ میلیون ریالی از محل صادرات بیلت و بلوم شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، ۵۰ درصد افزایش داشته است. فولاد خوزستان طی ۱۲ ماه سال ۱۳۹۸ درآمد ۶۰هزار و ۲۱۰ میلیارد و ۳۸۶ میلیون ریالی از صادرات بیلت و بلوم داشت.

«فخوز» در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹ موفق شد ۴۲هزار و ۴۲۳ میلیارد و ۵۳۳ میلیون ریال درآمد از فروش اسلب در بازارهای صادراتی داشته باشد که در مقایسه با مدت مشابه سال پیش از آن، ۱۶۳ درصد رشد دارد. این شرکت در سال ۱۳۹۸ موفق شده بود ۱۶ هزار و ۱۱۷میلیارد و ۴۲۵ میلیون ریال اسلب را در بازارهای صادراتی به فروش برساند.

در فولاد خوزستان طی ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹، ۷۴۳ میلیارد و ۹۸۹ میلیون ریال از فروش ورق فولادی در بازارهای صادراتی درآمد حاصل شد. این شرکت در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۸ توانسته بود درآمد دو هزار و ۱۹۹ میلیارد و ۲۴۷ میلیون ریالی از صادرات ورق فولادی داشته باشد.

شرکت فولاد خوزستان توانست در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹، ۱۳۳ هزار و ۹۴۴ میلیارد و ۸۵۹ میلیون ریال درآمد از صادرات محصولات فولادی داشته باشد که در مقایسه با سال پیش از آن، حاکی از رشد ۷۰ درصدی است. این شرکت در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۸، ۷۸ هزار و ۵۲۷ میلیارد و ۵۸ میلیون ریال درآمد از صادرات کسب کرده بود.

مجموع درآمد فروش داخلی و صادراتی فولاد خوزستان در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۹ به ۳۰۶هزار و ۴۶۷ میلیارد و ۲۷ میلیون ریال رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از آن، ۹۳درصد رشد دارد. این شرکت در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۸ توانسته بود ۱۵۸ هزار و ۴۰۷ میلیارد و ۸۱۳ میلیون ریال درآمد داشته باشد.

با توجه به برآوردهای صورت گرفته،

۹:۲۲ /چهارشنبه/۲۸ خرداد ۱۴۰۴

طی سال‌های آتی به وقوع خواهد پیوست؛

۸:۱۷ /چهارشنبه/۲۸ خرداد ۱۴۰۴

در پی شهادت جمعی از مردم در تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

۹:۲۲ /یکشنبه/۲۵ خرداد ۱۴۰۴

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه عنوان کرد:

۱۴:۴۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

در مجمع عمومی عادی سالیانه مطرح شد؛

۱۳:۴۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۰۱ /دوشنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۴

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۴ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

علیرضا شریفی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

امین صفری، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۴۵ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در مجمع عمومی عادی سالیانه «ارفع» مطرح شد؛

۱۵:۵۸ /یکشنبه/۱۱ خرداد ۱۴۰۴

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۴۸ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۳۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک فولاد خراسان؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/26

224083

فلزات آنلاین

1404/03/26

858230

فلزات آنلاین

1404/03/26

1374431

فلزات آنلاین

1404/03/26

1331305

فلزات آنلاین

1404/03/26

29819

فلزات آنلاین

1404/03/26

16025

فلزات آنلاین

1404/03/26

45904

فلزات آنلاین

1404/03/26

65099

فلزات آنلاین

1404/03/26

47680

فلزات آنلاین

1404/03/26

42960

فلزات آنلاین

1404/03/26

41121

فلزات آنلاین

1404/03/26

38054

فلزات آنلاین

1404/03/26

37017

فلزات آنلاین

1404/03/26

43017

فلزات آنلاین

1404/03/26

38549

فلزات آنلاین

1404/03/26

59174

فلزات آنلاین

1404/03/26

35071

فلزات آنلاین

1404/03/26

43385

فلزات آنلاین

1404/03/26

59056

فلزات آنلاین

1404/03/26

6774100