سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۰:۰۸ /یکشنبه/۱۰ فروردین ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۸:۳۲ /دوشنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰

رئیس هیئت‌مدیره شرکت فولاد مبارکه مطرح کرد:

مقررات دست و پاگیر بزرگ‌ترین مانع برای تولید

رئیس هیئت‌مدیره شرکت فولاد مبارکه با اشاره به نام‌گذاری سال 1400 با عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» گفت: در حال حاضر، علاوه بر شرایط اقتصادی و مشکلات موجود در کشور، برخی مقررات دست و پاگیر و یا موضوعات سلیقه‌ای وجود دارند که خود بزرگ‌ترین مانع برای تولید به شمار می‌آیند.

رئیس هیئت‌مدیره شرکت فولاد مبارکه با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۰ با عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» گفت: در حال حاضر، علاوه بر شرایط اقتصادی و مشکلات موجود در کشور، برخی مقررات دست و پاگیر و یا موضوعات سلیقه‌ای وجود دارند که خود بزرگ‌ترین مانع برای تولید به شمار می‌آیند.

به گزارش «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه، سید ضیاء ایمانی با اشاره به ترکیب اعضای هیئت‌مدیره این شرکت اظهار داشت: هیئت‌مدیره شرکت فولاد مبارکه تغییراتی داشته و دو عضو جدید که از معاونان فولاد مبارکه هستند به هیئت‌مدیره اضافه شده‌اند.

وی افزود: شرکت فولاد مبارکه یک مجموعه صنعتی مادر و قطب صنعت کشور است که باید به‌ صورت همه‌جانبه، در بخش‌های مختلفی همچون حوزه مدیریتی، مسائل اقتصادی، تولید، اشتغال و جلوگیری از خروج ارز از کشور و… تقویت شود.

هیئت‌مدیره فولاد مبارکه درصدد افزایش نقاط قوت این صنعت است

به گفته وی، شرکت فولاد مبارکه یک مجموعه ممتاز در کشور است و اکنون تیمی که با تمام مسائل شرکت فولاد مبارکه آشنایی دارند در قالب هیئت‌مدیره در کنار هم قرار گرفته‌اند. اولین جلسه هیئت‌مدیره  نیز تشکیل شد و در آن اتفاقات خوبی رخ داد و تصمیم‌گیری‌های مناسبی برای این شرکت فولادی صورت گرفت.

ایمانی ادامه داد: شرکت فولاد مبارکه باید به نقطه اوج خود که سیاست و تدابیر هیئت‌مدیره نیز بر پایه آن استوار شده، دست پیدا کند؛ چراکه اگر این شرکت در شرایط کنونی و با مدیریت فعلی نتواند به آرمان‌ها و واقعیت‌هایی که لازمه کار است دست یابد، باید تعمق بیشتری داشته باشد و درصدد رفع مشکلات و ایرادات برآید.

رئیس هیئت‌مدیره شرکت فولاد مبارکه عنوان کرد: همه اعضای هیئت‌مدیره شرکت فولاد مبارکه تصمیم گرفتند با تدابیر ویژه و سیاست‌های مناسب، همچنین در نظر گرفتن تمامی مسائل و مشکلات مجموعه فولاد مبارکه و با تکیه بر نیروی انسانی و ارتباطات موجود، این شرکت را که همیشه خوش درخشیده و با تلاش کارشناسان و مدیران طی سال‌های گذشته باعث سربلند و سرافزاری ایران اسلامی شده، در این مسیر نگه دارند و نقاط قوت شرکت فولاد مبارکه را افزایش دهند.

مقررات دست و پاگیر بزرگ‌ترین مانع برای تولید

وی با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۰ با عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» مطرح کرد: در حال حاضر علاوه بر شرایط اقتصادی و مشکلات موجود در کشور، برخی مقررات دست و پاگیر و یا موضوعات سلیقه‌ای وجود دارند که خود بزرگ‌ترین مانع برای تولید به شمار می‌آیند. این در حالی است که گروه فولاد مبارکه مجموعه‌ای حساس محسوب می‌شود و منافع آن نیز ملی و مردمی است، چراکه درآمدهای آن به‌نوعی به مردم بازگشته و متعلق به مردم است.

رئیس هیئت‌مدیره شرکت فولاد مبارکه در جلسه با اعضای این هیئت ضمن تأکید بر توجه این شرکت بر تحقق شعار سال خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۸۰ که رهبر معظم انقلاب اسلامی با تدابیر حکیمانه خود و با تأکید بر اشتغال‌آفرینی، شعار «اقتدار ملی و اشتغال‌آفرینی» را نام‌گذاری فرمودند، فولاد مبارکه در راستای تحقق شعار همان سال گام‌های زیادی برداشت و این مهم تاکنون ادامه داشته است.

بصیرت در جنگ اقتصادی و تلاش برای رونق تولید

وی با تاکید بر ضرورت پیروی از منویات مقام معظم رهبری ابراز کرد: ایشان هرساله با در نظر گرفتن شرایط کشور، شعار آن سال را تعیین و ابلاغ می‌فرمایند و نکته قابل‌توجه در نام‌گذاری مدبرانه ایشان در همه سال‌های دهه ۹۰ این بوده که ایشان همواره بر اقتصاد و تولید تأکید زیادی داشته و دارند.

رئیس هیئت‌مدیره شرکت فولاد مبارکه نام‌گذاری سال‌های دهه ۹۰ توسط رهبر معظم انقلاب را نشان از اهمیت تولید و اقتصاد برای کشور دانست و عنوان کرد: حضور فولاد مبارکه در خط مقدم جبهه اقتصاد و صنعت نیازمند بصیرت داشتن و توجه به منویات مقام معظم رهبری در جنگ اقتصادی است که حقیقتا این شرکت علی‌رغم اعمال تحریم‌های ظالمانه، نهایت تلاش خود را برای رونق تولید به کار گرفته است.

ایمانی با اشاره به نقش فولاد مبارکه در رونق و جهش تولید در سال‌های ۹۸ و ۹۹ بیان کرد: فولاد مبارکه در اواخر دهه ۹۰ و طی سال‌های ۹۸ و ۹۹ با ثبت رکوردهای پی‌درپی تولید فولاد توانست نیاز بسیاری از صنایع کشور را تامین، از خروج ارز از کشور جلوگیری و سهم قابل‌توجهی از رونق و جهش تولیدات کشور را از آن خود کند.

افزایش تولید و اشتغال نیازمند همدلی بیشتر است

وی ادامه داد: بنابر آنچه گفته شد، باید فضایی ایجاد شود که همدلی بیشتری در آن وجود داشته باشد و مسئولان استان اصفهان، نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و… کمک کنند تا شاهد تولید و اشتغال بیشتر در شرکت فولاد مبارکه باشیم. البته تصور ما بر این است که با توجه به شرایط موجود، همه پای کار آمده‌اند و با نگاهی به ارزش‌آفرینی فولاد مبارکه، تلاش بیشتری در جهت تحقق اهداف این شرکت خواهند داشت.

به گفته رئیس هیئت‌مدیره شرکت فولاد مبارکه، اکنون با توجه به فضای همدلی موجود در شرکت، پیش‌بینی می‌شود مسیری که پیشِ روی این شرکت بزرگ صنعتی است چشم‌انداز بسیار خوبی دارد و فولاد مبارکه در آینده بیش از پیش خواهد درخشید.

ایمانی در پایان تصریح کرد: انتظار ما از فعالان روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه این است که در برنامه‌های آتی این مجموعه حضور بیشتر و پررنگ‌تری داشته باشند و دستاوردهای فولاد مبارکه را به نحو مطوب‌تری اطلاع‌رسانی کنند؛ همان‌گونه که مقام معظم رهبری نیز همواره در فرمایشات خود به اطلاع‌رسانی درباره اقدامات و فعالیت‌های مجموعه‌ها تاکید داشته‌اند. این اقدام هم‌اکنون نیز به‌خوبی انجام می‌شود، اما با توجه به اینکه اتفاقاتی که در بخش‌های مختلف فولاد مبارکه رخ داده، بی‌نظیر است، هر اندازه اطلاع‌رسانی بیشتری صورت بگیرد، به نفع صنعت فولاد خواهد بود. البته هیئت‌مدیره شرکت فولاد مبارکه نیز از فرایند اطلاع‌رسانی پشتیبانی لازم را به عمل خواهد آورد.

مانع‌زدایی‌های فولاد مبارکه از طریق بومی‌سازی

حمیدرضا عظیمیان مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه نیز در ادامه این جلسه با تاکید بر لزوم ارتقای تولید خاطرنشان کرد: شرکت فولاد مبارکه در سال جدید به تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر پشتیبانی از تولیدکنندگان، به‌عنوان یک صنعت مادر با حداکثر توان خود درصدد ارتقای تولید جهت تأمین کامل نیاز بازار خواهد بود و با تکیه بر توان داخلی در ارائه محصولات جدید نیز اتفاقات ویژه‌ای را رقم خواهد زد.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در ادامه با اشاره به برنامه فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۰ یادآور شد: براساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته در معاونت بهره‌برداری فولاد مبارکه، پیش‌بینی می‌شود با افزایش تولید نسبت به سال گذشته، بتوانیم با تأمین فولاد موردنیاز کشور، از صنعت و اقتصاد به‌خوبی پشتیبانی کنیم.

وی با اشاره به موانع تولید و ضرورت تلاش برای از میان برداشتن این موانع بیان کرد: بومی‌سازی قطعات و تجهیزات صنعتی با تکیه بر شعار «ما می‌توانیم» در فولاد مبارکه منجر به بی‌نیازی این صنعت از واردات بسیاری از قطعات و تجهیزات خارجی و از میان برداشته شدن یکی از مهم‌ترین موانع تولید گردیده است.

عظیمیان در پایان ابراز امیدواری کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز با تعیین تکلیف در قیمت‌گذاری فولاد می‌تواند گام بسیار موثری در مانع‌زدایی تولید در فولاد مبارکه و دیگر صنایع معدنی بردارد. امیدوار هستیم در سال جاری برای فولاد مبارکه در زمینه تأمین سنگ‌آهن مانعی ایجاد نشود تا از سرعت قطار پرشتاب این صنعت کاسته نشود.

 

انتهای پیام//

بهار توسعه در مجتمع فولاد ظفر بناب؛

۸:۵۴ /پنجشنبه/۷ فروردین ۱۴۰۴

در 11 ماهه 1403 حاصل شد؛

۸:۴۱ /سه شنبه/۲۸ اسفند ۱۴۰۳

با تصویب هیئت‌ مدیره،

۶:۴۷ /سه شنبه/۲۸ اسفند ۱۴۰۳

واکنش‌های جهانی و پیامدهای اقتصادی چیست؟

۱۱:۲۱ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در مجمع عمومی فوق‌العاده،

۱۰:۳۲ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان:

۹:۵۵ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۱:۰۸ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

احمد صادقیان، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۲۱ /سه شنبه/۷ اسفند ۱۴۰۳

ابراهیم جانقربانیان، عضو هیئت مدیره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۷ /شنبه/۴ اسفند ۱۴۰۳

امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۵ /شنبه/۲۷ بهمن ۱۴۰۳

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

حسين کهزاد، مديرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۴۸ /شنبه/۲۵ آذر ۱۴۰۲

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

روزهای دشواری در انتظار اوکراین است؛

۱۱:۳۷ /سه شنبه/۲ بهمن ۱۴۰۳

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

در 11 ماهه 1403 محقق شد؛

۹:۱۰ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت صنعت فولاد شادگان؛

۱۱:۵۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز؛

۱۱:۳۰ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۱۱:۰۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه؛

۱۰:۴۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت مجتمع فولاد خراسان؛

۵:۱۲ /شنبه/۲۰ بهمن ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۱۱:۰۵ /شنبه/۱۳ بهمن ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/12/28

278400

فلزات آنلاین

1403/12/28

973636

فلزات آنلاین

1403/12/28

1478906

فلزات آنلاین

1403/12/28

1093112

فلزات آنلاین

1403/12/28

29198

فلزات آنلاین

1403/12/28

17975

فلزات آنلاین

1403/12/28

46715

فلزات آنلاین

1403/12/28

55899

فلزات آنلاین

1403/12/28

41670

فلزات آنلاین

1403/12/28

43790

فلزات آنلاین

1403/12/28

38336

فلزات آنلاین

1403/12/28

36352

فلزات آنلاین

1403/12/28

36527

فلزات آنلاین

1403/12/28

43216

فلزات آنلاین

1403/12/28

42024

فلزات آنلاین

1403/12/28

61794

فلزات آنلاین

1403/12/28

33795

فلزات آنلاین

1403/12/28

46053

فلزات آنلاین

1403/12/28

54563

فلزات آنلاین

1403/12/28

7697800