سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۳:۲۵ /سه شنبه/۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۲:۳۶ /چهارشنبه/۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

گام‌های عملی مدیریت امور معدن شرکت گل‌گهر در افزایش راندمان تولید

بازسازی شاول‌های کابلی مدل P&H، استفاده از روش‌های نوین در عملیات آتشباری (power Deck & Air Deck)، استفاده از stemming Truck در عملیات گل‌گذاری چال‌ها و استفاده از تکنولوژی پهپادهای بومی در نقشه‌برداری هوایی، تنها گوشه‌ای از نتایج اعتماد به تولیدات داخل کشور و توان و تخصص مهندسین جوان در شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر است.

بازسازی شاول‌های کابلی مدل P&H، استفاده از روش‌های نوین در عملیات آتشباری (power Deck & Air Deck)، استفاده از stemming Truck در عملیات گل‌گذاری چال‌ها و استفاده از تکنولوژی پهپادهای بومی در نقشه‌برداری هوایی، تنها گوشه‌ای از نتایج اعتماد به تولیدات داخل کشور و توان و تخصص مهندسین جوان در شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر است.

به گزارش «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل شرکت گل‌گهر، امید محتشمی، مدیر امور معدن شرکت گل‌گهر در خصوص استفاده از stemming Truck در عملیات گل‌گذاری چال‌ها اظهار داشت: با توجه به اهمیت بالای کیفیت و سرعت گل‌گذاری چال‌های خرج‌گذاری شده در راندمان عملیات آتشباری و با هدف کاهش مخاطرات حاصل از پرتاب سنگ، تامین و به کارگیری یک دستگاه استمینگ تراک بومی در معدن شماره یک گل‌گهر از طریق مدیریت امور معدن انجام شد که با بهره‌گیری از این دستگاه و افزایش سرعت گل‌گذاری در نهایت منجر به افزایش کیفیت آتشباری و کاهش خطرات ناشی از پرتاب سنگ شد. همچنین با کاهش نقش نیروی انسانی در این بخش از عملیات، خطای انسانی کاهش و سرعت اجرای کار افزایش یافته است.

وی به استفاده از روش‌های نوین در عملیات آتشباری (power Deck & Air Deck)، به عنوان یک اقدام مهم دیگر مهندسان داخلی شرکت اشاره کرد و افزود: به منظور هدایت کنترل شده امواج و گازهای حاصل از انفجار جهت خردایش سنگ‌ها و کاهش آثار ناخواسته مخرب آتشباری، استفاده از روش پاوردک و درپوش انفجاری توسط واحد عملیات مدیریت امور معدن و پیمانکار استخراج (شرکت آرمان‌گهر) انجام پذیرفت که در نهایت در مقایسه با روش معمول آتشباری، حفاری ویژه، خرج ویژه مورد نیاز جهت خردایش مطلوب سنگ‌ها و همچنین عوارض ناخواسته انفجار از قبیل پرتاب سنگ و لرزش زمین کاهش یافت.

مدیر امور معدن شرکت گل‌گهر بازسازی شاول‌های کابلی مدل P&H را عامل افزایش راندمان عملیات معدنکاری دانست و تصریح کرد: عملیات بارگیری تراک‌های معدنی عمدتا توسط شاول‌های موجود در معدن انجام می‌شود. با توجه به وضعیت فعلی و برنامه‌های معدن و به منظور افزایش راندمان تولید و با هدف افزایش تعداد دستگاه‌های بارکننده معدن، واحد تعمیرات امور معدن با همکاری پیمانکار معدن اقدام به بازسازی و نوسازی شاول‌های کابلی توسط متخصصین داخلی و به‌کارگیری قطعات ساخت داخل کشور کرد. این شاول ها به مدت ۶ سال از چرخه تولید خارج شده بودند که با این اقدام ضمن افزایش تعداد دستگاه‌های بار کننده راندمان، کلیه عملیات معدنکاری هم افزایش یافت.

مدیر معدن شرکت گل‌گهر اقدام مهم دیگر را تکنولوژی پهپادهای بومی معرفی کرد و گفت: به دلیل توانمندی استفاده از تکنولوژی پهپاد در نقشه‌برداری هوایی امکان تهیه نقشه‌های سه‌بعدی معدن، محاسبه حجم و مزایا و کاربردهای فراوان با هزینه و زمان کمتر و همچنین دقت و ایمنی بالاتر را فراهم کرده که در حال حاضر در رابطه با تعیین حجم‌های استخراجی معدن و در مقاطع انبارگردانی در مجتمع معدنی و صنعتی گل‌گهر مورد استفاده قرار می‌گیرد و نشان‌دهنده توان و تخصص داخلی و اعتماد به جوانان بومی برای تولید تکنولوژی است.

 

انتهای پیام//

رئیس هیئت عامل ایمیدرو خبر داد:

۶:۲۰ /دوشنبه/۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

رئیس هیئت عامل ایمیدرو عنوان کرد:

۱۵:۲۰ /یکشنبه/۳۱ فروردین ۱۴۰۴

مقدم‌علی عنوان کرد:

۱۵:۰۲ /یکشنبه/۳۱ فروردین ۱۴۰۴

حلقه مفقوده صنایع معدنی چیست؟

۶:۲۰ /یکشنبه/۳۱ فروردین ۱۴۰۴

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی کشور:

۱۴:۵۲ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

رئیس هیئت عامل ایمیدرو بیان کرد:

۹:۳۸ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۰ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

علی خطیبی، مدیرعامل شرکت راهسازی و معدنی مبین در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۳:۲۲ /دوشنبه/۲ مهر ۱۴۰۳

محمدهادی صادق، مدیر امور بازرگانی هلدینگ میدکو در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۰۵ /شنبه/۲۱ مرداد ۱۴۰۲

محمدحسین بصیری، مدیرعامل شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۹:۵۶ /شنبه/۱۴ آبان ۱۴۰۱

علیرضا ضیایی، مدیرعامل شرکت کاوند نهان زمین در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۶:۳۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

مدیر فرآوری شرکت سنگ‌آهن گهرزمین مطرح کرد:

۱۴:۳۱ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

عليرضا مظفری، مديرعامل تعاونی معدنی کهران کوير طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۳ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۱۰:۱۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

محمدحسين بصيری، کارشناس بخش معدن و صنايع معدنی طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۶ /شنبه/۱۷ آذر ۱۴۰۳

مهری عليدوستی، مديرعامل شرکت آتورپات مديا طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۱ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

جاویدان حاجی‌آقا محسنی، عضو هیئت مدیره شرکت فولاد شاهرود طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۹:۲۵ /دوشنبه/۱۶ مهر ۱۴۰۳

آینده فلزات در ایران چگونه است؟

۸:۵۴ /سه شنبه/۶ شهریور ۱۴۰۳

در سال 1402 تحقق پیدا کرد؛

۱۰:۲۶ /سه شنبه/۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

در نشست تحلیلی «وکغدیر» مطرح شد؛

۱۵:۴۶ /دوشنبه/۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

راهبردی هوشمندانه برای آینده صنعت؛

۱۳:۲۰ /چهارشنبه/۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان؛

۱۱:۴۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛

۶:۱۸ /شنبه/۴ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات؛

۵:۲۸ /شنبه/۲۲ دی ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت سنگ آهن مرکزی ایران؛

۶:۰۶ /شنبه/۱۵ دی ۱۴۰۳

نگاهی به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۱۳:۲۸ /شنبه/۵ اسفند ۱۴۰۲

نگاهی به شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه؛

۵:۵۰ /شنبه/۲۸ بهمن ۱۴۰۲
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/1

250417

فلزات آنلاین

1404/02/1

936636

فلزات آنلاین

1404/02/1

1427243

فلزات آنلاین

1404/02/1

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/1

29612

فلزات آنلاین

1404/02/1

18200

فلزات آنلاین

1404/02/1

44897

فلزات آنلاین

1404/02/1

65608

فلزات آنلاین

1404/02/1

49801

فلزات آنلاین

1404/02/1

44167

فلزات آنلاین

1404/02/1

38833

فلزات آنلاین

1404/02/1

36583

فلزات آنلاین

1404/02/1

35710

فلزات آنلاین

1404/02/1

43564

فلزات آنلاین

1404/02/1

39813

فلزات آنلاین

1404/02/1

61527

فلزات آنلاین

1404/02/1

33915

فلزات آنلاین

1404/02/1

45170

فلزات آنلاین

1404/02/1

56661

فلزات آنلاین

1404/02/1

6554300