مدیر مجتمع پتاس خور و بیابانک از رشد استخراج، تولید و فروش محصولات مجتمع پتاس خور و بیابانک همزمان با واگذاری راهبری و سرمایهگذاری بخش خصوصی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، سید حسین شهامی در نشست خبری که در مجتمع پتاس خور و بیابانک برگزار شد، گفت: واگذاری راهبری و سرمایهگذاری این معدن به بخش خصوصی، جهش ۱۸۷ درصدی در تولید پتاس و افزایش ۵۸ درصدی در استخراج ماده معدنی شده را به همراه داشته است.
وی ادامه داد: از ابتدای امسال، میزان تولید کارنالیت به ۴۱۵ هزار تن رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۹ درصد رشد داشته است. این دستاورد، نشاندهنده برنامهریزی موثر و بهرهگیری بهینه از منابع موجود است.
مدیر مجتمع پتاس خور و بیابانک با اشاره به افزایش ۲۸۰ درصدی نیروی کار این مجتمع پس از واگذاری، اظهار داشت: این مجتمع، نیروی کار خود را از ۲۵۰ نفر به ۹۵۰ نفر افزایش داده است که بخش عمدهای از این افراد نیروی بومی منطقه هستند.
به گفته شهامی، مجتمع پتاس خور و بیابانک برای طرحهای آینده، برنامههایی با هدف جذب نیروهای بیشتر از شهرهای اطراف در برنامه دارد.
تمرکز اصلی؛ تامین نیاز داخلی
وی با اشاره به مصرف ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تنی سالانه کود کلرید پتاسیم در کشور، تصریح کرد: تمرکز اصلی مجتمع پتاس خور و بیابانک، تامین نیاز داخلی است و تا زمانی که ظرفیت تولید داخلی به این میزان نرسد، صادرات گسترده در دستور کار نخواهد بود.
مدیر مجتمع پتاس خور و بیابانک مطرح کرد: محصول تولیدی این مجتمع، استانداردهای بینالمللی را دریافت کرده و نام تجاری آن نیز ثبت شده است. در صورت کاهش هزینههای تولید و افزایش بهرهوری، امکان رقابت در بازارهای بینالمللی، به ویژه در منطقه خلیج فارس و کشورهای همسایه فراهم خواهد شد و میتوانیم در بازارهای بینالمللی نیز جایگاه قابلتوجهی به دست آوریم.
شهامی با اشاره به رشد فروش محصولات، خاطرنشان کرد: فروش محصولات این مجتمع پس از واگذاری تاکنون، ۱۵۷ درصد افزایش داشته که بیانگر عملکرد موفق و تقاضای بالای بازار برای محصولات تولیدی مجتمع پتاس خور و بیابانک است.
وی یادآور شد: این مجتمع در زمینه مسئولیت اجتماعی نیز طی یک سال و نیم گذشته، حدود ۶۲ میلیارد تومان در شهرستان هزینه کرده است.
برنامه تولید ۱۲۵ هزار تن پتاسیم در سال ۱۴۰۵
محمدرضا طارمی، مدیر راهبر مجتمع پتاس نیز در این نشست عنوان کرد: تلاش داریم تولید پتاسیم را در سال ۱۴۰۵ به ۱۲۵ هزار تن برسانیم. این برنامه با تکیه بر برنامهریزی دقیق و استفاده از ظرفیتهای موجود پیش خواهد رفت.
انتهای پیام//