استاندار مازندران با اشاره به تعطیلی ۱۰۴ واحد معدنی در استان، راهاندازی این واحدها را امری ضروری خواند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از مهر، محمود حسینیپور در جلسه شورای معادن استان با بیان اینکه اداره کل صمت در سه موضوع صنعت، معدن و تجارت، مسئولیت دارد و به همین دلیل در هر سه زمینه ضرورت آسیبشناسی و مسئلهیابی باید صورت پذیرد، عنوان کرد: ظرفیتهای معدنی مناسبی در استان مازندران وجود دارد که هرگاه بحث معدن را در استان مطرح میکنیم، باید به دنبال آوردههای مالی و ارزش افزوده پس از استخراج باشیم؛ چراکه ارزش افزوده معادن موضوع مهمی است که باید در دستور کار قرار گیرد.
وی ادامه داد: ۱۰۴ واحد معدنی استان مازندران در حال حاضر تعطیل هستند که در این جلسه مصوب کردیم نسبت به راهاندازی مجدد این واحدها اقدام شود.
استاندار مازندران یادآور شد: تحولی را در اداره کل صمت و در سه بخش صنعت، معدن و تجارت باید شاهد باشیم که در همین راستا دستور دادیم سه میز صنعت، معدن و تجارت با حضور کارشناسان ارشد این سه بخش فعال شود.
حسینیپور تصریح کرد: هرچقدر بتوانیم موضوعات مربوط به صمت را به اهل فن بسپاریم، شاهد اقدامات قابل توجهی خواهیم بود و اداره کل صمت باید طوفان فکری ایجاد کند تا در حوزه صنعت، اقدامات مهمی را رقم بزنیم؛ چراکه ظرفیتهای مناسبی در صنعت استان وجود دارد و لازم است در حوزه معادن استان بهرهوری اعمال شود تا زمینهساز صادرات محصولات معدنی استان به کشورهای دیگر شود.
وی ابراز کرد: مازندران در بخش معادن بسیار غنی است و معادن میتواند استان مازندران را متحول کند. راهکارهای مناسبی تاکنون اتخاذ نشده است و دستگاههای اجرایی مسئول باید بدانند چیزی به نام نمیشود، نداریم.
استاندار مازندران با بیان اینکه چند صدایی در استان مازندران در حوزه معدن وجود دارد که باید این روند اصلاح شود، اذعان کرد: معدن، یکی از مهمترین منابع درآمدی اقتصادی استان مازندران محسوب میشود و در بخش تولید ناخالص داخلی، معادن استان میتوانند فضای رشد اقتصادی استان را متحول کنند.
حسینیپور با اشاره به اینکه برای توسعه معادن استان باید شاهد اقدامات متحول گرایانه باشیم؛ چراکه معادن استان از غنا و ظرفیتهای بالقوهای برخوردار است، تاکید کرد: برنامه راهبردی معادن استان از سوی اداره کل صمت استان تدوین خواهد شد.
وی با بیان اینکه اداره کل صمت استان با فرمانداران شهرستانهایی که معادن دارند، میبایست تعامل مناسبی برقرار کنند تا شاهد ایجاد گفتوگوی واحد فرمانداران با صمت استان در مورد مقوله معادن باشیم، خاطرنشان کرد: سازمان محیط زیست با استفاده از فناوریهای نوین و جدید راهکارهای استفاده از معادن را باید به فعالان این حوزه پیشنهاد دهد. به همین دلیل دستگاههای اجرایی باید پیرامون راهبرد توسعهای معادن همسو شوند.
انتهای پیام//