رئیس هیئت عامل ایمیدرو بر ضرورت روانسازی و تسهیلگری توسعه صنعت گوهرسنگ توسط بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: ایمیدرو، مشارکت با بخش خصوصی و بسترسازی برای پیشبرد اهداف سند توسعه این صنعت را در شمار برنامههای خود قرار داده است.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، وجیهالله جعفری در جلسه شورای راهبری توسعه صنعت گوهرسنگ که با حضور نمایندگان سازمان و دستگاه های ذیربط برگزار شد، بیان کرد: ایمیدرو، هماهنگکننده و به دنبال بسترسازی برای توسعه این صنعت است.
وی افزود: توسعه صنعت گوهرسنگ میتواند زمینه ارزآوری و اشتغالزایی فراگیر را برای کشور فراهم کند.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو مطرح کرد: هماهنگی و همگرایی سازمانهای متولی (دولتی و خصوصی)، در پیشبرد اهداف سند توسعه صنعت گوهرسنگ از اهمیت بالایی برخوردار است.
جعفری با بیان اینکه بخش خصوصی باید محور اجرای برنامهها قرار بگیرد، اظهار داشت: وظایف و نظرات کارشناسی شده دستگاهها و سازمانهای ذیربط در سند توسعه صنعت گوهرسنگ لحاظ خواهد شد تا فرایندهای هر مجموعهای به تناسب وظایف و اختیارات عملیاتی شود.
وی تاکید کرد: آموزش، موضوعی راهبردی در این صنعت است و ایمیدرو آمادگی دارد تا در این زمینه حمایتهای لازم را داشته باشد.
برنامه افزایش سهم ایران در بازار جهانی گوهرسنگ
در ادامه این نشست ابومحمد هاشمی، مجری طرح سند گوهرسنگ با اشاره به اهداف تعیین شده در سند توسعه این صنعت، عنوان کرد: با حمایت و راهبری ایمیدرو، به دنبال افزایش سهم ایران در تجارت جهانی گوهرسنگ هستیم.
وی افزود: در این زمینه هدف افزایش سهم ایران در بازار جهانی (یک درصد تا پایان سال ۱۴۰۵ و ۲ درصد تا پایان سال ۱۴۱۰) هدفگذاری شده است.
مجری طرح سند گوهرسنگ، توسعه مراکز آموزشی تخصصی گوهرسنگ به ویژه در مناطق دارای پتانسیل را از برنامههای طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور خواند.
همکاری ایمیدرو و سازمان فنی حرفهای کشور
هاشمی تاکید کرد: ایمیدرو و سازمان فنی و حرفهای کشور به منظور آموزش کارآموزان؛ دارای تفاهمنامه در حال اجرا هستند.
وی، تدوین سند حرفه، سنجش و استانداردسازی آزمونها و مسابقات ملی مهارت گوهرتراشی را از دیگر اقدامات مشترک با سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور برشمرد.
مجری طرح سند گوهرسنگ، احداث مرکز ملی ارزیابی و اعتبارسنجی گوهرسنگ ایران مطابق سند توسعه این صنعت را از دیگر برنامه های ایمیدرو اعلام کرد.
در این جلسه نمایندگان معاونت معادن و فرآوری مواد و دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور، سازمان ملی استاندارد ایران، گمرک جمهوری اسلامی ایران، شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و اتاق اصناف ایران حضور داشتند و به بیان نظرات خود در جهت پیشبرد اهداف سند توسعه صنعت گوهرسنگ پرداختند.
انتهای پیام//