سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۶:۱۶ /یکشنبه/۳۱ فروردین ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۸:۴۱ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت فرآوری زغالسنگ پروده طبس مطرح کرد

نبود سیاست‌گذاری مشخص در صنعت زغال‌سنگ

مدیرعامل شرکت فرآوری زغال‌سنگ پروده طبس گفت: با وجود معادن و ذخایر متعدد زغال‌سنگ در کشور، سیاست مشخص و واحدی در خصوص آینده این صنعت در کشور وجود ندارد و به همین دلیل تولیدکنندگان در تصمیم‌گیری مدت‌دار خود با مشکل مواجه شده‌اند.

مدیرعامل شرکت فرآوری زغال‌سنگ پروده طبس گفت: با وجود معادن و ذخایر متعدد زغال‌سنگ در کشور، سیاست مشخص و واحدی در خصوص آینده این صنعت در کشور وجود ندارد و به همین دلیل تولیدکنندگان در تصمیم‌گیری مدت‌دار خود با مشکل مواجه شده‌اند.

ناصر هاشمی طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، اظهار داشت: شرکت فرآوری زغالسنگ پروده طبس به عنوان اولین تولیدکننده کنسانتره زغال‌سنگ کک‌شو در بخش خصوصی بیش از ۱۷ سال می‌شود که مشغول به فعالیت است و در حال حاضــر حـدود ۱۴ درصـــد از تولیـــد کنسانتـــره زغال‌سنگ کک‌شوی کشور را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: ظرفیت تولید کارخانه فرآوری زغال‌سنگ پروده طبس حدود ۲۵۰ هزار تن در سال بوده و برای تولید محصول، نسبت زغال خام ورودی به کنسانتره زغال‌سنگ تولیدی ۴۶درصد است.
مدیرعامل شرکت فرآوری زغالسنگ پروده طبس در خصوص روش تولید در این شرکت، عنوان کرد: برای تولید کنسانتره زغال‌سنگ در این کارخانه از هیدروسیکلون و فلوتاسیون استفاده می‌شود. تولید کنسانتره از طریق فلوتاسیون برای زغال خام با ابعاد زیر یک میلی‌متر و تولید به وسیله هیدروسیکلون برای ابعاد یک میلی‌متر و بالاتر پس از دانه‎بندی به کار گرفته می‎شوند.

هاشمی طاهری اضافه کرد: نقش تکنولوژی در افزایش بهره‌وری انکارناپذیر است اما وجود محدودیت‌های متعدد و تحریم‌های ناعادلانه مانع از به کارگیری تکنولوژی‎های روز توسط شرکت‌های تولیدکننده زغال می‌شود.

وی با گلایه نسبت به نبود مصرف‌کننده برای زغال‌سنگ حرارتی، گفت: تولید کنسانتره زغال‌سنگ همچون سایر صنایع با تولید ضایعات همراه است اما باطله‌های تولیدی در فرآیند تولید کنسانتره زغال‌سنگ می‌تواند به عنوان زغال حرارتی در نیروگاه‌های حرارتی برای تولید برق مورد استفاده قرار گیرد. متاسفانه در حال حاضر نیروگاه‌ حرارتی در منطقه طبس وجود ندارد و ناگزیر باید باطله‌های تولیدی را به صورت بلااستفاده انباشت کرد. به همین علت این شرکت به صورت مستمر تلاش کرده است با افزایش راندمان تولید از طریق اتخاذ تدابیر خاص در قیاس با سایر شرکت‌های مشابه تولید باطله خود را به حداقل میزان ممکن کاهش دهد.

مدیرعامل شرکت فرآوری زغالسنگ پروده طبس در خصوص قیمت زغال‌سنگ، تصریح کرد: کنسانتره زغال‌سنگ کک‌شو از آذرماه سال ۱۳۹۷ بر اساس توافق بین خریدار و فروشنده و تنفیذ وزارت صنعت، معدن و تجارت بر مبنای ۲۶٫۵ درصـــد میانگیـــن قیمــت شمش فولاد خوزستان در ماه قیمت‌گذاری می‌شود. لذا قیمت کنسانتره زغال‌سنگ کک‌شو تابعـی از قیمت شمش فولاد خوزستان است.

هاشمـــی طاهــری با اشــاره بــه مشکــلات تولیدکنندگان زغال‌سنگ، بیان کرد: کمبود نقدینگی، نبود سیاست‌های منسجم میان‌مدت و بلنـــدمــدت و همچنیــن کمبــود خـــوراک (زغال‌سنگ خام) و نبود آمار دقیق و به روز باعـــث شـــده اســت کـــه تولیــدکننــدگان در تصمیم‌گیری با مشکلاتی مواجه باشند و نتوانند بـــه طــور دقیــــق بـــرای مجموعـــه‌های خـــود برنامه‌ریزی کنند.

وی ادامه داد: علی‌رغم خودداری شرکت‌ها از صادرات به دلیل نیاز شدید داخلی به محصول کنسانتره زغال‌سنگ، مطالبات این شرکت‌ها از سوی مصرف‌کنندگان هیچ‌گاه به موقع پرداخت نشده است و موجب ایجاد رکود و مشکلات جدی در زمینه تولید شده است که به صورت زنجیروار تولیدکنندگان زغال‌سنگ خام در معادن را نیز تحت تاثیر قرار داده و لطمه‌های جدی به آنان وارد کرده است.

مدیرعامل شرکت فرآوری زغالسنگ پروده طبـــس مطـــرح کـــرد: از آنجـــایی کــه هیچ‌گـــاه سیاست‌گذاری‌های منسجم و پایداری از سوی دولت در ایــن زمینــه وجــود نداشته، معادن تولیدکننده زغال نیز نتوانسته‌اند برای سال‌هــای آتی خود برنامه‌ریزی دقیق و جامعی داشته باشنــد و گاهی اوقات در صورت وجود برنامه با توجــه به سیاست‌گــذاری‌هــای موقـت و آنی، برنامه‌ها در عمل قابلیت اجرایی نداشته‌اند.

هاشمی طاهری در پایان در مورد برنامه‌های آتی شرکت فرآوری زغالسنگ پروده طبس، اظهار کرد: این شرکت در ابتدای هر سال با توجه به پیش‌بینی‌های خود‌ در خصوص تامین خوراک خام از معادن تحت پوشش و امکاناتی که در اختیار دارد، برنامه‌ تولید را تدوین کرده و بر اساس برنامه مدون در طی سال اقدام به تولید و فروش محصــول خــود می‌کنــد. لازم به ذکــر اســت اصلی‌تریــن مزیـت این شرکت تامین حدود ۷۰درصد از زغال خام مورد نیاز از معادن تحت پوشش مجموعه تکادو است که ریسک تامین مواد اولیه را در سال‌های آتی کاهش می‌دهد.

با وجود نگرانی‌های زیست‌محیطی صادر شد؛

۱۵:۰۹ /سه شنبه/۲۶ فروردین ۱۴۰۴

رئیس کمیته معدن کمیسیون صنایع و معادن مجلس عنوان کرد:

۱۵:۰۲ /یکشنبه/۲۴ فروردین ۱۴۰۴

سوخت‌های فسیلی احیا خواهند شد؛

۱۴:۱۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

باز هم تکرار یک حادثه؛

۱۵:۲۵ /دوشنبه/۱۸ فروردین ۱۴۰۴

حجت‌الله دربانی، مدیرعامل شرکت ذغالسنگ نگین طبس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۶:۲۰ /شنبه/۴ تیر ۱۴۰۱

افشین مختاری، مدیرعامل شرکت پیشرو معادن ذوب‌آهن سوادکوه در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۱:۵۲ /شنبه/۲۵ بهمن ۱۳۹۹

حجت‌الله دربانی، مدیرعامل شرکت ذغالسنگ نگین طبس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۸:۴۸ /شنبه/۱ آذر ۱۳۹۹

رمضان کریتی ثانی، مدیرعامل شرکت زغال‌سنگ پروده طبس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین

۱۸:۵۴ /چهارشنبه/۱۳ فروردین ۱۳۹۹

بهرام جلوداری، مدیرعامل شرکت گسترش و نوسازی معادن خاورمیانه (ممرادکو) در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین

۱۷:۰۱ /شنبه/۲۴ اسفند ۱۳۹۸

حجت‌الله دربانی، مدیرعامل شرکت ذغالسنگ نگین طبس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین» مطرح کرد

۱۶:۱۲ /شنبه/۲۴ اسفند ۱۳۹۸

حجت‌الله دربانی، مدیرعامل شرکت زغال‌سنگ نگین طبس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۸ /شنبه/۱۱ اسفند ۱۴۰۳

مرصاد محامی آهنگران، مدیرعامل شرکت یکتا ذوب ایرانیان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۳۲ /شنبه/۲۱ مهر ۱۴۰۳

کیارش مهرانی، معاون مالی و اقتصادی هلدینگ «ومعادن» طی یادداشتی نوشت:

۷:۵۴ /سه شنبه/۳ مهر ۱۴۰۳

سعيد صمدی، دبير انجمن زغال‌سنگ ايران طی یادداشتی در«فلزات‌آنلاین» نوشت:

۸:۲۷ /شنبه/۵ اسفند ۱۴۰۲

سعید صمدی، دبیر انجمن زغال‌سنگ ایران در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۵:۵۲ /شنبه/۱۱ تیر ۱۴۰۱

توسعه صنعت فولاد در کشور ما برخلاف روند

۱۲:۱۸ /شنبه/۲۴ اسفند ۱۳۹۸
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/01/30

250417

فلزات آنلاین

1404/01/30

892636

فلزات آنلاین

1404/01/30

1418100

فلزات آنلاین

1404/01/30

1220240

فلزات آنلاین

1404/01/30

30014

فلزات آنلاین

1404/01/30

18200

فلزات آنلاین

1404/01/30

44897

فلزات آنلاین

1404/01/30

65608

فلزات آنلاین

1404/01/30

49801

فلزات آنلاین

1404/01/30

44683

فلزات آنلاین

1404/01/30

39746

فلزات آنلاین

1404/01/30

37158

فلزات آنلاین

1404/01/30

36475

فلزات آنلاین

1404/01/30

43918

فلزات آنلاین

1404/01/30

40772

فلزات آنلاین

1404/01/30

62383

فلزات آنلاین

1404/01/30

34722

فلزات آنلاین

1404/01/30

45170

فلزات آنلاین

1404/01/30

56768

فلزات آنلاین

1404/01/30

6871000