رئیس سازمان صمت استان سمنان گفت: پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم، فرآوری محصولات معدنی در استان سمنان به صورت یک سیاست از سوی وزارت صمت دنبال میشود؛ به صورتی که تعداد واحدهای معدنی در استان چهار برابر شده است.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از بازار، یادگار احمدی با بیان اینکه بیش از ۶۵۰ واحد معدنی در استان سمنان وجود دارد، گفت: استان سمنان رتبه نخست تولید نمک در سراسر کشور را دارد؛ به طوری که سالانه ۵۰ درصد کل نمک ایران در این استان تولید میشود.
وی ضمن اشاره به اینکه نمک، تنها محصول معدنی نیست که بیشترین میزان تولید آن به استان سمنان اختصاص دارد، ابراز کرد: استان سمنان و به خصوص شهرستان سرخه، بیشترین میزان تولید گچ کشور را نیز به خود اختصاص داده است.
رئیس سازمان صمت استان سمنان با اشاره به پیشتازی استان سمنان در ذخایر معدنی سلستین و زئولیت کشور، تاکید کرد: استان سمنان همچنین در زمره سه استان برتر کشور در تولید زغالسنگ است و مجموع این توانمندیها، نشان از ظرفیتهای عظیم اقتصادی و به ویژه سرمایهگذاری در سمنان دارد.
احمدی با تاکید بر اینکه سرمایهگذاری معدنی، یکی از زمینههای راهبردی در استان سمنان است، افزود: در مجموع ۷۱ نوع ماده معدنی در کشور وجود دارد که ۴۲ نوع در استان سمنان یافت میشود. همچنین از این میزان، ۳۷ نوع ماده معدنی هماکنون در استان سمنان در حال استخراج است و معدن، یکی از عظیمترین سرمایههای استان محسوب میشود.
وی با بیان اینکه استان سمنان، ۸۵ درصد زئولیت و ۱۰۰ درصد سلستین کشور را در درون خود دارد، خاطرنشان کرد: در سال گذشته، ۲۲ فقره پروانه بهرهبرداری معدنی در استان سمنان صادر شده است که ذخیره قطعی آنها به میزان ۹ میلیون تن برآورد میشود.
رئیس سازمان صمت استان سمنان در پایان یادآور شد: این پروانهها دارای استخراج اسمی حدود ۳۹۸ هزار تن در سال خواهند بود. همچنین برای این ۲۲ معدن، ۴۱۷ میلیارد ریال سرمایهگذاری صورت گرفته است و در صورت راهاندازی و تولید میتوانند برای ۱۳۰ نفر شغل ایجاد کنند.
انتهای پیام//