سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۱:۵۷ /پنج شنبه/۲۹ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۸:۱۴ /یکشنبه/۲۱ آبان ۱۴۰۲

معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه مطرح کرد:

افزایش بهره‌وری؛ گام اساسی در فعال‌سازی ظرفیت‌های خاموش زنجیره فولاد

معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه گفت: در حال حاضر، با توجه به اینکه بیشترین میزان عرضه به بازار محصولات گرم توسط فولاد مبارکه صورت می‌گیرد و دیگر شرکت‌های فولادی متناسب با ظرفیت اسمی نصب‌ شده خود اقدام به تولید محصولات گرم نمی‌کنند، پاسخگویی به نیاز بازار به سمت فولاد مبارکه سوق یافته است.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه، رضا حیدری در خصوص نقش و اهمیت بهره‌وری در بقا و تداوم سوددهی بنگاه‌های اقتصادی و تشریح بهترین روش برای مدیریت و کنترل بازار، بیان کرد: امروزه بهره‌وری از مسائل مهم اقتصادی و مدیریتی است که رشد آن، موجب کاهش هزینه‌های تولید، افزایش توان رقابتی یک کسب‌وکار و سودآوری پایدار هر بنگاه اقتصادی خواهد شد؛ ضمن اینکه افزایش بهره‌وری در سطح ملی، موجب افزایش تولید ناخالص ملی و رشد اقتصادی کشور می‌شود. بنابراین با توجه به محدودیت منابع مالی، مواد اولیه، انرژی و…، بهترین روش برای رشد تولید، بهبود و افزایش بهره‌وری کلیه عوامل یک مجموعه است.

وی در خصوص وضعیت بهره‌وری در فولاد مبارکه و سایر شرکت‌های فولادی کشور، عنوان کرد: امروزه میزان بهره‌وری شرکت فولاد مبارکه در تولید محصولات گرم ۹۷ درصد و میزان بهره‌وری سایر تولیدکنندگان محصولات گرم و پلیت در کشور متاسفانه حدود ۴۰ درصد است که با استاندارد تولید جهانی بسیار فاصله دارد و باید افزایش یابد. در حال حاضر، با توجه به اینکه بیشترین میزان عرضه به بازار محصولات گرم توسط فولاد مبارکه صورت می‌گیرد و دیگر شرکت‌های فولادی متناسب با ظرفیت اسمی نصب‌ شده خود اقدام به تولید محصولات گرم نمی‌کنند، پاسخگویی به نیاز بازار به سمت فولاد مبارکه سوق یافته است.

معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه ادامه داد: بنابراین لازم است دیگر شرکت‌های فولادی از ظرفیت‌های خاموش خود استفاده و آن را از حالت بالقوه به بالفعل تبدیل کنند و ضمن عرضه مکفی محصولات در بورس کالا به‌ منظور پاسخگویی به تقاضای مصرف‌کنندگان، مازاد تولید محصولات خود را به بازارهای جهانی عرضه کنند تا نه‌ تنها از واردات این محصولات و خروج ارز از کشور جلوگیری شده بلکه توسعه تجارت خارجی رشد یابد و ارزآوری ناشی از آن موجب رونق، شکوفایی و خودکفایی هرچه بیشتر اقتصاد کشور شود. این راهبرد منطقی هم‌اکنون با بهره‌وری حداکثری در شرکت فولاد مبارکه جاری است و افزایش ظرفیت و توسعه خطوط شرکت در این راستاست.

حیدری در ادامه به وضعیت فولاد مبارکه ازنظر ایجاد ارزش‌افزوده پایدار نسبت به سایر کارخانه‌های داخلی اشاره کرد و گفت: طبق آمار انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، ظرفیت تولید فولاد خام کشور حدود ۴۸ میلیون تن برآورد می‌شود که ۱۵ میلیون تن آن مربوط به تولیدکنندگان تختال است و در میان آن‌ها، تنها شرکت فولاد مبارکه دارای کامل‌ترین زنجیره تولید محصولات فولادی تخت است که می‌تواند از این مزیت رقابتی استفاده و ارزش‌افزوده پایداری ایجاد کنند؛ نکته حائز اهمیت، دانستن میزان مصرف و تقاضای بازار و تحلیل و رصد همیشگی مصرف‌کنندگان و نیاز آن‌هاست که بر این اساس یک شرکت فولادی، باید استراتژی و راهبرد تولیدی خود را تعیین کند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر مصرف‌کنندگان محصولات گرم عمدتا صنایع نوردکار، صنایع پروفیل و ساختمانی، حمل‌ونقل و قطعه‌سازان و لوله‌های انتقال سیالات هستند که بیشترین سهم از سبد بازار محصولات گرم را به خود اختصاص می‌دهند و تقاضای قابل‌توجهی را ایجاد می‌کنند، خاطرنشان کرد: بنابراین ضروری است که نیاز این دسته از مشتریان استراتژیک که در صنایع پایین‌دستی مختلفی ایفای نقش می‌کنند، به بهترین وجه ممکن تامین شود تا چرخه محصول ادامه یابد و مصرف‌کنندگان نهایی به محصولات مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند و کشور به استقلال و بی‌نیازی در این بخش از صنعت بیش‌ از پیش نائل آید.

معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در ادامه تاکید کرد که در حال حاضر با روش‌های دستوری و تعیین محدودیت‌های بازدارنده برای مصرف‌کننده و تولیدکننده، مدیریت بازار راه به‌ جایی نمی‌برد بلکه بهترین و منطقی‌ترین روش ممکن، ایجاد توازن بین عرضه و تقاضاست که باید با افزایش تولید به‌واسطه افزایش بهره‌وری خصوصا در تولیدکنندگان محصولات گرم و پلیت صورت پذیرد.

حیدری خاطرنشان کرد: به‌ طور کلی باید به خاطر داشته باشیم امروزه افزایش بهره‌وری از ارکان اصلی برای بقای هر بنگاه اقتصادی است. این راهبرد وقتی همانند فولاد مبارکه در کنار برنامه‌ریزی دقیق برای تولید مطابق با نیاز بازار و درخواست‌های مشتری با کمترین میزان هدررفت منابع و انرژی انجام شود، مسلما به توفیق سازمان حتی در شرایط سخت‌تر از امروز منجر خواهد شد.

وی در پایان یادآور شد: در عین‌ حال ایجاب می‌کند اعطای امتیاز و مجوز برای طرح‌های فولادی با مطالعه و کارشناسی دقیقی صورت پذیرد زیرا صنعت فولاد به‌ عنوان یک صنعت مادر، دارای زیرساخت‌های معظم و سنگینی است و انرژی و سرمایه‌گذاری‌های لازم را مصرف خواهد کرد؛ بنابراین بهتر است طرح‌ها دارای توجیه اقتصادی باشند تا از منابع ملی با حداکثر بهره‌وری استفاده شود.

انتهای پیام//

با توجه به برآوردهای صورت گرفته،

۹:۲۲ /چهارشنبه/۲۸ خرداد ۱۴۰۴

طی سال‌های آتی به وقوع خواهد پیوست؛

۸:۱۷ /چهارشنبه/۲۸ خرداد ۱۴۰۴

در پی شهادت جمعی از مردم در تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

۹:۲۲ /یکشنبه/۲۵ خرداد ۱۴۰۴

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه عنوان کرد:

۱۴:۴۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

در مجمع عمومی عادی سالیانه مطرح شد؛

۱۳:۴۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۰۱ /دوشنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۴

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۴ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

علیرضا شریفی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

امین صفری، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۴۵ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در مجمع عمومی عادی سالیانه «ارفع» مطرح شد؛

۱۵:۵۸ /یکشنبه/۱۱ خرداد ۱۴۰۴

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۴۸ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۳۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک فولاد خراسان؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/26

224083

فلزات آنلاین

1404/03/26

858230

فلزات آنلاین

1404/03/26

1374431

فلزات آنلاین

1404/03/26

1331305

فلزات آنلاین

1404/03/26

29819

فلزات آنلاین

1404/03/26

16025

فلزات آنلاین

1404/03/26

45904

فلزات آنلاین

1404/03/26

65099

فلزات آنلاین

1404/03/26

47680

فلزات آنلاین

1404/03/26

42960

فلزات آنلاین

1404/03/26

41121

فلزات آنلاین

1404/03/26

38054

فلزات آنلاین

1404/03/26

37017

فلزات آنلاین

1404/03/26

43017

فلزات آنلاین

1404/03/26

38549

فلزات آنلاین

1404/03/26

59174

فلزات آنلاین

1404/03/26

35071

فلزات آنلاین

1404/03/26

43385

فلزات آنلاین

1404/03/26

59056

فلزات آنلاین

1404/03/26

6774100