مدیریت فروشگاه فلزات صنعتی طاهری که به توزیع شمش و بیلت آلومینیومی در بازار «فتح» میپردازد، گفت: از لحاظ تولید مواد اولیه و شمشهای آلومینیومی، در زمره کشورهای غنی دنیا به شمار میآییم، بهگونهای که علاوه بر تولید مواد اولیه، میتوانیم به تولید انواع محصولات آلومینیومی نیز بپردازیم، همچنین میزان تولیدات در کشور ما به اندازهای است که قادریم صادرات نیز داشته باشیم اما متاسفانه با وضع تحریمهای جدید، امکان صادرات از ما گرفته شده است.
امیر طاهری در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، در خصوص مواد اولیه مورد نیاز در صنعت تولید شمش آلومینیومی، اظهار داشت: در جاجرم، معدن بوکسیت آلومینیوم وجود دارد که از معادن استخراج و پس از تبدیل به آلومینا به کارخانههای اراک و هرمزال برده میشود و در این کارخانهها به شمشهای خالص تبدیل میشود.
وی درخصوص انتظارات توزیعکنندگان، بیان کرد: ما از دولت انتظاری در خصوص حمایت و پشتیبانی در جهت توسعه بازار این صنعت نداریم اما از تولیدکنندگان انتظار داریم که بیشتر به استانداردهای جهانی در زمینه تولید محصولات آلومینیومی دقت کنند زیرا تولید محصولات باکیفیت میزان فروش را افزایش میدهد.
طاهری درخصوص توزیع مواد اولیه، اظهار کرد: در مجموعه بیلتهای شرکت ایرالکو اراک و شمشهای شرکت هرمزال برای فروش داریم که عمده مصرفکنندگان آن عموما کارخانههای تولید میلگرد صنعتی هستند که در زمینه تولید مقاطع و پروفیلهای آلومینیومی فعالیت میکنند. از بیلتهای آلیاژی سری ۶۰۶۳ در صنعت تولید پروفیل و قوطیهای درب و پنجره استفاده میکنند که ما در مجموعه این نوع از بیلت را نیز توزیع میکنیم.
مدیریت فروشگاه فلزات صنعتی طاهری درمورد واردات شمش و بیلت، توضیح داد: واردات شمش و بیلت ضروری نیست و ما میتوانیم این محصولات را در داخل کشور تولید کنیم اما یکسری از مقاطع همانند ورقها و میلگردهای آلیاژی خاص در داخل کشور تولید نمیشود و نیاز به این مقاطع باید از طریق واردات تامین شود. این نوع ورقها و میلگردها بیشتر از طریق چین تامین میشود اما درصورت مساعد بودن شرایط امکان واردات از اروپا نیز برای ما وجود دارد.
طاهری درخصوص شرکتهایی که به تولید شمشهای آلیاژی میپردازند، اظهار کرد: کارخانههایی همانند شرکت نگین گلپایگان، شمشهای خالص را خریداری و آنها را به شمشهای آلیاژی LM2 یا دایکست یا شمشهایی با خالوص پایین تبدیل میکنند و ما آنها را در بازار توزیع میکنیم.
وی درمورد تولید شمش از ضایعات آلومینیوم، بیان کرد: برخی از واحدهای تولیدی، ضایعات را ذوب و آنها را به شمش تبدیل میکنند که به آنها، شمشهایی با خلوص پایین ۹۵ و ۹۶ و ۹۷ میگوییم، این سری شمشها میزان آهن بالایی دارند و نمیتوان با آنها قطعات استاندارد تولید کرد اما برخی از کارخانهها که بوتههای ریختهگری چندین تنی دارند، از این شمشهای آلیاژی استفاده میکنند.
مدیریت فروشگاه فلزات صنعتی طاهری درباره شمشهای دایکست ، گفت: شمشهای دایکستی، شمشهای خشکی هستند که میزان روی بالایی دارند و به همین خاطر قطعاتی که از طریق این فرآیند تولید میشود، حالت شکنندهای دارد همانند ترمز موتور که امکان دارد با یک ضربه شکسته شود.
انتهای پیام//