طی روزهای ۲۸ و ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۲، جلسه ارزیابی جایزه تعالی منابع انسانی در شرکت صنعت فولاد شادگان با حضور مدیرعامل، مدیران ستادی و عملیاتی و سایر فعالان حوزه تعالی به همراه تیم ارزیابی انجمن مدیریت منابع انسانی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت صنعت فولاد شادگان، این ارزیابی که به مدت دو روز به طول انجامید، شرکت صنعت فولاد شادگان در ۹ معیار رهبری منابع انسانی، استراتژی منابع انسانی، فرایند برنامهریزی و تامین منابع انسانی، فرایند توسعه منابع انسانی، «فرایند جبران خدمت و محیط کار، روابط کار و کارکنان، نتایج ادراکی منابع انسانی، نتایج عملکرد منابع انسانی و نتایج سازمانی مورد ارزیابی قرار گرفت.
حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در افتتاح جلسه ارزیابی جایزه تعالی منابع انسانی در این شرکت، بیان کرد: تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا شایستهسالاری و نخبهگزینی در تمامی لایههای سازمانی شرکت بر صدر بنشیند.
وی افزود: تعبیر روشن مدیریت مجموعه از منابع انسانی، سرمایههای انسانی است و با تکیه بر این اندیشه، قدردانی از پرسنل و تشویقهای مستمر همکاران مبتنی بر ارزیابیهای منصفانه، از مهمترین برنامههای ما در شرکت صنعت فولاد شادگان محسوب میشود.
مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه میزان بیکاری در کشور ما نسبت به شاخص جهانی عدد بالایی بوده و عدم اشتغال پایدار، دامن فرزندان این مرز و بوم را گرفته است اما در شرکت صنعت فولاد شادگان تمامی توان خود را به کار بستهایم تا با استخدام عادلانه و به دور از هرگونه سفارشپذیری، ۳۹۹ جوان با محوریت جوانان شادگانی را در فرایندی کاملا حرفهای با مشارکت شرکت فولاد خوزستان و دانشگاه شهید چمران مشغول به کار کرده و جو روانی یاس و ناامیدی را تا حدودی در شهرستان شادگان ریشهکن کنیم.
کهزاد در پایان خاطرنشان کرد: مهمترین هدف از حضور واحدها در جوایز تخصصی، عمق بخشیدن به مفاهیم تعالی و مسیر تعالی در واحدهای مختلف به دلیل ارزیابی توسط متخصصان هر حوزه است.
در ادامه این آبین رامین حکیمی، مدیر منابع انسانی شرکت صنعت فولاد شادگان اظهار داشت: این ارزیابی حرفهای و سازمانی باعث شد تا فعالیتهای شرکت، مستندسازی و دستهبندی شده و با فرایندها و نیازها بیشتر و عمیقتر آشنا شویم.
وی ادامه داد: در راستای ارزیابی مستمر فعالیتها، فرایندها و نتایج اقدامات انجام شده در حوزه منابع انسانی و همچنین شناسایی نقاط قوت و فرصتهای بهبود در زمینه توسعه فعالیتها و برنامهریزیهای این حوزه با شرکت در پانزدهمین دوره جایزه تعالی، عملکرد خود را در معرض دید و ارزیابی انجمن مدیریت منابع انسانی ایران قرار دادهایم.
مدیر منابع انسانی شرکت صنعت فولاد شادگان تصریح کرد: هدف از حضور در فرایند جایزه تعالی منابع انسانی یادگیری و بهبود فعالیتها و اقدامات حوزه سرمایه انسانی و ارتقای جایگاه سرمایههای انسانی شرکت است که این امر از طریق دریافت بازخورد ارزیابان بیطرف بیرونی و تزریق ایدههای نو، به فرایندهای حوزه منابع انسانی، ارتقای روزافزون شان و منزلت کارکنان به عنوان سرمایههای ارزشمند را در پی خواهد داشت.
حکیمی در پایان ضمن تقدیر از تمامی همکاران برای مشارکت و حضور فعالانه در این ارزیابی، یادآور شد: حضور در این رقابت برای دریافت جایزه تعالی منابع انسابی، عیارسنجی و متر و مقیاسی برای مواجهه با شرکتهای همتا و همسان در کشور به طور مستمر است.
بر اساس این گزارش، جلسه ارزیابی جایزه تعالی منابع انسانی در شرکت صنعت فولاد شادگان طی روزهای ۲۸ و ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۲ با حضور مدیرعامل، مدیران ستادی و عملیاتی و سایر فعالان حوزه تعالی به همراه تیم ارزیابی انجمن مدیریت منابع انسانی، پیش از ظهر روز چهارشنبه ۲۹ آذر ماه در سالن کنفرانس حوزه ریاست به کار خود پایان داد.
گروه ارزیابی انجمن مدیریت منابع انسانی ایران متشکل از چهار ارزیاب متخصص در حوزه منابع انسانی (سرارزیاب : علیرضا کرمی و ارزیابان: بهرام محمدخانی غیاثوند، امیر فلاح و آزاده دودانگه) با استقرار در ستاد مرکزی به مدت دو روز ضمن مصاحبه با مدیران ارشد و با برگزاری دو گروه متمرکز با کارکنان ستاد و واحدها به صورت انتخاب تصادفی گفتوگو کرد و با بررسی تمامی مستندات، به راستیآزمایی اظهارنامه منابع انسانی و ارزیابی جایگاه شرکت صنعت فولاد شادگان در مسیر تعالی منابع انسانی پرداخت.
گروه ارزیاب با اشاره به اینکه مدل تعالی منابع انسانی به عنوان یک چارچوب جامع، الگو و نقشه راه مبتنی بر مجموعهای از ارزشهای محوری، معیارها و شاخصها در حوزه منابع انسانی سازمان است، افزودند: این مدل با ارزیابی مستمر فعالیتها، فرایند و نتایج منابع انسانی، این امکان را فراهم میآورد تا سازمان بتواند نقاط قابل بهبود و فرصتها را شناسایی و برای بهبود آنها و همچنین رسیدن به سازمان یادگیرنده و توسعهیافته برنامهریزی کند.
انتهای پیام//