سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲۲:۴۱ /پنج شنبه/۲۲ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۷:۱۷ /یکشنبه/۱۵ بهمن ۱۴۰۲

«فلزات آنلاین» گزارش می‌کند:

افزایش بیش از ۴۶ درصدی درآمد «فخوز» در ۱۰ ماهه ۱۴۰۲

شرکت فولاد خوزستان از ابتدای فروردین ماه تا پایان دی ماه امسال، موفق به کسب درآمد ۵۹۱ هزار و ۲۸۴ میلیارد و ۴۳۴ میلیون ریال حاصل از فروش محصولات خود شامل گندله، آهن اسفنجی، اسلب و بلوم و بیلت در بازارهای داخلی و صادراتی شد که این میزان با رشد ۴۶٫۳ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل (۴۰۴ هزار و ۱۹۱ میلیارد و ۱۰۴ میلیون ریال) همراه بوده است.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، شرکت فولاد خوزستان به عنوان دومین فولادساز بزرگ کشور علی‌رغم چالش‌های موجود در صنعت فولاد که از جمله آن‌ها می‌توان محدودیت‌های تامین انرژی اشاره کرد، موفق به ثبت رکوردهای قابل‌توجهی در حجم فروش و درآمد حاصل از فروش محصولات خود در بازارهای داخلی و صادراتی طی ۱۰ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال پیش شده است.

رشد ۴ درصدی تولید «فخوز» در ۱۰ ماهه امسال

شرکت فولاد خوزستان در ۱۰ ماهه امسال، موفق به تولید سه میلیون و ۷۶ هزار و ۵۵۶ تن آهن اسفنجی شد که این میزان با افزایش ۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال پیش (دو میلیون و ۹۸۸ هزار و ۷۷۲ تن) همراه بود. میزان تولید گندله «فخوز» در ۱۰ ماه امسال، به پنج میلیون و ۵۱ هزار و ۶۸۹ تن رسید که حاکی از رشد ۱۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ (چهار میلیون و ۵۶۲ هزار و ۷۸۸ تن) است. شرکت فولاد خوزستان به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده و عرضه‌کننده شمش فولادی در کشور، موفق به تولید یک میلیون و ۸۱۹ هزار و ۴۳۵ تن بلوم و بیلت و همچنین ۹۸۶ هزار و ۵۱۲ تن اسلب در ۱۰ ماهه سال جاری شد. مجموع تولید شرکت فولاد خوزستان از ابتدای فروردین ماه تا پایان دی ماه ۱۴۰۲، به ۱۰ میلیون و ۹۳۴ هزار و ۱۹۲ تن محصول رسید که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (۱۰ میلیون و ۵۰۷ هزار و ۵۸۷ تن)، با رشد ۴ درصدی همراه شد.

از ابتدای فروردین ماه تا پایان دی ماه ۱۴۰۲، حجم کل فروش محصولات شرکت فولاد خوزستان در بازار داخلی شامل فولاد میانی (بلوم، بیلت و اسلب)، آهن اسفنجی و گندله، دو میلیون و ۵۰۶ هزار و ۷۸۵ تن بوده که افزایش ۱۹ درصدی را نسبت به ۱۰ ماهه سال قبل (دو میلیون و ۱۰۶ هزار و ۴۳۰ تن) نشان می‌دهد؛ در واقع فولاد خوزستان به خوبی نیازهای بازار داخلی را در این مدت تامین کرده است. حجم فروش داخلی و صادراتی «فخوز» در ۱۰ ماهه سال جاری، سه میلیون و ۳۲۳ هزار و ۶۷۸ تن بوده که رشد ۳.۷ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل (سه میلیون و ۲۰۴ هزار و ۱۹ تن) نشان می‌دهد. این افزایش حجم فروش محصولات در حالی به دست آمده که این شرکت در فصل تابستان امسال، ۵۴۰ هزار تن از تولید برنامه‌ریزی‌ شده خود را به واسطه محدودیت‌ تامین برق از دست داد و در حال حاضر نیز با چالش محدودیت تامین گاز مواجه است.

شرکت فولاد خوزستان در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۲ توانست از محل فروش بیلت و بلوم در بازار داخلی، ۲۴۳ هزار و ۶۴۳ میلیارد و ۳۶۲ میلیون ریال درآمد کسب کند که این میزان در هم‌سنجی با مدت مشابه سال قبل (۱۴۸ هزار و ۵۰۵ میلیارد و ۲۸۶ میلیون ریال)، ۸۵ درصد رشد داشته است. «فخوز» در ۱۰ ماهه سال جاری، ۱۵۵ هزار و ۶۷۲ میلیارد و ۲۳۱ میلیون ریال درآمد از فروش اسلب در بازار داخلی کسب کرد که این میزان نسبت به مدت مشابه سال پیش (۹۵ هزار و ۲۴۰ میلیارد و ۸۵۱ میلیون ریال)، ۶۳٫۴ درصد افزایش یافته است. شرکت فولاد خوزستان در ۱۰ ماهه امسال از فروش گندله در بازارهای داخلی، ۱۵ هزار و ۱۵۹ میلیارد و ۷۷۲ میلیون ریال درآمد به دست آورد که این میزان، نشان از رشد ۶۳٫۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته (۹ هزار و ۲۶۷ میلیارد و ۵۱۹ میلیون ریال) دارد. «فخوز» با فروش آهن اسفنجی در بازار داخلی طی ۱۰ ماهه سال جاری، ۲۳ هزار و ۷۴۵ میلیارد و ۸۵۳ میلیون ریال درآمد کسب کرد که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ (چهار هزار و ۱۹۲ میلیارد و ۴۷۷ میلیون ریال)، ۴۶۶٫۳ درصد افزایش را نشان می‌دهد. جمع درآمد شرکت فولاد خوزستان از فروش داخلی محصولات خود طی ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۲، به ۴۸۳ هزار و ۲۲۱ میلیارد و ۲۱۸ میلیون ریال رسید که این میزان نسبت به مدت مشابه سال پیش (۲۵۷ هزار و ۲۰۶ میلیارد و ۱۳۳ میلیون ریال)، ۸۸ درصد رشد داشته است.

درآمد صادراتی «فخوز» بیش از ۴ درصد افزایش یافت

شرکت فولاد خوزستان طی ۱۰ ماهه امسال، موفق به کسب درآمد ۱۱۷ هزار و ۱۰۰ میلیارد و ۱۲۸ میلیون ریال از محل صادرات بیلت و بلوم شد که این میزان حاکی از افزایش ۳۴٫۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال پیش (۸۷ هزار و ۱۱ میلیارد و ۶۶۲ میلیون ریال) است. «فخوز» در ۱۰ ماهه سال جاری، در حالی موفق شد سه هزار و ۲۴۲ میلیارد و ۹۲۳ میلیون ریال درآمد از فروش آهن اسفنجی در بازارهای صادراتی کسب کند که این میزان با رشد ۶۳٫۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته (یک هزار و ۹۸۷ میلیارد و ۶۳۱ میلیون ریال) همراه بود. این شرکت طی ۱۰ ماه سال ۱۴۰۲، توانست ۳۲ هزار و ۷۲۰ میلیارد و ۱۶۵ میلیون ریال اسلب در بازارهای صادراتی به فروش برساند. شرکت فولاد خوزستان موفق شد در ۱۰ ماهه سال جاری، ۱۵۳ هزار و ۶۳ میلیارد و ۲۱۶ میلیون ریال درآمد از صادرات محصولات خود داشته باشد که حاکی از افزایش ۴٫۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل (۱۴۶ هزار و ۹۸۴ میلیارد و ۹۷۱ میلیون ریال) است. درآمد حاصل از فروش بیلت و بلوم شرکت فولاد خوزستان در بازارهای داخلی و صادراتی طی ۱۰ ماهه سال جاری، به ۳۶۰ هزار و ۷۴۳ میلیارد و ۴۹۰ میلیون ریال رسید که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال پیش (۲۳۵ هزار و ۵۱۶ میلیارد و ۹۰۸ میلیون ریال)، ۵۳٫۱ درصد افزایش یافته است. «فخوز» در ۱۰ ماهه سال جاری، توانست ۱۸۸ هزار و ۳۹۲ میلیارد و ۳۹۶ میلیون ریال اسلب در بازارهای داخلی و صادراتی به فروش برساند که حاکی از رشد ۲۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ (۱۵۳ هزار و ۲۲۶ میلیارد و ۵۶۹ میلیون ریال) است. جمع درآمد شرکت فولاد خوزستان در ۱۰ ماهه ۱۴۰۲، به ۵۹۱ هزار و ۲۸۴ میلیارد و ۴۳۴ میلیون ریال رسید که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل (۴۰۴ هزار و ۱۹۱ میلیارد و ۱۰۴ میلیون ریال)، ۴۶٫۳ درصد افزایش یافته است.

شرکت فولاد خوزستان بر مدار توسعه

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، شرکت فولاد خوزستان علاوه بر ثبت رکوردهای پیاپی در حوزه فروش و درآمد، پروژه‌های توسعه‌ای فراوانی را در دست اقدام دارد که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به طرح زمزم ۳ به عنوان بزرگ‌ترین مگامدول آهن اسفنجی کشور با ظرفیت تولید یک میلیون و ۷۶۰ هزار تن در سال و سرمایه‌گذاری ۱۴۰ میلیون یورو اشاره کرد که نخستین عرضه آهن اسفنجی آن به میزان ۱۹۰ هزار تن در روز چهارشنبه ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۲، با موعد تحویل به مشتریان در روز یکشنبه ۲۷ اسفند ماه سال جاری انجام شد. این طرح علاوه بر اشتغال‌زایی مستقیم برای ۲۰۰ نفر، سود قابل‌ملاحظه‌ای برای گروه فولاد خوزستان و سهام‌داران «فخوز» به همراه خواهد داشت. از دیگر پروژه‌های توسعه‌ای شرکت می‌توان به طرح ماشین ریخته‌گری اسلب عریض، احداث کارخانه اکسیژن ۴‌ و احداث پکیج کوره شماره ۷ اشاره کرد. مجموع سرمایه‌گذاری‌‎های انجام شده برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای «فخوز»، بالغ بر ۴۰ هزار و ۸۹۱ میلیارد تومان برآورد می‌شود که نشان‌‎دهنده تحولی شگرف در این شرکت عظیم فولادی و به دنبال آن صنعت فولاد کشور است.

انتهای پیام//

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه عنوان کرد:

۱۴:۴۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

در مجمع عمومی عادی سالیانه مطرح شد؛

۱۳:۴۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

در مجمع‌ عمومی عادی سالیانه عنوان شد؛

۱۳:۱۶ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور:

۱۲:۲۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

با حضور فولادمردان ایران،

۷:۲۲ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

در اردیبهشت ماه 1404،

۷:۰۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۰۱ /دوشنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۴

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۴ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

علیرضا شریفی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

امین صفری، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۴۵ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در مجمع عمومی عادی سالیانه «ارفع» مطرح شد؛

۱۵:۵۸ /یکشنبه/۱۱ خرداد ۱۴۰۴

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۴۸ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۳۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک فولاد خراسان؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/22

224083

فلزات آنلاین

1404/03/22

858230

فلزات آنلاین

1404/03/22

1390370

فلزات آنلاین

1404/03/22

1344994

فلزات آنلاین

1404/03/22

29819

فلزات آنلاین

1404/03/22

16025

فلزات آنلاین

1404/03/22

43661

فلزات آنلاین

1404/03/22

65608

فلزات آنلاین

1404/03/22

47680

فلزات آنلاین

1404/03/22

42655

فلزات آنلاین

1404/03/22

41135

فلزات آنلاین

1404/03/22

37507

فلزات آنلاین

1404/03/22

36328

فلزات آنلاین

1404/03/22

43017

فلزات آنلاین

1404/03/22

38679

فلزات آنلاین

1404/03/22

58708

فلزات آنلاین

1404/03/22

34510

فلزات آنلاین

1404/03/22

42014

فلزات آنلاین

1404/03/22

57327

فلزات آنلاین

1404/03/22

6588700