معاون برنامهریزی و توانمندسازی ایمیدرو در چهارمین جشنواره اینوماین گفت: این سازمان به عنوان نهاد حاکمیتی، شرایط توسعه نوآوری در بخش معدن و صنایع معدنی را فراهم میکند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، سمیه خلوصی در مراسم افتتاحیه چهارمین جشنواره ایدههای ارزشآفرین بخش معدن و صنایع معدنی که روز سهشنبه ۲۴ بهمن ماه برگزار شد، بیان کرد: خوشبختانه امسال، استقبال مطلوبی از جشنواره و ثبت ایدهها شده است.
وی افزود: با توجه به دریافت ۳۰۰ ایده و داوری مناسب، ۱۲ ایده برتر شناخته شد. باید توجه داشت که شروع بحث فناورانه دانشبنیان از همین بذر ایدهها خواهد بود.
معاون برنامهریزی و توانمندسازی ایمیدرو با اشاره به شاخصهای پیشبینی شده برای بخش صنعت (۸٫۵ درصد) و معدن (۱۳ درصد) در برنامه هفتم توسعه، عنوان کرد: بدون توجه به موضوع فناوری و نوآوری، دستیابی به این شاخصها ممکن نیست.
خلوصی تصریح کرد: از جمله نکات جالب برنامه هفتم توسعه، افزایش رتبه نوآوری به رتبه ۴۸ جهانی است. در حال حاضر، رتبه ایران در این حوزه ۶۴ بوده که با نوآوری این هدف قابل تحقق است.
وی با بیان اینکه ماموریت ما در توسعه بخش نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی، برای دستیابی به اهداف مشخص شده در برنامه هفتم توسعه دشوار است، مطرح کرد: تحقق چشمانداز هدف کربن صفر، هوشمندسازی، دیجیتالسازی و…، در برنامه هفتم به صورت الزام درآمده و ما به عنوان بخشی از نهاد دولتی جایگاه مناسبی داریم.
معاون برنامهریزی و توانمندسازی ایمیدرو ادامه داد: حفظ و ارتقای سطح موجود و دستیابی به اهداف، با توسعه نوآوری امکانپذیر است.
خلوصی با اشاره به اینکه برگزاری رویدادهایی نظیر جشنواره اینوماین میتواند به توسعه این روند کمک کند، اظهار داشت: ایمیدرو با هدف توسعه نوآوری در بخش معدن و صنایع معدنی، مراکزی برای جذب ایدهها و بسترسازی برای تبدیل آنها به شرکتهای دانشبنیان ایجاد کرده است.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه کشورهای حوزه خلیج فارس در بخش معدن و صنایع معدنی و حتی فناوریهای پیشرفته سرمایهگذاری میکنند، ما برای حفظ رقابتپذیری و تولید پایدار، باید از حداکثر ظرفیتها بهره ببریم تا به شاخصهای هدفگذاری شده برسیم.
انتهای پیام//