معاون توسعه و بهرهبرداری معادن شرکت آلومینای ایران گفت: این شرکت تاکنون برای ۱۳ معدن بوکسیت پروانه بهرهبرداری اخذ کرده است و به تازگی برای یک معدن دیگر نیز گواهی کشف دریافت کردیم.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت آلومینای ایران، کامران هاشمی بیان کرد: بزرگترین تجمع شناسایی شده بوکسیت در ایران در محدوده جاجرم در نواحی سرخ چشمه، طبر، ناویا و مجموعه معادن جنوب جاجرم شیرین چشمه و کوه بابا متمرکز است.
معاون توسعه و بهرهبرداری معادن شرکت آلومینای ایران تصریح کرد: روند شناسایی معدن بوکسیت دشوار و طولانی است؛ در مرحله اول پتانسیلها شناسایی خواهند شد و پس از ثبت محدوده پروانه اکتشاف دریافت و در گام بعدی با ارائه گزارشها، گواهی کشف و در آخرین مرحله پروانه بهرهبرداری اخذ میشود.
هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ذخایر بوکسیت در کشور نسبت به ذخایر جهانی پایین است، عنوان کرد: این موضوع میطلبد که اقدامات اکتشافی بیشتری انجام دهیم. در جهان ۷۰۰ میلیارد تن ذخایر بوکسیت برآورد شده است، در حالی که ذخایر بوکسیت شناسایی شده و یا نیمهشناسایی شده کشور به ۷۰ میلیون تن میرسد که به نسبت کشور با کمبود این ماده معدنی مواجه هستیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ۳۸ میلیون تن از ذخایر بوکسیت در اختیار شرکت آلومینای ایران قرار دارد که در جاجرم و دیگر معادن شرکت در استانهای یاد شده شناسایی شده است.
انتهای پیام//