سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲:۰۷ /یکشنبه/۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۷:۲۵ /سه شنبه/۱۲ تیر ۱۴۰۳

سرپرست مدیریت تولید و توزیع برق شرکت ذوب آهن اصفهان عنوان کرد:

بازسازی موفقیت‌آمیز دیاراتورهای ۲ و ۶ نیروگاه مرکزی ذوب آهن

سرپرست مدیریت تولید و توزیع برق شرکت ذوب آهن اصفهان گفت: دیاراتورهای 2 و 6 نیروگاه مرکزی ذوب آهن که در تامین آب نیروگاه حرارتی، تولید برق، تامین آب دیگ‌های فولادسازی و در نهایت فرایند مستمر تولید در کارخانه نقش موثری دارند، بازسازی شدند.

سرپرست مدیریت تولید و توزیع برق شرکت ذوب آهن اصفهان گفت: دیاراتورهای ۲ و ۶ نیروگاه مرکزی ذوب آهن که در تامین آب نیروگاه حرارتی، تولید برق، تامین آب دیگ‌های فولادسازی و در نهایت فرایند مستمر تولید در کارخانه نقش موثری دارند، بازسازی شدند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت ذوب آهن اصفهان، ابراهیم ریاحی ضمن بیان این خبر گفت: دیاراتور یا «سیستم اکسیژن‌زدا»، یک تجهیز است که برای حذف اکسیژن و گازهای حل شده در آبی که خوراک بویلرهای تولید بخار است، استفاده می‌‎شود.

وی افزود: اکسیژن حل شده در آب بویلر، باعث خسارت‌های شدید ناشی از خوردگی در سیستم دیگ بخار می‌شود؛ به این صورت که به دیوارهای لوله‌ها و دیگر تجهیزات فلزی می‌چسبد و تشکیل اکسید (زنگ) می‌دهد که باعث کاهش طول عمر تجهیزات می‌شود.

احمد جاودانی، سرپرست نیروگاه مرکزی شرکت ذوب آهن اصفهان در این خصوص بیان کرد: مجموعا هشت دیاراتور با وظیفه تامین آب پیش‌گرم و دئوره (اکسیژن‌زدا) شده جهت مصارف سیکل داخلی نیروگاه مرکزی، سیکل مصرفی نیروگاه حرارتی، آب مصرفی دیگ‌های اتیلیزاتور فولادسازی، آب مصرفی کک‌سازی، آب جبرانی شبکه شوفاژ کارخانه و… را به عهده دارند.

وی ادامه داد: علاوه بر بازسازی دیاراتورهای ۲ و ۶، برنامه‌ریزی برای بازسازی دو دیاراتور دیگر یک و ۵ این نیروگاه نیز در صورت تامین متریال، در برنامه قرار می‌گیرد.   

سید ابراهیم مویدی، سرپرست تعمیرات مکانیک نیروگاه‌های شرکت ذوب آهن اصفهان در این خصوص اظهار داشت: با توجه به خوردگی‌های شدید و سوراخ‌شدگی بدنه دیاراتورها به دلیل طول عمر بالا و آب‌ریزی در محوطه ۱۷ متری کارگاه نیروگاه مرکزی و نشتی آب به طبقات پایین‌تر، نوسازی دیاراتورهای ۲ و ۶ در دستور کار قرار گرفت و انجام شد و دیاراتورهای یک و ۵ نیز انجام خواهد شد.

همچنین عملیات اجرایی این پروژه شامل دمونتاژ عایق‌ها و بدنه کامل دیاراتورها، آماده‌سازی، خم‌کاری و تعویض و جوشکاری ورق‌های بدنه به میزان ۲۰۰ متر مربع و ساخت و نصب پایه‌ها و ساپورت‌ها و لوله‌کشی اتصالات ورودی و خروجی مخازن، پاگردها است.

مهدی عسگری، مهندس ارشد دیگ نیروگاه مرکزی شرکت ذوب آهن اصفهان مطرح کرد: نیروگاه مرکزی به عنوان واحد زیرمجموعه مدیریت تولید و توزیع برق در حدود سال ۱۳۵۰ و به عنوان پیش نیاز بهره‌برداری کوره بلند شماره یک، در فاز اول به بهره‌برداری رسید. حدود ۵۳ سال است که مخازن دیاراتور نیروگاه مرکزی در حال استفاده هستند و سالیان زیادی از عمر مفید آن‌ها سپری شده است.

وی تاکید کرد: در صورت عدم بازسازی دیاراتورها، احتمال وقفه در تامین آب نیروگاه حرارتی، کاهش تولید برق، تامین آب دیگ‌های فولادسازی و نهایتا کاهش تولید ایجاد می‌شد.

عسگری خاطرنشان کرد: با توجه به هزینه‌های مالی زیاد برون‌سپاری و همچنین پیچیده و دشوار بودن موقعیت مکانی دیاراتورها برای تعویض یکپارچه به دلایل پوشیده بودن سقف و نصب در ارتفاع ۱۷ متری نیروگاه و نیز احاطه شدن مخازن با انبوهی از خطوط لوله آب و بخار و حساسیت بالای کار، تصمیم‌گیری درباره نوسازی مخازن را با چالش مواجه کرده بود و عملا امکان ساخت بیرون مجموعه و انتقال به صورت یکپارچه نبود.

مهندس ارشد دیگ نیروگاه مرکزی شرکت ذوب آهن اصفهان یادآور شد: در نهایت، تصمیم به بومی‌سازی به صورت ساخت و مونتاژ در داخل کارخانه گرفته شد و پس از بررسی نقشه‌های ساختی، نقشه بعضی از تجهیزات همچون سینی ستون دیاراتورها و آبنمای سطح باز طراحی شد. پس از پیگیری و تامین متریال، دیاراتور ۲ و ۶ دمونتاژ شد و پس از ساخت و نورد ورق‌های رول شده و انتقال آن‌ها به محل، عملیات مونتاژ، جوشکاری، رنگ‌‎آمیزی، عایق‌کاری و نصب تجهیزات جانبی آن با همت و تلاش همکاران در شرایط خیلی سخت در بازه زمانی یک ماهه انجام گرفت.

انتهای پیام//

مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع عنوان کرد:

۱۳:۰۹ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

به همت شرکت بین‌المللی مهندسی ایران،

۱۲:۵۲ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

مدیرعامل «وکغدیر»:

۱۱:۲۳ /پنجشنبه/۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

با حضور مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری امید،

۹:۳۸ /پنجشنبه/۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

علیرضا شریفی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

امین صفری، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۱:۰۸ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

احمد صادقیان، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۲۱ /سه شنبه/۷ اسفند ۱۴۰۳

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

در 11 ماهه 1403 محقق شد؛

۹:۱۰ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۴۸ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۳۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک فولاد خراسان؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت اپال پارسیان سنگان؛

۶:۳۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/27

233167

فلزات آنلاین

1404/02/27

869230

فلزات آنلاین

1404/02/27

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/27

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/27

28948

فلزات آنلاین

1404/02/27

16497

فلزات آنلاین

1404/02/27

42934

فلزات آنلاین

1404/02/27

65608

فلزات آنلاین

1404/02/27

47680

فلزات آنلاین

1404/02/27

43308

فلزات آنلاین

1404/02/27

38083

فلزات آنلاین

1404/02/27

36400

فلزات آنلاین

1404/02/27

35958

فلزات آنلاین

1404/02/27

43580

فلزات آنلاین

1404/02/27

39043

فلزات آنلاین

1404/02/27

58358

فلزات آنلاین

1404/02/27

34046

فلزات آنلاین

1404/02/27

41352

فلزات آنلاین

1404/02/27

56004

فلزات آنلاین

1404/02/27

6434700