مدیرعامل شرکت پترو فولاد بهمن گفت: بیتردید در جهان امروزی، اکثر بنگاههای اقتصادی به دنبال مدیریت هزینههای تولید و افزایش حاشیه سود خود هستند و شرکت پترو فولاد بهمن نیز از این موضوع مستثنی نیست زیرا تولیدات این مجموعه در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد که بر بهرهوری و هزینههای تولید آنها موثر است. بر همین اساس ما به عنوان یکی از حلقههای اصلی زنجیره تولید و ارزش در کشور نسبت به پیادهسازی راهبردهای کاربردی در این زمینه اقدام کردهایم؛ البته این اقدامات زمانی به طور ۱۰۰ درصدی نتیجهبخش خواهد بود که حاکمیت نیز گامهایی در راستای ایجاد ثبات اقتصادی و شفافسازی بازار مالی بردارد.
بهداد قرهگوزلو در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» در رابطه با تاثیر ارائه خدمات از سوی شرکتهای تولیدکننده تجهیزات و تاسیسات برقی در صنایع مختلف به ویژه فولاد، بر میزان هزینه زنجیره تولید این صنعت، بیان کرد: هدف نهایی تمامی سازمانهای پویا و تولیدکننده، ارائه محصولات باکیفیت و رفع نیازمندی صنایع و به طور کلی ایجاد ارزش است؛ در این راستا، افزایش سود و بهرهوری نیاز به مدیریت هزینهها و نه کاهش آنها دارد. وجود تولیدکنندگان با بهرهگیری از دانش و تجربه منجر به افزایش کیفیت، رضایتمندی، کاهش زمان تولید و دوباره کاری میشود؛ در نهایت تمام این موارد باعث مدیریت هزینههای پروژه و افزایش سود خواهند شد.
راهکاری موثر در زمینه مدیریت هزینهها
وی در ادامه به اقدامات شرکت پترو فولاد بهمن در راستای شناسایی عوامل موثر بر هزینههای تولید و کاهش بهای تمام شده محصولات خود، اشاره کرد و افزود: این مجموعه به عنوان یک بنگاه اقتصادی دانشبنیان با تدوین و اجرای برنامه مدیریت هزینههای تولید برای هر پروژه اقدام به شناسایی عوامل موثر بر افزایش و یا کاهش هزینه تولید کرده است. از جمله این موارد میتوان به مدیریت منابع، مدیریت کیفیت و مدیریت زمان اشاره کرد؛ همچنین ایجاد سازوکاری جهت اخذ بازخورد از مشتریان به منظور شناسایی نقاط ضعف و قوت محصول و یا خدمات از دیگر راهکارهای موثر به شمار میآید. علاوهبراین، بهروزرسانی تجهیزات و تدوین برنامه تعمیرات پیشگیرانه ماشینآلات سهم قابلتوجهی در بهبود کیفیت و کاهش هزینههای دوباره کاری داشته است.
مدیرعامل شرکت پترو فولاد بهمن در پاسخ به این سوال که به طور کلی چه موانع و چالشهایی در زمینه مدیریت هزینههای تولید در مقابل بنگاههای اقتصادی وجود دارد و راهکارهای پیشنهادی شما برای رفع این معضلات چیست، گفت: از جمله چالشهای پیشرو، افزایش روزافزون بهای مواد اولیه و وجود ابهام و عدم قطعیتهای بسیار در بازار مالی با توجه به شرایط موجود کشور است که این عوامل در نهایت منجر به افزایش ریسک در تولید، عدم بازگشت سرمایه و کاهش سود تولیدکنندگان میشود. ازاینرو به نظر میرسد مهمترین راهحل جهت عبور از موانع، شفافیت بازار مالی و حمایت تولیدکنندگان فعال در حوزههای مختلف صنعتی و معدنی است. همچنین تسهیل در قوانین حمایتی از آنها، دلگرمی و افزایش انگیزه تولیدکنندگان را به همراه خواهد داشت.
قرهگوزلو در پایان در رابطه اقدامات دولت به منظور کاهش هزینهها همگام با توسعه زیرساختها در صنعت برق، خاطرنشان کرد: تا زمانی که عدم ثبات بر اقتصاد حاکم باشد، نمیتوان افق روشنی در زمینه تولید متصور شد. مهمترین اقدام حاکمیت و سازمانهای ذیربط، ایجاد بستری شفاف و بازگشت ثبات اقتصادی و جذب سرمایهگذاری است؛ این عوامل باعث آرامش خاطر سرمایهگذاران و تولیدکننندگان و برنامهریزی افزایش تولید با توجه به نیاز بازار در یک بستر امن و به دور از ریسکهای ناشی از آینده مبهم مالی میشود.
انتهای پیام//