سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۹:۲۴ /چهارشنبه/۲۸ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۹:۴۷ /شنبه/۷ دی ۱۳۹۸

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران:

در پی شکوفا کردن توانمندی‌های بالقوه صنعت فولاد هستیم

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: تفاوت‌هایی که دومین دوره جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران با جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های دیگر صنعت فولاد دارد، موجب می‌شود تا صنعتگران حوزه فولاد بتوانند با جامعه دانشگاهی و شرکت‌های دانش‌بنیان ارتباط پیدا کنند و به این ترتیب، تعامل نیازها و دانش موجود در کنار یکدیگر، موجب شکوفایی توانمندی‌های بالقوه صنعت فولاد کشور می‌شود.

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: تفاوت‌هایی که دومین دوره جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران با جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های دیگر صنعت فولاد دارد، موجب می‌شود تا صنعتگران حوزه فولاد بتوانند با جامعه دانشگاهی و شرکت‌های دانش‌بنیان ارتباط پیدا کنند و به این ترتیب، تعامل نیازها و دانش موجود در کنار یکدیگر، موجب شکوفایی توانمندی‌های بالقوه صنعت فولاد کشور می‌شود.

اسداله فرشاد در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» اظهار داشت: در درجه اول، دوره دوم جشنواره و نماشگاه ملی فولاد ایران مانند تمام نمایشگاه‌های دیگر این حوزه، وظیفه معرفی توانمندی‌های ساخت و قابلیت‌های فنی و مهندسی سازندگان داخلی و شرکت‌های فنی مهندسی را بر عهده دارد اما تفاوت‌هایی نیز با سایر جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های فولادی دارد.

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران درباره اهداف و محورهای اصلی دومین دوره نمایشگاه و جشنواره ملی فولاد ایران، بیان کرد: این رویداد همان‌طور که از نام آن پیداست در دو محور اصلی جشنواره و نمایشگاه دنبال می‌شود که هریک اهداف جداگانه و در عین حال در امتداد هم را در برنامه خود دارند.

وی درباره بخش جشنواره عنوان کرد: محور اول جشنواره است که در آن، برگزیدگان صنعت فولاد کشور اعم از مدیران، کارشناسان و صاحبان صنعت که در پنج دهه اخیر در این حوزه فعالیت داشته‌اند، متناسب با سهم تاثیر و زحمات آن‌ها در توسعه صنایع فولاد و در تحقق اهداف صنعتی و معدنی کشور، به عنوان چهره‌های ملی صنایع و معادن کشور معرفی شده و از آن‌ها تقدیر به عمل می‌آید.

فرشاد درباره اهداف و اولویت‌های محور نمایشگاهی جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران نیز گفت: محور دوم که نمایشگاه فولاد است علاوه بر ویژگی‌های مشترکی که با سایر نمایشگاه‌ها دارد، تفاوتی نیز با سایر نمایشگاه‌ها دارد و آن این است که در آن‌ها صرفا توانمندی‌های شرکت‌کنندگان به تصویر کشیده می‌شود و محصولاتی که تولید و طراحی شده‌اند عرضه می‌شود که البته بسیار هم ارزشمند است زیرا شرکت‌کنندگان در نمایشگاه از دستاوردها اطلاع حاصل می‌کنند؛ اما موضوعی که در این نمایشگاه تاکید و تمرکز خاصی بر آن شده است، معرفی نیازهای شرکت‌های مختلف است که هم در بخش فنی و مهندسی و هم در تجهیزاتی که تاکنون در ایران ساخته نشده است، ارائه می‌شود.

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران درباره تاثیر معرفی نیازهای فولادسازان در این نمایشگاه، تصریح کرد: با توجه به تحریم‌های موجود علیه ایران، مشکلات زیادی در خصوص تامین تجهیزات صنعت فولاد از کشورهای دیگر وجود دارد و رفع نیازهای زنجیره فولاد با کاهش میزان واردات نقش مهمی در پیشرفت این صنعت در کشور دارد؛ ما با توجه به شناخت از توانمندی‌های متخصصان و کارشناسان داخلی، اعتقاد داریم که توان داخلی می‌تواند پاسخگوی تامین این نیازها باشد. بنابراین با یک فراخوان، از شرکت‌های دانش‌بنیان، نیروهای کارآفرین و کارآمد و شرکت‌های توانمند داخلی درخواست کردیم تا در مورد تامین این نیازها فکر کنند. تاثیر این نمایشگاه متناسب با کاهش سهم ارزبری صنایع آهن و فولاد ارزش‌گذار است.

وی در این مورد افزود: در واقع هدف انجمن تولیدکنندگان فولاد این بوده که اطلاعات و توانمندی‌ها مبادله شوند و صاحبان صنایع بتوانند از امکانات بالقوه موجود داخلی برای تامین نیازهای صنعت فولاد کشور و کاهش وابستگی به واردات و رهایی از مشکلات ناشی از تحریم‌ها استفاده کنند.

فرشاد درباره نمونه‌های عینی نتایج این نوع معرفی نیازها در صنعت فولاد، یادآور شد: نمونه‌های زیادی از تاثیر این موضوع در صنعت فولاد دیده می‌شود. مثلا اگر تا چند سال پیش سهم ارزبری تولید هر تن فولاد، اسلب یا ورق در کشور، ۱۰۰ تا ۱۲۰ دلار بود که با ترویج ساخت داخل، ارتقا سطح توانمندی‌های داخلی و شناخت تولیدکنندگان مواد و تجهیزات مورد نیاز صنعت فولاد و تولید آن‌ها در کشور، این ارزبری به ۷۵ دلار تقلیل پیدا کرده است و اگر شرکت‌های فولادی چند نوبت در این گونه نمایشگاه‌ها نیازهای خود را معرفی کنند و یا اسناد و مدارک این نیازها در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار بگیرد، این امکان وجود دارد که در جهت رفع این وابستگی‌ها و تامین نیازها گام‌های موثری برداشته شود.

وی نمایشگاه و جشنواره ملی فولاد ایران را جایگاهی برای حضور دانشمندان، فرهیختگان، دانش‌آموختگان و دانشجویان مقاطع مختلف دانشگاه‌های فنی مهندسی کشور و یک پل ارتباطی بین دانشگاه و صنعت آهن و فولاد دانست و تاکید کرد: بدون شک این پتانسیل و در شرکت‌های داخلی ما وجود دارد و کافی است که تولیدکنندگان فولاد با طرح مشکلات و نیازهای خود، فرصت شکوفایی را در اختیار متخصصان داخلی قرار دهند؛ همان طور که می‌دانید تا چند سال پیش توربین هم در داخل کشـــور تولیـــد نمی‌شــد ولی در حـــال حاضـــر توربین‌های گازی کلاس اف توسط شرکت توگا تولید می‌شود.

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با بیان اینکه همچنان در مورد تامین برخی تجهیزات حساس و با فناوری ویژه همچنان نیازمند واردات هستیم خاطرنشان کرد: طبیعی است که در حال حاضر همچنان برای تامین برخی قطعات و مواد به واردات از خارج کشور متکی باشیم ولی مهم این است که در هر حال فرآیند ساخت داخل، سهم ارزبری را به شکل قابل توجهی کاهش می‌دهد و در بلندمدت می‌تواند به خودکفایی کامل منجر شود.

گفتنی است، دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران با محوریت نمایشگاه جامع ارائه فرصت‌های بومی‌سازی و حمایت از تولید داخلی، از سوی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران و با مشارکت شرکت‌های مختلف فعـــال در عرصـــه فـــولاد کشور از تاریخ ۲۳ تا ۲۶ دی ماه ۱۳۹۸ در محل بــــرج میلاد تهـــران برگزار می‌شود.

با توجه به برآوردهای صورت گرفته،

۹:۲۲ /چهارشنبه/۲۸ خرداد ۱۴۰۴

طی سال‌های آتی به وقوع خواهد پیوست؛

۸:۱۷ /چهارشنبه/۲۸ خرداد ۱۴۰۴

در پی شهادت جمعی از مردم در تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

۹:۲۲ /یکشنبه/۲۵ خرداد ۱۴۰۴

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه عنوان کرد:

۱۴:۴۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

در مجمع عمومی عادی سالیانه مطرح شد؛

۱۳:۴۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۰۱ /دوشنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۴

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۴ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

علیرضا شریفی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

امین صفری، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۴۵ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در مجمع عمومی عادی سالیانه «ارفع» مطرح شد؛

۱۵:۵۸ /یکشنبه/۱۱ خرداد ۱۴۰۴

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۴۸ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۳۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک فولاد خراسان؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/26

224083

فلزات آنلاین

1404/03/26

858230

فلزات آنلاین

1404/03/26

1374431

فلزات آنلاین

1404/03/26

1331305

فلزات آنلاین

1404/03/26

29819

فلزات آنلاین

1404/03/26

16025

فلزات آنلاین

1404/03/26

45904

فلزات آنلاین

1404/03/26

65099

فلزات آنلاین

1404/03/26

47680

فلزات آنلاین

1404/03/26

42960

فلزات آنلاین

1404/03/26

41121

فلزات آنلاین

1404/03/26

38054

فلزات آنلاین

1404/03/26

37017

فلزات آنلاین

1404/03/26

43017

فلزات آنلاین

1404/03/26

38549

فلزات آنلاین

1404/03/26

59174

فلزات آنلاین

1404/03/26

35071

فلزات آنلاین

1404/03/26

43385

فلزات آنلاین

1404/03/26

59056

فلزات آنلاین

1404/03/26

6774100