سازمان کشورهای صادرکننده نفت در گزارش جدید خود با عنوان چشمانداز جهانی نفت اعلام کرد که ارزیابیها نشان میدهد تا سال ۲۰۵۰، تقاضای جهانی نفت ۱۸ میلیون بشکه در روز افزایش خواهد یافت.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از مهر، اوپک پیشبینی کرده است که تا سال ۲۰۲۹، حجم تقاضای جهانی نفت از ۱۱۲ میلیون بشکه در روز عبور خواهدکرد و نسبت به میزان کنونی، ۱۰٫۱ میلیون بشکه روزانه بیشتر میشود.
اوپک البته اعلام کرده است که بخش قابلتوجهی از افزایش تقاضای نفت مربوط به کشورهای غیر عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه خواهد بود؛ به گونهای که از مجموع ۱۰٫۱ میلیون بشکه روزانه افزایش تقاضای نفت تا سال ۲۰۲۹، معادل ۹٫۶ میلیون مربوط به کشورهای غیر عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه است و مجموع تقاضای این کشورها به ۶۶٫۲ میلیون بشکه در روز خواهد رسید.
اوپک معتقد است که تقاضای نفت کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه در بلندمدت و تا سال ۲۰۵۰ کاهشی خواهد بود اما تقاضای دیگر کشورها در مجموع ۲۸ میلیون بشکه در روز بالا میرود.
پیشبینی شده است که فقط تقاضای نفت هند تا سال ۲۰۵۰، معادل هشت میلیون بکشه در روز افزایش خواهد یافت.
اوپک در گزارش خود بیان کرده است که تا سال ۲۰۵۰، تقاضای انرژی در جهان ۲۴ درصد رشد پیدا میکند و همچنان نفت به عنوان پرمصرفترین حامل انرژی باقی خواهد ماند.
سهم انرژیهای تجدیدپذیر از کل تامین انرژی مورد نیاز جهان نیز از ۳٫۲ درصد کنونی، به ۱۴ درصد رشد پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام//