سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۴:۲۷ /پنج شنبه/۲۹ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۹:۲۱ /چهارشنبه/۱۵ فروردین ۱۳۹۷

مهدی کرباسیان، رئیس هیئت عامل ایمیدرو:

شروع ۳۲ هزار میلیارد تومان پروژه جدید در بخش معدن و صنایع معدنی

رئیس هیئت عامل ایمیدرو اعلام کرد: طی سال گذشته، 4.5 میلیارد دلار پروژه معدنی و صنایع معدنی افتتاح شد و در سال جدید، 1.5 میلیارد دلار پروژه جدید افتتاح می‌شود.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو اعلام کرد: طی سال گذشته، ۴٫۵ میلیارد دلار پروژه معدنی و صنایع معدنی افتتاح شد و در سال جدید، ۱٫۵ میلیارد دلار پروژه جدید افتتاح می‌شود.

به گزارش «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، مهدی کرباسیان در دیدار نوروزی با کارکنان ایمیدرو و شرکت‌های تابعه، اظهار کرد: به طور نسبی از عملکرد بخش معدن و صنایع معدنی در سال ۹۶ راضی هستم و به رغم مشکلات پیش رو اعم از کمبود نقدینگی و غیره، این بخش با رشد تولید، صادرات، بهره‌وری و سرمایه‌گذاری مواجه بود.

شروع ۳۲ هزار میلیارد تومان پروژه جدید رئیس هیئت عامل ایمیدرو با بیان اینکه در سال ۹۲ ، توازن فولاد دچار مشکل بود اما در سال ۹۶ ، در بخش گندله، کنسانتره و آهن‌اسفنجی ظرفیت ها افزایش یافت، گفت: در سال گذشته، حدود ۷۰۰ هزار تن آهن‌اسفنجی صادر شد. امیدواریم در سال ۹۷ این توازن به برنامه ۵۵ میلیون تن نزدیک‌تر شود.

وی افزود: در سال ۹۲ و ابتدای دولت یازدهم، ۲۴ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام و شروع نشده داشتیم که ۸ هزار میلیارد تومان نقدینگی از بخش خصوصی جذب شد و همه پروژه‌ها فعال شدند. همچنین در سال ۹۶ ، ۳۲ هزار میلیارد تومان پروژه جدید در بخش معدن و صنایع معدنی شروع یا فعال شد.

کرباسیان به بیان اینکه طی سال ۹۶ ، در حوزه فولاد، ۳ طرح آهن‌اسفنجی از طرح‌های فولاد استانی افتتاح شد و انشاءالله با پیگیری شرکت ملی فولاد، بخش فولاد این طرح‌ها نیز به بهره‌برداری برسد، گفت: در حوزه طلا، وضعیت تولید شرکت زرشوران بهتر شد و امیدواریم در سال ۹۷، نواقص آن برطرف شود.

همچنین در مجتمع موته، تولید از حدود ۲۰۰ کیلوگرم به ۶۰۰ کیلوگرم افزایش یافت. وی ادامه داد: در بخش آلومینیوم، مشکلی که در سال ۹۵ بود کماکان وجود داشت و نتوانستیم طلب خود را بابت فروش شرکت المهدی هرمزال وصول کنیم.

ایرالکو هم مشکل نقدینگی داشت. اما پروژه آلومینیوم جنوب با قوت ادامه یافت و پیش‌بینی می کنیم طی نیمه دوم امسال به تولید برسد و ظرفیت آلومینیوم کشور به بالای ۷۰۰ هزار تن برسد.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو تصریح کرد: در بخش مس، پروژه‌ها پیشرفت کرد و با مراوداتی که با شرکت معتبر گلنکور صورت گرفت، این شرکت اعتباراتی داد و شرکت مس توانست سودآوری داشته باشد و برخی پروژه‌های خود را افتتاح کند. برخی دیگر نیز امسال افتتاح می‌شوند.

وی ادامه داد: در سال ۹۶ ، پروژه تیتانیوم پس از سال‌ها فعال شد. همچنین پروژه منطقه ویژه پارسیان – لامرد نیز به مرحله ساخت رسید و پیش‌بینی می‌شود اولین مرحله این پروژه در سال ۹۷ به بهره‌برداری برسد.

از دیگر پروژه های فعال سال ۹۷، طرح عناصر نادر خاکی بود. کرباسیان با اشاره به حمایت ویژه از اکتشافات عمیق به عنوان یکی از اولویت‌های ایمیدرو در سال ۹۷ ، ابراز داشت: نکته بسیار مهمی که در برنامه اکتشافات ۲۵۰ هزار کیلومتر مربعی متوجه شدیم اینکه در معادن رو زمینی، تقریبا معادن بزرگ وجود ندارد و باید مسیر اکتشاف را اصلاح کنیم و باید در معادن زیر زمینی سرمایه‌گذاری کنیم.

امیدواریم با برنامه پیش رو، بتوانیم معادن و ذخایر جدیدی را کشف کنیم و زمینه تولید و اشتغال بیشتری را فراهم کنیم.

وی ادامه داد: در سال ۹۶، برنامه اکتشاف با قوت ادامه یافت و تا پایان این سال، ۱۸۰ هزار کیلومتر مربع فعالیت‌های مقدماتی این برنامه اکتشافی پی‌جویی و ژئوفیزیک هوایی انجام شد و آماده واگذاری به بخش خصوصی شد.

وی افزود: در منطقه جاجرم، ذخایر جدید بوکسیت از معادن موجود به دست آمد. در کنار این موضوع، طی سال گذشته رکورد تولید پودر آلومینا ثبت شد و پروژه شمش آلومینیوم جاجرم نیز با پیشرفت مناسبی جلو رفت.

استقبال از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی کرباسیان با بیان اینکه سیاست جدید ما استقبال و حمایت از بخش خصوصی در جاهایی است که توان سرمایه‌گذاری دارد، گفت: در جاهایی که این بخش کمتر ورود می‌کند یا جایی که سرمایه گذار اهل نباشد، ما مکلف هستیم سرمایه‌گذاری کنیم.

به عنوان مثال، در پروژه پروده ۴ طبس گشایش اعتبار می‌کنیم تا چنانچه سرمایه‌گذار ابراز تمایل کرد، آن را واگذار کنیم. وی ادامه داد: هدف دیگر این است که پروژه‌های نیمه تمام را با سرعت بیشتر و با زمان‌بندی مناسب خاتمه دهیم تا هزینه‌ها کمتر شود و این جزو افتخارات ایمیدرو است.

با هدف کاهش وابستگی به تامین‌کنندگان خارجی،

۱۳:۵۵ /سه شنبه/۲۷ خرداد ۱۴۰۴

در اجرای فرایند کربن‌زدایی،

۱۳:۳۶ /سه شنبه/۲۷ خرداد ۱۴۰۴

پیام تسلیت مدیرعامل ایمپاسکو در پی شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان و شهروندان کشور:

۹:۵۹ /یکشنبه/۲۵ خرداد ۱۴۰۴

کارشناسان هشدار دادند؛

۷:۴۷ /سه شنبه/۲۰ خرداد ۱۴۰۴

نخستین برآورد از ذخایر معدنی «Filo Del Sol»:

۱۵:۱۳ /یکشنبه/۱۸ خرداد ۱۴۰۴

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۰ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

علی خطیبی، مدیرعامل شرکت راهسازی و معدنی مبین در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۳:۲۲ /دوشنبه/۲ مهر ۱۴۰۳

محمدهادی صادق، مدیر امور بازرگانی هلدینگ میدکو در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۰۵ /شنبه/۲۱ مرداد ۱۴۰۲

محمدحسین بصیری، مدیرعامل شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۹:۵۶ /شنبه/۱۴ آبان ۱۴۰۱

علیرضا ضیایی، مدیرعامل شرکت کاوند نهان زمین در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۶:۳۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

مدیر فرآوری شرکت سنگ‌آهن گهرزمین مطرح کرد:

۱۴:۳۱ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

عليرضا مظفری، مديرعامل تعاونی معدنی کهران کوير طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۳ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۱۰:۱۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

محمدحسين بصيری، کارشناس بخش معدن و صنايع معدنی طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۶ /شنبه/۱۷ آذر ۱۴۰۳

مهری عليدوستی، مديرعامل شرکت آتورپات مديا طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۱ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

جاویدان حاجی‌آقا محسنی، عضو هیئت مدیره شرکت فولاد شاهرود طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۹:۲۵ /دوشنبه/۱۶ مهر ۱۴۰۳

آینده فلزات در ایران چگونه است؟

۸:۵۴ /سه شنبه/۶ شهریور ۱۴۰۳

به دنبال فروش زغال‌سنگ و رکوردشکنی در تولید مس،

۱۰:۳۹ /سه شنبه/۶ خرداد ۱۴۰۴

در بازه زمانی 24-2020 بررسی شد؛

۹:۰۶ /سه شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

در پی افزایش قیمت انرژی در آفریقا،

۶:۱۸ /چهارشنبه/۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

«اپال» در مسیر تحقق توسعه پایدار؛

۹:۳۲ /شنبه/۳ خرداد ۱۴۰۴

در مجمع عمومی فوق‌العاده و عادی سالیانه به تصویب رسید؛

۱۳:۳۸ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

در نشست تحلیلی «وکغدیر» مطرح شد؛

۱۵:۴۶ /دوشنبه/۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

راهبردی هوشمندانه برای آینده صنعت؛

۱۳:۲۰ /چهارشنبه/۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان؛

۱۱:۴۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛

۶:۱۸ /شنبه/۴ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات؛

۵:۲۸ /شنبه/۲۲ دی ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت سنگ آهن مرکزی ایران؛

۶:۰۶ /شنبه/۱۵ دی ۱۴۰۳

نگاهی به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۱۳:۲۸ /شنبه/۵ اسفند ۱۴۰۲
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/26

224083

فلزات آنلاین

1404/03/26

858230

فلزات آنلاین

1404/03/26

1374431

فلزات آنلاین

1404/03/26

1331305

فلزات آنلاین

1404/03/26

29819

فلزات آنلاین

1404/03/26

16025

فلزات آنلاین

1404/03/26

45904

فلزات آنلاین

1404/03/26

65099

فلزات آنلاین

1404/03/26

47680

فلزات آنلاین

1404/03/26

42960

فلزات آنلاین

1404/03/26

41121

فلزات آنلاین

1404/03/26

38054

فلزات آنلاین

1404/03/26

37017

فلزات آنلاین

1404/03/26

43017

فلزات آنلاین

1404/03/26

38549

فلزات آنلاین

1404/03/26

59174

فلزات آنلاین

1404/03/26

35071

فلزات آنلاین

1404/03/26

43385

فلزات آنلاین

1404/03/26

59056

فلزات آنلاین

1404/03/26

6774100