بازار ورق زنگنزن امارت وابسته به واردات است، از این رو زمانی که تقاضای ورق زنگنزن بر اثر کاهش قیمت نفت و پسرفت اقتصادی در این کشور کاهش یابد، واردات نیز روند نزولی را طی میکند.
هرچند که واردات امارات شاید سهم چندانی از تجارت جهانی ورق زنگنزن نداشته باشد؛ اما وابستگی مهم آن به واردات آن را به بازاری مهم برای کشورهای صادرکننده بدل کرده است.
در سالهای گذشته کشورهای آسیایی، تامینکنندگان غالب بازار ورق زنگنزن امارات بودند که سهم آن ها از بازار این کشور در سالهای گذشته افزایش نیز یافته است
امارات اولین مصرفکننده ورق زن گنزن در میان کشورهای عربزبان حاشیه خلیجفارس و سومین پس از ایران در منطقه خاورمیانه است. صنایع غذایی و دارویی، شیمیایی، نفت و پتروشیمی مهمترین مصرفکنندگان ورق زنگنزن در امارات هستند که رشد این صنایع، مصرف ورق زنگنزن در امارات را افزایش داده است. امارات نیز مانند سایر کشورهای منطقه خاورمیانه فاقد واحد نورد ورق زنگنزن و بهطور کلی تولید فولاد زنگنزن است و درنتیجه واردات تنها منبع تامین تقاضای ورق زنگنزن امارات محسوب میشود.
این امر به ارتباط تنگاتنگ واردات و تقاضا ورق زنگنزن در این کشور منجر شده است. همانطور که نمودار ۱ نشان میدهد، طی سالهای ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶، کاهش تقاضای ورق زنگنزن در امارات کاهش واردات را در این کشور به دنبال داشت.
منطقه آسیا بزرگترین صادرکننده ورق زنگنزن به امارات است. در سال ۲۰۱۶ کشورهای آسیایی بیش از ۷۱ درصد از بازار ورق زنگنزن امارات را در اختیار داشتند؛ این در حالی است که در سال ۲۰۱۲ سهم منطقه آسیا ۴۵ درصد بود که نشان میدهد نهتنها آسیا بزرگترین صادرکننده ورق زنگنزن به امارات است، بلکه سهم آن از بازار ان کشور روند صعودی داشته است. جالب توجه است که سهم منطقه اروپا از واردات امارات در سال ۲۰۱۶ تنها ۱۴ درصد بود.
در میان کشورهای آسیایی چین و تایوان بزرگترین تامینکنندگان خارجی بازار امارات هستند. با توجه به ارقام ذکر شده بازار امارات نیز مانند سایر کشورهای منطقه در اختیار آسیا قرار دارد.