فروآلیاژ بهعنوان یکی از اصلیترین بازوهای تولیدی جهان در صنعت فولاد شناخته میشود. استفاده سالیانه از این مواد با افزایش تقاضا برای فولادهای آلیاژی رو به افزایش است؛ بهنحوی که پیشبینی میشود تا سال ۲۰۲۴ بازار فروآلیاژ با رشد سرمایهگذاری بسیاری همراه خواهد بود.
طبق پیشبینیهای انجام شده توسط انجمن جهانی فولاد، بازار جهانی فروآلیاژ تا پایان سال ۲۰۲۴ به ۶۵ میلیارد دلار میرسد که براساس نرخ رشد سالیانه میزان افزایش آن ۶ درصد خواهد بود.
افزایش تقاضای فولاد در صنایع تولید نهایی مانند خودروسازی و ساختوساز مهمترین هدایتگر بازار فروآلیاژ در بازار جهانی است.آسیا بهعلت صنعتیشدن و افزایش ساختمانسازی که استفاده از فولادهای آلیاژی در آن رو به افزایش است، سهم قابل توجهی از بازار جهانی فولاد را به خود اختصاص داده است. طبق آمار اعلام شده از سوی انجمن جهانی فولاد، سهم این منطقه از بازار جهانی فولاد در سال ۲۰۱۵ بیش از ۲۵ میلیارد دلار گزارش شده است.
در منطقه آسیا، چین بهعنوان یکی از اصلیترین کشورهای مصرفکننده فروآلیاژ، همواره با افزایش تقاضای داخلی روبهرو بوده که همین امر موجب گسترش بازار جهانی فروآلیاژ شده است.
چین بهعنوان بزرگترین واردکننده فروآلیاژ نقش بهسزایی را در بازار جهانی این محصول ایفا میکند؛ بهطور مثال مقدار واردات این کشور از آفریقای جنوبی در سال ۲۰۱۷ بیش از ۴ میلیون ۱۱ هزار تن بوده است که در نوع خود رکورد بهحساب میآید.
تقاضای چین به اندازهای است که باعث شده این کشور با سرمایهگذاری در کشورهای دیگر، از منابع آنها نیز بهرهبرداری کند؛ بهعنوان مثال چین با سرمایهگذاری ۷ میلیارد دلاری در اراک برای تولید فروآلیاژ سرمایهگذاری کرده است.
لازم به ذکر است که با توجه به کاهش قیمت سنگ منگنز در سال ۲۰۱۵ قیمت فولادهای آلیاژی نیز با افت شدید قیمت همراه بود که همین امر موجب کاهش تولید محصولات فولادی شد. افزایش مجدد تقاضای چین در ماههای پایانی سال ۲۰۱۷ عامل اصلی افزایش قیمت منگنز بود که خود این روند صعودی موجب متعادل شدن قیمت فولاد در این سال شد.