سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۴:۰۴ /چهارشنبه/۷ آذر ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۵:۵۶ /چهارشنبه/۷ آذر ۱۴۰۳

سعدمحمدی عنوان کرد:

سرمایه‌گذاری ۳٫۵ میلیارد دلاری «ومعادن» در پروژه‌های معدنی

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات گفت: در حال حاضر سه میلیارد و 500 میلیون دلار پروژه در نقاط مختلف کشور در دست اجرا داریم و هفت پروژه در گروه پیشرانان پیشرفت ایران تعریف کرده‌ایم که بهره‌برداری از این پروژه‌ها، نقش بسزایی در توسعه و رشد اقتصادی کشور دارند.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات گفت: در حال حاضر سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار پروژه در نقاط مختلف کشور در دست اجرا داریم و هفت پروژه در گروه پیشرانان پیشرفت ایران تعریف کرده‌ایم که بهره‌برداری از این پروژه‌ها، نقش بسزایی در توسعه و رشد اقتصادی کشور دارند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات،  اردشیر سعدمحمدی در روز دوشنبه پنجم آذر ماه با حضور در نمایشگاه ایران متافو و در جمع خبرنگاران، به تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های این شرکت پرداخت.

وی در ابتدا بیان کرد: شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در حال حاضر سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار پروژه در دست اجرا دارد و هفت پروژه در گروه پیشرانان پیشرفت ایران تعریف شده‌اند.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در خصوص پروژه احیا مستقیم آرتاویل عنوان کرد: پروژه آهن اسفنجی آرتاویل در استان اردبیل بیش از ۶۰ درصد پیشرفت عملیاتی داشته است و پیش‌بینی می‌شود طی دو هفته آینده، بیش از ۶۶ درصد تجهیزات از گمرک ترخیص شوند تا سرعت اجرای پروژه افزایش یابد. از این رو امیدواریم این پروژه تا پایان سال ۱۴۰۴ افتتاح شود.

سعدمحمدی در ارتباط با پروژه آهن اسفنجی بیجار مطرح کرد: پروژه آهن اسفنجی بیجار در استان کردستان نیز تاکنون ۴۱ درصد پیشرفت عملیاتی داشته است و بر اساس برنامه‌ریزی‌ها و تامین منابع، انتظار می‌رود تا پایان سال ۱۴۰۳ پیشرفت آن به ۵۵ درصد برسد. لازم به ذکر است که بهره‌برداری از این پروژه در سه‌ ماهه اول سال ۱۴۰۵ آغاز خواهد شد.

وی در ادامه به آغاز عملیات اجرایی پروژه ۲.۵ میلیون تنی کنسانتره‌سازی صبانور اشاره کرد و افزود: با اکتشافات انجام‌ شده، بیش از ۳۵۰ میلیون تن سنگ‌آهن جدید در مناطق کردستان و همدان شناسایی شده است. ارزش برجای این ذخایر بیش از ۸۰۰ میلیون دلار برآورد می‌شود و امیدوار هستیم که با پروژه‌های کنسانتره‌سازی و گندله‌سازی، بتوانیم ایجاد ارزش افزوده بیشتر به واسطه صبانور را در این منطقه شاهد باشیم.

به گفته مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، پروژه گندله‌سازی در بیجار تاکنون ۶۱ درصد پیشرفت داشته و تمامی تجهیزات خارجی ساخته شده‌اند که ظرف دو ماه آینده به کشور منتقل خواهند شد. امیدواریم تا پایان سال جاری، شاهد ترخیص کالا و نصب تجهیزات باشیم و پیش‌بینی می‌کنیم این پروژه در نیمه اول سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد.

سعدمحمدی در خصوص پروژه مس جانجا، اظهار داشت: پروژه احداث کارخانه کنسانتره مس جانجا با ظرفیت ۱۳۰ هزار تن در این منطقه با پیشرفت ۱۵ درصدی در حال اجراست و پیمانکار عملیات اجرایی معدن را آغاز کرده است؛ همچنین مذاکرات برای تامین تجهیزات صورت گرفته است. تاکنون حدود ۱۰ میلیون تن عملیات معدنکاری در این پروژه انجام شده است. انتخاب مشاور (EPC) انجام شده و تجهیز کارگاه به اتمام رسیده است. عملیات سیویل کارخانه نیز آغاز شده است.

وی در همین راستا اضافه کرد: امیدواریم این پروژه حداکثر طی چهار سال آینده تکمیل شود؛ پروژه مس جانجا قابلیت درآمدزایی حدود ۳۰۰ میلیون دلاری را دارد. این پروژه برای این منطقه بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه امکان صادرات کنسانتره مس این کارخانه فراهم است و می‌تواند با ارزآوری در توسعه این استان نقش بسزایی داشته باشد.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات خاطرنشان کرد: پروژه آهن اسفنجی اقلید بیش از ۲۱ درصد پیشرفت داشته است؛ همچنین پروژه فولادسازی سرمد ابرکوه بیش از ۶۲ درصد و آهن اسفنجی آن بیش از ۴۵ درصد پیشرفت داشته است. پروژه کلاف این شرکت تقریبا تمام شده و به مرحله تولید رسیده و در حال طی‌ کردن مرحله آزمایشی تولید است.

سعدمحمدی در ارتباط با پروژه کک طبس بیان کرد: در شرکت کک طبس در حال حاضر ۶ باتری وجود دارد که چهار باتری آن فعال شده است. تا به امروز و در هشت ماهه سال جاری، نزدیک به ۱۰۰ هزار تن تولید کک صورت گرفته است. امیدوار هستیم در چهار ماه پایانی سال جاری این عدد را به ۱۵۰ هزار تن افزایش دهیم. اگر بتوانیم برنامه‌ریزی منسجم‌تری داشته باشیم و میزان تامین زغال به‌ عنوان ماده اولیه نسبت به سال جاری افزایش یابد، در سال آینده تولید بیش از ۲۰۰ هزار تن محقق خواهد شد.

وی تصریح کرد: خوشبختانه مسیر تولید کک با توجه به نیاز شرکت‌های ذوب‌ آهن اصفهان و فولاد زرند ایرانیان در حال بهبود است و امیدواریم کیفیت کک تولیدی را به سمتی ببریم که تامین نیاز این واحدها صورت بگیرد.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات عنوان کرد: لازم به ذکر است که ما در گذشته تنها یک نهاد مالی بوده‌ایم و تجربه اجرای پروژه نداشته‌ایم اما با تغییراتی که صورت گرفته، در حال تجربه مدل مدیریتی جدیدی در اجرای پروژه‌ها هستیم و امیدواریم که «ومعادن» با رویکرد جدید بتواند تاثیر مثبتی در تولید ناخالص داخلی داشته باشد.

سعدمحمدی در پایان یادآور شد: درآمد سال گذشته هلدینگ «ومعادن» بیش از ۵۶ درصد افزایش داشت و به ۴۳۰ میلیون دلار رسید؛ این در حالی است که ما رسیدن به درآمد ۱.۱ میلیارد دلار در افق ۱۴۰۶ را هدف‌گذاری کرده‌ایم.

انتهای پیام//

طی حکمی از سوی آقاجانلو،

۱۶:۱۴ /سه شنبه/۶ آذر ۱۴۰۳

با امضای تفاهم‌­نامه همکاری میان ایمیدرو و تاصیکو،

۱۰:۳۰ /دوشنبه/۲۸ آبان ۱۴۰۳

طی حکمی از سوی آقاجانلو،

۹:۱۰ /دوشنبه/۲۸ آبان ۱۴۰۳

با انتخاب اعضای هیئت مدیره،

۹:۴۹ /چهارشنبه/۱۶ آبان ۱۴۰۳

در راستای افزایش بهره‌وری تولید،

۱۱:۴۵ /سه شنبه/۱۵ آبان ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۰ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

علی خطیبی، مدیرعامل شرکت راهسازی و معدنی مبین در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۳:۲۲ /دوشنبه/۲ مهر ۱۴۰۳

محمدهادی صادق، مدیر امور بازرگانی هلدینگ میدکو در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۰۵ /شنبه/۲۱ مرداد ۱۴۰۲

علیرضا ضیایی، مدیرعامل شرکت کاوند نهان زمین در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۶:۳۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

غلامرضا ملاطاهری، مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۱۰ /چهارشنبه/۲۶ مرداد ۱۴۰۱

سید مصطفی سبزواری، مدیر برنامه‌ریزی، توسعه و تکنولوژی هلدینگ میدکو در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۵:۳۱ /شنبه/۱۵ مرداد ۱۴۰۱

مهری عليدوستی، مديرعامل شرکت آتورپات مديا طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۱ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

جاویدان حاجی‌آقا محسنی، عضو هیئت مدیره شرکت فولاد شاهرود طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۹:۲۵ /دوشنبه/۱۶ مهر ۱۴۰۳

آینده فلزات در ایران چگونه است؟

۸:۵۴ /سه شنبه/۶ شهریور ۱۴۰۳

عباس ابراهیمی، مدیرعامل شرکت آلیاژسازان کرج طی یادداشتی در «فلزات‌انلاین» مطرح کرد:

۵:۵۴ /شنبه/۱۴ مرداد ۱۴۰۲

احمد عروجی،مدیرعامل شرکت گیل‌راد شمال طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۸:۰۴ /شنبه/۱۰ تیر ۱۴۰۲

با هدف افزایش نقش بخش معدن در رشد اقتصادی کشور صورت پذیرفت؛

۱۰:۰۱ /شنبه/۳ شهریور ۱۴۰۳

در مجمع عمومی فوق‌العاده تصویب شد؛

۱۵:۳۵ /دوشنبه/۸ مرداد ۱۴۰۳

در مجمع عمومی عادی سالیانه میدکو،

۱۵:۴۸ /چهارشنبه/۲۳ خرداد ۱۴۰۳

نگاهی به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۱۳:۲۸ /شنبه/۵ اسفند ۱۴۰۲

نگاهی به شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه؛

۵:۵۰ /شنبه/۲۸ بهمن ۱۴۰۲
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/09/6

208250

فلزات آنلاین

1403/09/6

573182

فلزات آنلاین

1403/09/6

769238

فلزات آنلاین

1403/09/6

2715234

فلزات آنلاین

1403/09/6

24008

فلزات آنلاین

1403/09/6

14305

فلزات آنلاین

1403/09/6

40346

فلزات آنلاین

1403/09/6

49911

فلزات آنلاین

1403/09/6

42663

فلزات آنلاین

1403/09/6

41492

فلزات آنلاین

1403/09/6

27641

فلزات آنلاین

1403/09/6

29375

فلزات آنلاین

1403/09/6

28096

فلزات آنلاین

1403/09/6

37247

فلزات آنلاین

1403/09/6

34819

فلزات آنلاین

1403/09/6

50294

فلزات آنلاین

1403/09/6

27347

فلزات آنلاین

1403/09/6

40144

فلزات آنلاین

1403/09/6

44141

فلزات آنلاین

1403/09/6

4473500