رئیـس کمیسـیون اقتصـادی مجلس شـورای اسلامی بـا اشـاره بـه ماموریتهـای وزارت صنعـت، معـدن و تجـارت گفـت: وزارت صنعـت، معـدن و تجـارت محـور تمرکـز جنـگ اقتصـادی اسـت، لـذا بایـد بـا رویکـرد و نـگاه ویژهای در این وزارتخانه وارد شد.
بـه گـزارش «فلـزاتآنلایـن» و بـه نقـل از ایسـنا محمدرضـا پورابراهیمـی در نشسـت بـا رضـا رحمانـی وزیـر پیشـنهادی صنعـت، معـدن و تجـارت بـا اشـاره بـه دغدغههـای اعضـای کمیسـیون اقتصـادی مجلـس در حوزههـای مختلف اظهار کرد: به عنوان عضوی از مجلس شـورای اسلامی در دوره قبل و امروز، اسـتنباط مـا ایـن اسـت کـه آنچـه در حـوزه تصمیمـات و اقدامـات آقـای رحمانـی وزیـر پیشـنهادی صنعـت، معـدن و تجـارت در مجلـس و دولـت اسـت بـا یـک نـگاه بلنـد و رویکـرد اثرگـذاری در حوزه مجموعه فعالیتهایی بوده که در اقتصاد کشور بتواند موثر باشد.
پورابراهیمـی افـزود: ما جنگ اقتصـادی را در پیـش داریـم و یکـی از پیشـانیهای مسـتقیم آن، وزارت صنعت، معدن و تجارت اسـت و دشـمن روی این حوزه تمرکز دارد، لذا در جنگ اقتصادی حتما باید با رویکرد و نگاه ویژه وارد شوید. رئیـس کمیسـیون اقتصـادی مجلس با اشـاره بـه ماموریتهـای وزارت صنعـت، معـدن و تجـارت بیـان کرد: بعـد از ادغـام وزارت بازرگانی در حـوزه صنعـتب برخلاف تصـور بعضیهـا کـه وزارت صنعـت را مرتبـط بـا کمیسـیون صنایـع میداننـد امـا مـا اص وضعیـت را اینگونـه نمیدانیم و اعتقاد داریم نیمی از ماموریتهای وزارت صمـت در بخـش بازرگانـی داخلـی و خارجی مربوط به کمیسیون اقتصادی است.
پورابراهیمـی عنـوان کـرد: تـا زمانـی کـه موضوعـات اساسـی بخـش صنعـت شـامل مسـائل بانکـی، ارز، مالیـات، صندوق توسـعه ملـی و … کـه در حـوزه وابسـته بـه اقتصـاد اسـتلاح حل نکنید صنعتی نداریم.
وی بـا بیـان اینکـه کمیسـیون اقتصـادی مجلس را از بهترین و موثرترین کمیسـیونها میدانیـم کـه بایـد از ظرفیـت آنهـا در پیشـبرد کار و موفقیـت اسـتفاده کـرد، افـزود: امیدواریـم در تعامـل بـا مجلـس بتوانیم انتظارات را برآورده سـازیم.
وی تصریح کرد: مشکلات را میدانیم و در مرحلـه اول بایـد تامیـن مایحتاج عمومـی مردم، تنظیـم بـازار و صـادرات را توجـه قـرار داده و مجلس هم در این زمینه به ما کمک کند. رحمانـی بـا اشـاره بـه دغدغـه اعضـای کمیسـیون اقتصـادی در حـوزه خودرو گفت: درصـد خودروهـای تولیـد مـا تا بیش از درصد داخلی سـازی شده است.
وی بـا تاکیـد بر اینکه به برنامه های ضربتی نیـاز داریـم عنـوان کـرد: در شـرایط جدیـد حتما باید به سـراغ طرحهای ضربتی برویم، مباحث توسـعه صـادرات هـم بایـد مدنظـر قـرار داده و صـادرات بـه کشـور آفریقایـی و کشـور همسایه را توجه کنیم.