قدامات و تصمیمات دولت تاثیرات بسیاری را در آینده کشور خواهد داشت. بیشترین میزان این تاثیرپذیـری بـر بخـش خصوصـی بهعنـوان بخـش فزاینـده کشـور وارد میشـود. یکـی از ایـن اقدامات، برداشـتن سـقف رقابـت در بـورس کالا بـود کـه بـا حاشیههای بسیاری همراه شد.
در این راستا خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «فلزاتآنلاین»، گفتوگویی را با رئیس هیات مدیره انجمن صنایع و معادن سرب و روی ایـران انجـام داده اسـت. یوسـف مرادلـو اعتقاد دارد که رقابتپذیری، بزرگترین اصل در پیشرفت و توسعه کشور بهشمار میرود.
در هیچ بازار بورسی امر و نهی نمیکنند؛ بهطوری که خریدار و فروشنده محدود شده و یا مقدار عرضه و قیمت را تعیین کنند. بورس مکان و ابزار رقابت برای کشف قیمت بهصورت شـفاف اسـت؛ بنابراین اقدامات و دخالت دولت در راستای ایجاد محدودیت برای این محفل قانونی، که مشابه دیگری در دنیا ندارد، مانند سایر تصمیمات دولت در ماههای گذشته، اشتباه و بیاسـاس اسـت.
نبـود دیـدگاه کارشناسـی و اتخـاذ تصمیمات بدون نظر صاحبنظران حرفهای، اقتصاد کشـور را با مشـکلات متعددی مواجه کرده اسـت. تصمیمات داخلی در کشور نباید بهصورت ابداعی صورت گیرند؛ بازار باید آزاد و رقابتی باشد، زیرا همه فعالان اقتصادی و کارشناسان صنعتی دارای فهم و تجربه کاری کافی هستند.
مرادلـو گفـت: ۸۵ درصـد اقتصـاد کشـور مـا دولتی است؛ بنابراین سیاستگذاران کشور نباید بـا دسـتور بـر بخـش خصوصـی یعنـی ۱۵ درصـد باقیمانده موجبات عدم شکوفایی کشور را فراهم کننـد. بخـش خصوصـی بهعنـوان بخـش فعـال، خودجوش و متخصص، کار خود را بامنطق اقتصاد پیش میبرد، نباید با دستورات پیدرپی پیچیده و وقتگیر، عملکرد این بخش را با چالش همراه کرد.
به اعتقاد بنده بخش خصوصی امکان دور زدن تحریم را دارد؛ بنابراین با اعتماد به فعالان اقتصادی در بخش خصوصی و آزادسازی این بخش، میتوان بخـش اعظمـی از مشـکلات حاصـل از تحریـم را بهدسـت آنهـا حـل کـرد و موجبـات پیشـرفت و توسعه کشور را بیش از پیش فراهم آورد.