مصرف فویل آلومینیومی ترکیه طی سالهای گذشته همگام با رشد اقتصادی آن، افزایش یافته است؛ بهطوری که مصرف این کشور از حدود ۵۱ هزار تن در سال ۲۰۰۵، با نرخ متوسط سالانه ۵٫۲ درصد رشد کرد و در سال ۲۰۱۷ به حدود ۹۴ هزار تن رسید. مهمترین صنعت مصرفکننده فویل در ترکیه نیز، همچون سایر مناطق جهان صنعت بستهبندی بهشمار میرود.
پس از آن، انتظار میرود که واحدهای تولیدکننده مبدلهای حرارتی بیشترین سهم را در مصرف فویلهای آلومینیومی در ترکیه داشته باشند.
به گزارش فلزات آنلاین، فویلهای آلومینیومی عمدتا در صنعت بستهبندی مورد مصرف قرار میگیرند، بهطوری که بین ۷۰ تا ۷۵ درصد از کل فویل مصرفی به این کاربرد اختصاص مییابد. پس از این صنعت، مهمترین مصرفکنندگان نهایی فویل آلومینیومی صنعت ساختمان و تولیدکنندگان مبدلهای حرارتی هستند.
به گزارش «فلزاتآنلاین»، فویل در ساختمان عموما بهصورت ایزوگام و در مبدلهای حرارتی بهعنوان هادی حرارتی پرهای مورد استفاده قرار میگیرند که این نوع مبدلها، بهطور گسترده در خودروها کاربرد دارد. گفتنی است بخشی از صنعت بستهبندی که مصرفکننده فویلهای آلومینیومی است.
ترکیه بهواسطه رشد اقتصادی و صنعتی چشمگیری که طی سالهای گذشته رقم زده است، با افزایش تقاضا برای انواع مختلفی از نیمهساختههای آلومینیومی از جمله فویل مواجه بوده است. در نمودار ۱، مصرف ظاهری فویلهای آلومینیومی در ترکیه نشان داده شده است.
همانطور که در این نمودار نشان داده شده است، مصرف فویل آلومینیومی ترکیه طی سالهای گذشته همگام با رشد اقتصادی آن، افزایش یافته است؛ بهطوری که مصرف این کشور از حدود ۵۱ هزار تن در سال ۲۰۰۵، با نرخ متوسط سالانه ۵٫۲ درصد رشد کرد و در سال ۲۰۱۷ به حدود ۹۴ هزار تن رسید. مهمترین صنعت مصرفکننده فویل در ترکیه نیز، همچون سایر مناطق جهان صنعت بستهبندی بهشمار میرود.
هر چند که در سایر مناطق جهان، سهم صنعت ساختمان از واحدهای تولیدکننده مبدلهای حرارتی در مصرف فویل آلومینیومی بیشتر است، اما در ترکیه انتظار میرود که سهم واحدهای تولیدکننده مبدلهای حرارتی بیشتر از سایر نقاط دنیا باشد؛ چرا که عمده مبدلهای حرارتی ساخته شده از فویلهای آلومینیومی در صنعت خودرو بهکار میروند؛ صنعتی که در ترکیه طی سالهای گذشته رشد و توسعه قابل توجهی را پشت سر گذاشته است.
در گزارش مربوط به بازار تولید فویل آلومینیومی اشاره شد که ترکیه بزرگترین تولیدکننده فویل در خاورمیانه بهشمار میرود و حتی میزان تولید آن در سال ۲۰۱۷ به بیش از ۱۴۰ هزار تن رسیده است، اما طی سالهای گذشته واردات قابل توجهی از این محصول نیز داشته است؛ بهطوری که نزدیک به نیمی از تقاضای ترکیه از طریق واردات تأمین میشود.
لازم به اشاره است که فویلهای آلومینیومی، طیف بسیار متنوعی از محصولات با ضخامت، استحکام و پوششهای متفاوتی را شامل میشود، از این رو واردات انواعی که در بازار داخلی تولید نمیشود، دور از ذهن نیست.