سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲۰:۲۳ /چهارشنبه/۲۶ دی ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۱:۱۴ /چهارشنبه/۲۶ دی ۱۴۰۳

در 10 سال گذشته میلادی،

صادرات لوله مسی ویتنام ۵۵۰ درصد رشد پیدا کرد

روند تغییرات تجارت لوله مسی در جهان طی 10 سال گذشته صعودی بوده و با نرخ رشد سالیانه 2 درصد افزایش یافته است. بیشترین مقدار تجارت این محصول در سال 2022، حدود 800 هزار تن و کمترین مقدار آن در سال 2014، حدود 600 هزار تن بوده است.

روند تغییرات تجارت لوله مسی در جهان طی ۱۰ سال گذشته صعودی بوده و با نرخ رشد سالیانه ۲ درصد افزایش یافته است. بیشترین مقدار تجارت این محصول در سال ۲۰۲۲، حدود ۸۰۰ هزار تن و کمترین مقدار آن در سال ۲۰۱۴، حدود ۶۰۰ هزار تن بوده است. در سال ۲۰۲۰ به دلیل شیوع بیماری همه‌گیر کرونا و کاهش فعالیت‌های اقتصادی در سراسر جهان، روند صعودی تجارت شکسته شد و تجارت بین‌المللی این محصول کاهش یافت. ایالات متحده آمریکا به طور میانگین بالغ‌ بر ۱۰ درصد واردات جهانی لوله مسی را طی دهه گذشته به خود اختصاص داده است و در رتبه اول واردات جهانی قرار دارد. مهم‌ترین صادرکننده لوله مسی، کشور چین با میانگین سهم صادرات ۲۴ درصدی از تجارت بین‌المللی این محصول است.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات، لوله مسی یکی از پرکاربردترین انواع لوله‌ها در صنایع مختلف است. این لوله به دلیل رسانایی حرارتی بالای خود، در سیستم‌های انتقال گرما و حرارت از جمله سیستم‌های کولر، پکیج، اسپیلت و… کاربرد فراوانی دارد. از ویژگی‌های آن می‌توان به استحکام بالا و مقاومت زیاد در برابر پوسیدگی و خوردگی اشاره کرد. فلز مس از قدرت انتقال حرارت بالایی برخوردار است و پس از طلا و نقره، در رده سوم از نظر این شاخص قرار می‌گیرد. به همین دلیل، این لوله‌ها در سیستم‌های انتقال آب و گاز، گرمایشی، تهویه مطبوع و تبرید استفاده می‌شوند.

افزایش ساخت‌وساز، توسعه زیرساخت‌ها و تقاضا برای سیستم‌های انرژی پایدار، از جمله عوامل کلیدی رشد تجارت این محصول به شمار می‌آیند. چین و دیگر کشورهای صنعتی، از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان لوله‌های مسی در جهان محسوب می‌شوند. چین به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده، مصرف‌کننده و صادرکننده لوله مسی، تاثیر زیادی بر قیمت و حجم معادلات جهانی این محصول دارد. از طرفی، برخی از کشورهای بزرگ صنعتی ترجیح می‌دهند بخش عمده‌ای از نیاز خود به این محصول را از طریق واردات تامین کنند که از جمله این کشورها می‌توان به آمریکا و هند اشاره کرد.

بازار لوله‌های مسی به شدت به روندهای جهانی وابسته است و تغییرات در شاخص‌های اقتصادی، سیاست‌های تجاری و تقاضای صنعتی بر آن تاثیر می‌گذارد. نوسانات شدید قیمت مواد اولیه خام و واسطه‌ای، یکی از چالش‌های اصلی و همیشگی صنایع به‌ ویژه صنایع تولیدی بوده که در کنار عوامل تعیین‌کننده دیگری نظیر تغییرات تقاضا در بازارهای بزرگ مصرف‌کننده، همواره بر تجارت بین‌المللی محصول لوله مسی تاثیر گذاشته است.

تجارت جهانی لوله‌های مسی در بازه زمانی ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۳ نوسانات زیادی داشته است اما روند کلی تغییرات صعودی بوده و با نرخ رشد مرکب سالیانه ۲ درصد افزایش یافته است. در سال ۲۰۲۰ به دلیل شیوع بیماری همه‌گیر کرونا و کاهش فعالیت‌های اقتصادی در سراسر جهان، روند صعودی تجارت شکسته شد و تجارت بین‌المللی این محصول کاهش یافت. آمارها نشان می‌دهد که طی ۱۰ سال گذشته، کمترین مقدار تجارت لوله مسی در جهان در سال ۲۰۱۴، بین ۵۸۰ تا ۶۰۰ هزار تن (اختلاف موجود در آمارها به دلیل تفاوت در ثبت داده‌های جمع‌آوری شده در گمرگ کشورها است) و بیشترین آمار تجارت مربوط به سال ۲۰۲۲، بین ۷۹۰ تا ۸۲۰ هزار تن به ثبت رسیده است.

ایالات متحده آمریکا در صدر واردکنندگان

همان‌طور که در نمودار یک مشاهده می‌شود، واردات جهانی لوله‌های مسی در ۱۰ سال گذشته روند صعودی داشته و با نرخ رشد سالیانه ۲ درصد افزایش یافته است. بزرگ‌ترین کشورهای واردکننده لوله‌های مسی به ترتیب آمریکا و هند و در رتبه‌های بعدی تایلند و انگلستان هستند. آمارها نشان می‌دهد که بیشترین میزان تناژ لوله مسی وارد شده به کشورهای مختلف طی دهه اخیر، در سال ۲۰۲۰ بالغ‌ بر ۷۹۰ هزار تن بوده و کمترین میزان تناژ وارداتی بین‌المللی از این محصول در سال ۲۰۱۴، نزدیک به ۵۹۰ هزار تن به ثبت رسیده است.

ایالات متحده آمریکا به عنوان بزرگ‌ترین واردکننده لوله مسی در جهان، طی دهه گذشته در مجموع حدود ۷۰۰ هزار تن لوله مسی وارد کرده است که بالغ‌ بر ۱۰ درصد واردات جهانی این محصول را به خود اختصاص می‌دهد. بیشترین مقدار واردات این محصول به آمریکا در سال ۲۰۲۲، حدود ۱۰۰ هزار تن و کمترین مقدار وارداتی به این کشور در سال ۲۰۱۵، حدود ۶۰ هزار تن بوده است. آمریکا بیشترین تاثیر مثبت را در روند صعودی واردات جهانی لوله مسی داشته است.

هند در مجموع طی دهه گذشته حدود ۵۳۰ هزار تن لوله مسی وارد کرده که رتبه دوم و سهم ۸ درصدی میانگین واردات جهانی این محصول را به خود اختصاص داده است. بیشترین مقدار وارداتی به هند در سال ۲۰۲۲، بالغ بر ۸۳ هزار تن و همچنین کمترین مقدار وارداتی به این کشور در سال ۲۰۱۴، حدود ۲۴ هزار تن بوده است. کشورهای تایلند و انگلستان نیز تقریبا میانگین‌های مشابهی داشته و با سهم ۵ درصدی در جایگاه‌های بعدی قرار می‌گیرند. بیشترین مقدار لوله مسی وارد شده به کشور تایلند در سال ۲۰۲۲، حدود ۴۸ هزار تن و همچنین بیشترین مقدار وارد شده به انگلستان در سال ۲۰۱۷، حدود ۳۶ هزار تن بوده است.

جهش صادرات لوله مسی ویتنام

همان‌طور که در نمودار ۲ مشاهده می‌شود، صادرات جهانی لوله‌های مسی نیز در ۱۰ سال گذشته روند صعودی داشته و با نرخ رشد سالیانه ۲٫۱ درصد افزایش یافته است (چنانچه پیش‌تر اشاره شد، تفاوت در ثبت داده‌های گمرک‌های کشورهای مختلف، دلیل تفاوت آمار واردات و صادرات جهانی این محصول بوده است). بزرگ‌ترین کشورهای صادرکننده لوله‌های مسی به ترتیب چین، ویتنام، یونان و آلمان هستند. آمارها نشان می‌دهد که طی دهه گذشته، بیشترین میزان تناژ لوله مسی صادر شده به کشورهای مختلف در سال ۲۰۲۰، نزدیک به ۸۲۰ هزار تن بوده است و همچنین کمترین میزان تناژ واردات بین‌المللی از این محصول در سال ۲۰۱۴، نزدیک به ۵۹۰ هزار تن به ثبت رسیده است.

مهم‌ترین صادرکننده این محصول، کشور چین است که در مجموع طی دهه گذشته بالغ‌ بر یک میلیون و ۶۷۰ هزار تن لوله مسی به کشورهای مختلف جهان صادر کرده و با میانگین سهم صادرات ۲۴ درصدی، در رتبه اول دنیا قرار گرفته است. بیشترین صادرات چین در سال ۲۰۲۲، بالغ‌ بر ۲۱۴ هزار تن و کمترین مقدار در سال ۲۰۱۶، حدود ۱۳۳ هزار تن بوده است. کشور ویتنام با میانگین سهم صادرات ۱۰ درصد و کشورهای یونان و آلمان با میانگین سهم مشابه ۹ درصدی، به ترتیب در رتبه‌های بعدی کشورهای بزرگ صادرکننده لوله‎‌های مسی در جهان قرار دارند.

بررسی‌ آمارها نشان می‌دهد که کشور ویتنام در دهه اخیر، در صادرات جهانی لوله‌های مسی پیشرفت چشمگیری داشته و میزان تناژ صادراتی آن از ۱۸ هزار تن در سال ۲۰۱۴، به بالای ۱۰۰ هزار تن در سال ۲۰۲۳ رسیده است که افزایش ۵٫۵ برابری را در بازه ۱۰ ساله نشان می‌دهد. همچنین آمارها نشان دادند که ویتنام در ۱۰ سال اخیر، حدود ۴۲ درصد از این محصول را به کشور هند، ۱۵ درصد به ایالات متحده آمریکا، ۸ درصد به کره‌جنوبی، ۴ درصد به ایتالیا و انگلستان به طور مشابه و ۲۷ درصد به سایر کشورها صادر کرده است.

انتهای پیام//

مدیر کارگاه آبتین پرس عنوان کرد:

۴:۵۴ /سه شنبه/۲۳ خرداد ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت ویستا مهر سپاهان:

۱۷:۰۰ /سه شنبه/۵ اردیبهشت ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت نفیس گستر نقش جهان عنوان کرد:

۴:۰۵ /دوشنبه/۱۰ بهمن ۱۴۰۱

مدیر تولید شرکت احداث صنعت پیشرفته:

۱۹:۰۰ /یکشنبه/۲۹ خرداد ۱۴۰۱

مدیرعامل گروه صنعتی آذران:

۱۷:۰۱ /دوشنبه/۱۶ خرداد ۱۴۰۱

رضا صیرفیان، مدیرعامل شرکت ویستا مهر سپاهان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۲:۱۲ /شنبه/۳۱ خرداد ۱۳۹۹

مدیر خدمات مشتریان شرکت ایمرگاز پاد:

۱۸:۰۰ /شنبه/۱۸ آبان ۱۳۹۸

مدیرعامل شرکت مهوان گستران:

۱۳:۵۹ /شنبه/۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸

پرمصرف‌ترین محصول پایین دستی

۷:۳۷ /شنبه/۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸
به زودی گزارش‌های تحلیلی مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

اینفوگرافیک عملکرد شرکت؛

۹:۱۴ /شنبه/۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/10/24

233036

فلزات آنلاین

1403/10/24

665606

فلزات آنلاین

1403/10/24

1092273

فلزات آنلاین

1403/10/24

3548585

فلزات آنلاین

1403/10/24

24871

فلزات آنلاین

1403/10/24

14156

فلزات آنلاین

1403/10/24

41274

فلزات آنلاین

1403/10/24

47829

فلزات آنلاین

1403/10/24

44236

فلزات آنلاین

1403/10/24

42245

فلزات آنلاین

1403/10/24

30777

فلزات آنلاین

1403/10/24

30647

فلزات آنلاین

1403/10/24

29439

فلزات آنلاین

1403/10/24

39031

فلزات آنلاین

1403/10/24

37736

فلزات آنلاین

1403/10/24

60777

فلزات آنلاین

1403/10/24

28630

فلزات آنلاین

1403/10/24

44003

فلزات آنلاین

1403/10/24

48593

فلزات آنلاین

1403/10/24

5283400