شرکت صنایع مس شهید باهنر به پاس تلاش چشمگیر در زمینه ارتقای شاخصهای صادراتی، موفق به کسب عنوان صادرکننده نمونه و شایسته تقدیر استان در سال ۱۴۰۰ شد.
به گزارش «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع مس شهید باهنر، در آیین تجلیل و قدردانی از صادرکنندگان نمونه استان کرمان در سال ۱۴۰۰، از شرکت صنایع مس شهید باهنر به پاس تلاشهای قابل توجه در افزایش تولید و صادرات نسبت به دورههای گذشته تجلیل به عمل آمد.
این مراسم با حضور فرهاد نوری، معاون توسعه صادرات کالا و خدمات سازمان توسعه تجارت ایران، علی زینیوند، استاندار کرمان، محمدرضا پورابراهیمی، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، مهدی حسینی نژاد، مدیرکل صمت استان کرمان، سید مهدی طبیب زاده، رئیس اتاق بازرگانی کرمان و جمعی از مدیران استان و واحدهای صنعتی برگزار و اعلام شد شرکت صنایع مس شهید باهنر توانسته است در دو سال اخیر جهش صادراتی چشمگیری را در کارنامه خود ثبت کند. افزایش ۲۷۱ درصدی صادرات در تناژ، ۴۱۳ درصد افزایش در ارزآوری، ۴۸۱ درصد در ارزش ریالی ازجمله دستاوردهای این شرکت در ۱۰ ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل بوده است.
بر اساس این گزارش، علاوه بر افزایش قابل توجه شاخصهــای صادراتی، مــواردی همچــون موفقیت در برندینگ، تولید و فروش محصولات جدید، خلاقیت و نوآوری در طراحی محصولات، تنوع در صادرات و حفظ بازارهای هدف در کنار گسترش بازارهای جدید صادراتی از شاخصهای مــورد توجــه در انتخاب مس باهنــر به عنــوان صادرکننده نمونه استان بوده است.
محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز از تدوین سند ملی دیپلماسی اقتصادی کشور و تعیین تکلیف رایزنهای بازرگانی در آیندهای نزدیک خبر داد و ضمن تقدیر از مدیرعامل مس باهنر و جهش صورت گرفته در بخش صادرات این شرکت، اظهار داشت: روندی که در افزایش صادرات غیر نفتی کشور اتفاق افتاده، موجب شده است که شرکتهایی همچون مس باهنر که چند سال گذشته در بخش صادرات فعالیت چندانی نداشتند، اکنون با همت مدیران فعال خود، جهشـی چشمگیــر را در ایــن زمینه تجربه کنند.
فرهاد نوری، معـاون توسعــه صـــادرات کالا و خدمات سازمان توسعه تجارت ایران در این مراسم با اشاره به فاصله بین بنگاههای اقتصادی تا حلقه آخر فضای کسب و کار، بیان کرد: با یکپارچهسازی نهادهای دولتی و اصلاح قوانین باید هزینههای صادراتی را کاهش دهیم.
علی زینیوند، استاندار کرمان هم با اشاره به ظرفیتهای استان در بخشهای مختلف، حضور پررنگ در نمایشگاهها را در توسعه صادرات مهم دانست و عنوان کرد: استان کرمان درحال تبدیل شدن به استانی صنعتی است.
در ادامه، مهدی حسینی نژاد، رئیس سازمان صمت استان نیز کرمان را یکی از استانهای مهم معدنی کشور دانست و مطرح کرد: ظرفیتهای فراوان این استان ازجمله در بخشهای فولاد و مس، شرایط تبدیل آن به یکی از قطبهای مهم صنعتی کشور را فراهم کرده است.
سید مهدی طیب زاده، رئیس اتاق بازرگانی کرمان نیز با اشاره به این نکته که تمام محصولات بایـد صادراتمحـور باشنــد، تاکیــد کرد: افزایـش صادرات از استان کرمان تا ۱۰ میلیارد دلار امکانپذیر است و نباید به عدد دو میلیارد و ۲۰۰میلیون دلار اکتفا کنیم.
وی یادآور شد: در بلندمدت نیز این امکان وجود دارد که صادرات تا ۲۰ میلیارد دلار انجام شود و این موضوع نیازمند ارتقای زیرساختها و ورود حوزههای مختلف است.