مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه گفت: در حال حاضر امکان تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن محصولات محیط ترش در فولاد مبارکه وجود دارد و تولید این محصولات ۲۷۰ میلیون دلار صرفهجویی ارزی در پی خواهد داشت.
به گزارش «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه، حمیدرضا عظیمیان در مراسم رونمایی از خط تولید انبوه تختال API ویژه ساخت لولههای انتقال نفت و گاز ترش، با ارائه گزارشی از عملکرد فولاد مبارکه و با تاکید بر اینکه این شرکت برنامههای بسیار هدفمندی در توسعههای کمی و کیفی خود ترسیم کرده است، اظهار داشت: فولاد مبارکه با ۳۰ سال تجربه تولید انواع محصولات فولادی اکنون پا در عرصه تکنولوژ شدن گذاشته است و به زودی کشور ایران را به یکی از کشورهای صاحب تکنولوژی صنعت فولاد مبدل خواهد کرد.
وی عنـــوان کـــــرد: مدیــــران و کارکنــــان بلندهمت فولاد مبارکه در این راه و افق روشن توانستند برای اولین بار در کشور با همکاری مهندسان نفت به دانش فنی تولید فولادهای خاص مورد استفاده در صنعت نفت و گاز، لوازم خانگی و خودروسازی دست یابند که شاهد رونمایی از خط تولید انبوه تختال API مورد استفاده در صنایع نفت و گاز ترش بودیم.
مهندس عظیمیان با اشاره به نقش شرکت فولاد مبارکه در تولید لولههای API محیط ترش ادامه داد: برای تولید لولههای API و مخازن محیط ترش، ابتدا تختال در شرکت فولاد مبارکه تولید و پس از ارسال به شرکت فولاد اکسین خوزستان تبدیل به ورق شده و در نهایت، تولید لوله در یک شرکت لولهسازی مانند لولهسازی اهواز انجام میگیرد.
وی تصریح کرد: محصول لوله محیط ترش در مقایسه با محیط شیرین، با چند مشخصه (حاصل از تستهای خوردگی) متمایز میشود که شکلگیری این مشخصات، حاصل فناوری و دانش موجود در فولاد مبارکه است.
مدیرعامل فولاد مبارکه در خصوص منافع حاصل از تولید محصولات محیط ترش در داخل کشور گفت: با تولید این محصول در فولاد مبارکه سالانه به میزان ۲۷۰ میلیون دلار صرفهجویی ارزی به دست خواهد آمد. همچنین بومیسازی و تدوین دانش فنی تولید محصول محیط ترش و امکان تولید محصولات با گرید بالاتر برای پروژههای نفت و گاز و رونق تولید و ایجاد اشتغال در کارخانجات پاییندستی (تولید ورق و لوله) و صنایع جانبی از دیگر مزایای تولید این محصول جدید در فولاد مبارکه است.
وی در بخش پایانی سخنان خود یادآور شد: در حال حاضر امکان تولید سالانه ۳۰۰هزار تن از این محصول در فولاد مبارکه وجود دارد و این میزان تولید تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن نیز قابل افزایش است.