برپایه دادههای مورد بررسی، به جز فلز آنتیموان، زنجیره تیتان، کروم، نیکل، میکا در سال گذشته، با کاهش واردات روبهرو بوده است.
به گزارش «فلزاتآنلاین»، برپایه دادههای مورد بررسی در جداول یاد شده، صادرات زنجیره تیتان سال گذشته با یک درصد رشد نسبت به سال ۹۶ به رقم ۳۹ هزار دلار رسید و میزان واردات آن نیز با کاهش ۷.۹ درصدی ۱۳۴.۵ میلیون دلار بود.
آنتیموان که پیش از این در خط تولید قرار نگرفته بود، پارسال با صدور یک میلیون و ۷۸هزاردلاری رشد ۶ هزار و ۵۹۰ درصــدی را نشـــان داد. علاوه برایـــن واردات آن نیــز با رشــد ۵۸.۹درصدی به میـــزان ۲.۷ میلیـون دلار ثبت شد.
زنجیــــره کــــروم نیــــز ســــال ۹۷ بالــــغ ۵۵.۵میلیون دلار صادر شد که نسبت به سال ۹۶ افزایش دودرصدی را نشان میدهد و واردات آن هم با افت ۵۰.۸ درصدی به رقم ۷.۱میلیوندلار رسید.
صدور نیکل و محصولات آن نیز با رقم ۳۰هـــزار دلاری در ســـال گـــذشتـــه، کاهـــش ۹۶درصدی را نسبت به سال ماقبل داشت و واردات این بخش با افت ۲۵.۷ درصدی به میزان ۲۴.۵ میلیون دلار بود.
صادرات ۴۰ هزار دلاری میکا از دیگر اقلام بخش معدن و صنایع معدنی محسوب میشود که پارسال افت ۵۶ درصدی را ثبت کرد و واردات آن نیز با افت ۴۲ درصدی به رقم ۷۰هزار دلار رسید.
مجموع ارزش صادرات بخش معدن و صنایع معدنی پارسال به رقم ۹ میلیارد و ۲۲۶میلیون و ۱۱هزار دلار دلار رسید که در مقایسه با عملکرد سال ۹۶ کاهش ۲ درصدی داشت.
بر اساس گزارشی از ایرنا، واردات این بخش هم با کاهش ۳۴درصدی در مقایسه با عملکرد سال ماقبل به رقم سه میلیارد و ۵۷۵میلیون و ۷۵هزار دلار رسید.
بررسی آمارهای صادرات و واردات بخش معـــدن و صنایـــع معـــدنی در ســـال گذشتـــه گویـــای آن اســـت کـــه در بخـــش صـــادرات ۲۱درصد و در زمینه واردات ۹ درصد کل صادرات غیرنفتی را از نظر ارزشی به خود اختصاص داده است.