سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۳:۲۸ /چهارشنبه/۳ بهمن ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۶:۱۸ /دوشنبه/۴ بهمن ۱۴۰۰

روی خوش خریداران به عرضه‌های فولادی در بورس کالا

در هفته منتهی به هشتم بهمن ماه، باز هم شاهد اقبال بیشتر متقاضیان نسبت به عرضه محصولات فولادی به ویژه شمش بودیم. به طوری که تقریبا اغلب عرضه‌های شمش فولادی با تقاضای قابل توجهی مواجه شدند و مورد معامله قرار گرفتند. البته در بخش مواد اولیه نیز شاهد انجام معاملات متعددی بودیم.

در هفته منتهی به هشتم بهمن ماه، باز هم شاهد اقبال بیشتر متقاضیان نسبت به عرضه محصولات فولادی به ویژه شمش بودیم. به طوری که تقریبا اغلب عرضه‌های شمش فولادی با تقاضای قابل توجهی مواجه شدند و مورد معامله قرار گرفتند. البته در بخش مواد اولیه نیز شاهد انجام معاملات متعددی بودیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، در هفته منتهی به هشتم بهمن ماه، عرضه شرکت‌های منتخب این رسانه همچون آهن اسفنجی شرکت‌های توسعه آهن و فولاد گل‌گهر و فولاد غدیر نی‌ریز، کنسانتره چادرملو، شمش فولادی ارفع، فولاد خوزستان و چادرملو، ورق گالوانیزه شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری و میلگرد فولاد خراسان معامله شدند.

اقبال خریداران آهن اسفنجی به مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز

یکشنبه سوم بهمن ماه، مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز توانست پنج هزار تن آهن اسفنجی خود را در رینگ صنعتی بورس کالای ایران به فروش برساند.

همان‌طور که نمودار ۱ نشان می‌دهد، یکشنبه سوم بهمن ماه، شرکت فولاد غدیر نی‌ریز پنج هزار تن آهن اسفنجی را در بورس کالای ایران عرضه کرد که در مقابل آن، ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن تقاضا وجود داشت و به میزان عرضه، معامله صورت گرفت.

شرکت فولاد غدیر نی‌ریز، آهن اسفنجی خود را به قیمت ۸۷ هزار و ۵۴۲ ریال به ازای هر کیلوگرم در بورس کالا عرضه کرد که قیمت معامله به ۸۷ هزار و ۶۱۶ ریال به ازای هر کیلوگرم رسید. این شرکت از معامله انجام شده، ۴۳میلیارد و ۸۰۸ میلیون تومان درآمد کسب کرد.

۲۰ هزار تن آهن اسفنجی «توسعه آهن و فولاد گل‌گهر» معامله شد

شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر، یکشنبه سوم بهمن ماه توانست ۲۰ هزار تن آهن اسفنجی خود را در بورس کالای ایران مورد معامله قرار دهد.

همان‌طور که نمودار ۲ نشان می‌دهد، یکشنبه سوم بهمن ماه، شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر ۲۰ هزار تن آهن اسفنجی را در بورس کالای ایران عرضه کرد که در مقابل آن، ۱۶ هزار تن تقاضا وجود داشت و به همین میزان، معامله صورت گرفت. این شرکت باقی محصول خود را به تالار مچینگ برد و با معامله چهار هزار تن دیگر، جمع معاملات خود را به ۲۰ هزار تن رساند.

شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر، آهن اسفنجی خود را به قیمت ۸۷ هزار و ۵۴۲ ریال به ازای هر کیلوگرم در بورس کالا عرضه کرد که قیمت معامله تغییری نداشت. این شرکت از معامله انجام شده، ۱۷۵ میلیارد و ۸۴ میلیون تومان درآمد کسب کرد.

معامله ۷۵ هزار تنی محصولات «کچاد» در بورس کالا

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در هفته منتهی به هشتم بهمن ماه، توانست بازار پررونقی را پشت سر بگذارد و ۵۰ هزار تن کنسانتره و در دو نوبت ۲۵ هزار تن شمش فولادی را مورد معامله قرار دهد.

یکشنبه سوم بهمن ماه، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو ۵۰ هزار تن کنسانتره سنگ‌آهن را در تالار حراج باز بورس کالای ایران به فروش رساند.

نمودار ۳ نشان می‌دهد یکشنبه سوم بهمن ماه، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو ۵۰ هزار تن کنسانتره سنگ‌آهن را در بورس کالا ایران عرضه کرد که در مقابل آن، همین میزان تقاضا ثبت شد و در نهایت، تمامی عرضه این شرکت مورد معامله قرار گرفت.

قیمت پایه کنسانتره چادرملو در این عرضه، ۲۷ هزار و ۸۴۷ ریال به ازای هر کیلوگرم بود که بدون رقابت با همین قیمت معامله شد. چادرملو توانست از معامله کنسانتره، ۱۳۹ میلیارد و ۲۳۵میلیون تومان درآمد کسب کند.

همچنین شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در روز دوشنبه چهارم بهمن ماه، توانست ۱۰ هزار تن شمش فولادی خود را در بورس کالای ایران مورد معامله قرار دهد.

نمودار ۴ نشان می‌دهد شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، در روز دوشنبه چهارم بهمن ماه، ۱۰ هزار تن شمش بلوم فولادی با گرید ۵SP را در بورس کالا در قالب معاملات پریمیم عرضه کرد که با تقاضای ۱۰ هزار تنی مواجه و این شرکت موفق به انجام معامله تمامی عرضه خود شد.

چادرملو، شمش‌های فولادی را به قیمت ۱۲۴هزار و ۴۲۱ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله بدون تغییر ماند. این شرکت از معامله صورت گرفته، ۱۲۴ میلیارد و ۴۲۱میلیون تومان درآمد کسب کرد.

علاوه بر این موارد، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در روز سه‌شنبه پنجم بهمن ماه، توانست ۱۵ هزار تن شمش فولادی خود را در بورس کالای ایران مورد معامله قرار دهد.

نمودار ۵ نشان می‌دهد شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، در روز سه‌شنبه پنجم بهمن ماه، ۱۵ هزار تن شمش بلوم فولادی با گرید ۵SP را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۳۲ هزار تنی مواجه و این شرکت موفق به انجام معامله تمامی عرضه خود شد.

چادرملو، شمش‌های فولادی را به قیمت ۱۲۷هزار و ۳۷۰ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که به قیمت ۱۲۹ هزار و ۱۵۴ ریال به ازای هر تن معامله شد. این شرکت از معامله صورت گرفته، ۱۹۳ میلیارد و ۷۳۱ میلیون تومان درآمد کسب کرد.

۱۵ هزار تن شمش فولادی ارفع فروخته شد

سه‌شنبه پنجم بهمن ماه، شرکت آهن و فولاد ارفع موفق شد ۱۵ هزار تن شمش فولادی خود را در بورس کالای ایران مورد معامله قرار دهد.

نمودار ۶ نشان می‌دهد شرکت آهن و فولاد ارفع، در روز سه‌شنبه پنجم بهمن ماه، ۱۵ هزار تن شمش بلوم فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۴۶ هزار و ۷۵ تنی مواجه شد و به میزان عرضه، معامله صورت گرفت.

ارفع، شمش فولادی را به قیمت ۱۲۷ هزار و ۳۷۰ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله به ۱۲۹ هزار و ۵۷۷ ریال به ازای هر کیلوگرم رسید. این شرکت از معامله انجام شده، ۱۹۴ میلیارد و ۳۶۵ میلیون تومان درآمد کسب کرد.

معامله ۸۰۰ تن ورق گالوانیزه شرکت «ورق خودرو»

شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری، سه‌شنبه پنجم بهمن ماه توانست ۸۰۰ تن ورق گالوانیزه خود را در بورس کالای ایران به فروش برساند.

نمودار ۷ نشان می‌دهد شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری، در روز سه‌شنبه پنجم بهمن ماه، سه هزار تن ورق گالوانیزه را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۷۰۰ تنی مواجه شد و به همین میزان، معامله صورت گرفت. این شرکت با معامله ۱۰۰ تن دیگر در تالار مچینگ، جمع معاملات ورق گالوانیزه خود را به ۸۰۰ تن رساند.

این شرکت، محصول خود را به قیمت ۲۶۳هزار و ۵۷۷ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله بدون تغییر ماند. شرکت ورق خودرو از معامله انجام شده، ۲۱ میلیارد و ۸۶میلیون تومان درآمد کسب کرد.

«فخوز» ۳۴ هزار تن محصول در بورس فروخت

شرکت فولاد خوزستان، سه‌شنبه پنجم بهمن ماه، ۳۴ هزار تن محصول شامل ۱۴ هزار تن تختال و ۲۰ هزار تن شمش بلوم فولادی را در بورس کالای ایران مورد معامله قرار داد.

همان‌طور که نمودار ۸ نشان می‌دهد، شرکت فولاد خوزستان، در روز سه‌شنبه پنجم بهمن ماه، ۲۰ هزار تن شمش بلوم فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۲۴ هزار تنی مواجه شد و به میزان عرضه معامله صورت گرفت.

«فخوز»، شمش فولادی را به قیمت ۱۲۷ هزار و ۳۷۰ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله به ۱۲۸ هزار و ۳۱ ریال به ازای هر کیلوگرم افزایش یافت. این شرکت از معامله انجام شده، ۲۵۶ میلیارد و ۶۱ میلیون تومان درآمد کسب کرد.

همچنین طبق نمودار ۹، شرکت فولاد خوزستان، سه‌شنبه پنجم بهمن ماه ۶۰ هزار تن تختال فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۱۴ هزار تنی مواجه و به همین میزان نیز معامله انجام شد.

فولاد خوزستان، تختال فولادی را به قیمت ۱۴۰هزار ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله تغییری نداشت. این شرکت از معامله صورت گرفته، ۱۹۶ میلیارد تومان درآمد کسب کرد.

«فخاس» ۱۵ هزار تن میلگرد معامله کرد

چهارشنبه ۶ بهمن ماه، شرکت فولاد خراسان توانست ۱۵ هزار و چهار تن میلگرد فولادی خود را در رینگ صنعتی بورس کالای ایران مورد معامله قرار دهد.

نمودار ۱۰ نشان می‌دهد شرکت فولاد خراسان، در روز چهارشنبه ۶ بهمن ماه، ۱۵ هزار و چهار تن میلگرد خود را در تالار صنعتی بورس کالای عرضه کرد که در مقابل آن ۳۵ هزار و ۱۷۸تن تقاضا وجود داشت و به میزان عرضه، معامله صورت گرفت.

«فخاس»، میلگرد فولادی را به قیمت ۱۳۵هزار و ۳۱۶ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله به ۱۳۹ هزار و ۲۲۱ ریال به ازای هر کیلوگرم افزایش یافت. این شرکت از معامله انجام شده، ۲۰۸ میلیارد و ۸۸۶ میلیون تومان درآمد کسب کرد.

­نایب رئیس انجمن تولید‌کنندگان سازه‌های فولادی:

۱۰:۱۸ /شنبه/۷ مهر ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت مهندسی آرمان صنعت آسیا عنوان کرد:

۸:۰۱ /دوشنبه/۲۶ شهریور ۱۴۰۳

در دو ماهه نخست سال 1403،

۹:۳۹ /چهارشنبه/۱۳ تیر ۱۴۰۳

علیرضا ارغائی، مدیرعامل مجتمع صنعتی اسفراین در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۳۲ /یکشنبه/۱ مهر ۱۴۰۳

صنعت فولاد در مسیر کربن‌زدایی به پیش می‌رود؛

۷:۰۴ /شنبه/۲۸ آبان ۱۴۰۱

مدیرعامل شرکت فنی مهندسی آرین مدرن جهان آرا:

۱۲:۵۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

محمد نعیمی، مدیرعامل شرکت آریا فولاد تاکستان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۳۱ /شنبه/۳۰ تیر ۱۴۰۳

بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۱۰ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۱۵ /شنبه/۱۴ آبان ۱۴۰۱

بهرام سبحانی کارشناس صنعت فولاد در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۱۲:۲۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

مرتضی یزدخواستی، کارشناس صنعت فولاد در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۷:۲۷ /شنبه/۲۶ شهریور ۱۴۰۱

تداوم روند اصلاح قیمت ورق فولادی در جهان

۱۴:۰۷ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

کربن‌زدایی، محور برنامه‌های توسعه‌ای صنعت فولاد

۱۳:۵۱ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

عملکرد ۱۰ مجموعه فولادسازی کشور در حوزه صادرات؛

۵:۵۰ /شنبه/۵ بهمن ۱۳۹۸

گزارشی از دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران؛

۱۱:۲۳ /شنبه/۲۸ دی ۱۳۹۸

دانستنی‌هایی درباره دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران؛

۶:۱۶ /پنجشنبه/۳۰ آذر ۱۳۹۶
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

نقش حمایتی دولت‌ها در ارتقای رقابت‌پذیری و تاب‌آوری صنعت فولاد؛

۵:۲۷ /شنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۲

بررسی عوامل موثر بر رشد درآمدهای شرکت آهن  و فولاد ارفع در سال 1400

۵:۲۵ /پنجشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/11/2

245286

فلزات آنلاین

1403/11/2

665606

فلزات آنلاین

1403/11/2

1092273

فلزات آنلاین

1403/11/2

3548585

فلزات آنلاین

1403/11/2

24813

فلزات آنلاین

1403/11/2

14031

فلزات آنلاین

1403/11/2

41198

فلزات آنلاین

1403/11/2

48908

فلزات آنلاین

1403/11/2

44236

فلزات آنلاین

1403/11/2

42676

فلزات آنلاین

1403/11/2

31626

فلزات آنلاین

1403/11/2

30589

فلزات آنلاین

1403/11/2

29664

فلزات آنلاین

1403/11/2

38984

فلزات آنلاین

1403/11/2

37373

فلزات آنلاین

1403/11/2

60860

فلزات آنلاین

1403/11/2

28609

فلزات آنلاین

1403/11/2

43327

فلزات آنلاین

1403/11/2

48261

فلزات آنلاین

1403/11/2

5279700