مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس از امضای تفاهمنامه همکاری آموزشی میان این منطقه عظیم اقتصادی و سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، محمدرضا پیرحسینلو در این مراسم ضمن خوشآمدگویی به غلامحسین محمدی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفهای، به اهمیت ارتقای مهارت نیروی انسانی برای توسعه پایدار کشور اشاره کرد و اظهار داشت: امیدواریم اقدامات ما همواره در جهت رشد و توسعه کشور باشد.
وی، منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس را بزرگترین منطقه ویژه اقتصادی ایران دانست و تاکید کرد: هماکنون بالغ بر ۱۵ هزار نفر در این منطقه مشغول به کار هستند و پیشبینی میشود این میزان طی سه سال آینده به ۳۰ تا ۳۵ هزار نفر برسد.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس همچنین نگاه بلندمدت به منابع عظیم این منطقه و توانمندسازی هرچه بیشتر نیروی انسانی را از اولویتهای اصلی مدیریت منطقه برشمرد.
پیرحسینلو در ادامه تصریح کرد: امضای این تفاهمنامه در راستای تحقق اهداف توسعهای بوده است و امیدواریم ثمرات آن به زودی در ارتقای مهارت نیروی انسانی مجموعه نمایان شود.
وی با اشاره به اهمیت این همکاری، خاطرنشان کرد: آموزش مهارتهای فنی و حرفهای، یکی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی است و این تفاهمنامه گامی موثر در جهت رفع نیازهای صنایع منطقه به نیروی کار ماهر خواهد بود.
در این مراسم همچنین غلامحسین محمدی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفهای جایگاه هرمزگان در پازل توسعهای کشور را جایگاه ویژهای خواند و گفت: امیدواریم با رفع موانع موجود بتوانیم ظرفیتهای بالقوه را بالفعل کنیم.
وی بر ضرورت گسترش همکاریهای مشترک در حوزه آموزشهای فنی و حرفهای تاکید کرد و یادآور شد: این توافقنامه زمینهای را برای ارتقای سطح مهارتهای شاغلان و متقاضیان اشتغال در این منطقه فراهم میکند و در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار و تقویت نیروی انسانی کشور گام برمیدارد.
محمد بذرافشان، مدیرکل سازمان آموزش فنی و حرفهای هرمزگان نیز در این مراسم بیان کرد: این همکاری، فرصت ارزشمندی برای بهرهگیری از ظرفیتهای موجود در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس است که میتواند تاثیر مثبتی در تقویت توانمندیهای شغلی و افزایش بهرهوری نیروی کار داشته باشد.
گفتنی است بر اساس این تفاهمنامه، برنامههای آموزشی تخصصی متناسب با نیازهای صنایع منطقه طراحی و اجرا خواهد شد و همچنین دو طرف توافق کردهاند که زیرساختهای لازم برای آموزش مهارتهای جدید و تجهیز مراکز آموزشی در منطقه را فراهم کنند.