سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲۳:۲۳ /سه شنبه/۲۷ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۳:۲۳ /شنبه/۳۱ خرداد ۱۳۹۹

رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی ایران:

باید ژئوفیزیک هوایی را در کل کشور فعال کنیم

رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی ایران گفت: در منتهی‌الیه استرالیا، فلزاتی همچون مس و روی را از عمق یک هزار و 300متری زمین استخراج می‌کنند، اما این مسئله در معادن ما این‌گونه نیست و این فلزات تماما در اعماق کم برداشت شده است. بنابراین باید ضمن بالا بردن قابلیت‌ها، نوآوری و شناسایی ذخایر در عمق بالا را در دستور کار قرار دهیم.

رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی ایران گفت: در منتهی‌الیه استرالیا، فلزاتی همچون مس و روی را از عمق یک هزار و ۳۰۰متری زمین استخراج می‌کنند، اما این مسئله در معادن ما این‌گونه نیست و این فلزات تماما در اعماق کم برداشت شده است. بنابراین باید ضمن بالا بردن قابلیت‌ها، نوآوری و شناسایی ذخایر در عمق بالا را در دستور کار قرار دهیم.

به گزارش «فلزات آنلاین»، بهرام شکوری درباره امکان جایگزینی درآمدهای حاصل از صادرات طلا به جای نفت با توجه به افزایش قیمت جهانی طلا، اظهار داشت: ما در کل سهم زیادی در حوزه طلا نداریم، زمانی که نفت بشکه‌ای بالای ۴۰ دلار بود اگر در افق ۱۴۰۴ کل هدف بخش معدن و صنایع معدنی محقق می‌شد و ۵۵ میلیون تن فولاد و ۱۰ تن طلا تولید می‌کردیم، می‌توانست ۶۰ درصد از درآمدهای نفتی را پوشش دهد اما با شرایط امروز صادرات و قیمت نفت، اصلا این عدد بی‌معنا است.

وی افزود: البته در نظر داشته باشیم که معدن و صنایع معدنی می‌تواند جایگزین درآمدهای نفتی شود. در افق ۱۴۰۴ تارگت ما رسیدن به تولید ۱۰ تن طلا است؛ کشور ما در حوزه مس، آهن، سرب، روی و طلا غنی است، اخیرا هم معادن کوچک و متوسط طلا در استان‌های مختلف ازجمله سمنان، خراسان، سیستان و بلوچستان، آذربایجان و کردستان در حال فعال شدن هستند.

رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی ایران گفت: در حوزه معدن و صنایع معدنی حدود ۱۵ میلیارد دلار صادرت داشته‌ایم که مس و فولاد بیشترین سهم را داشته است؛ به عبارت دیگر، از حدود ۵۰ دلار صادرات غیرنفتی، نزدیک به ۳۰ تا ۳۳ درصد می‌تواند متعلق به بخش معدن باشد.

شکوری یادآور شد: کشور ما در حوزه معدن قابلیت خوبی دارد؛ امروز در حوزه سنگ‌های تزئینــی ۳۵۰ میلیــون دلار صــادرات داریــم در حالی که رقم صادرات ترکیه سه میلیارد دلار است. ترنــور مالــی ایــن حــوزه در جهــان بــه ۲۴میلیارد دلار می‌رسـد؛ ما حداقــل می‌توانیم ۲۰درصــد سهــم داشتــه باشیــم، یعنــی به رقم پنج‌میلیارد دلار برسیم.

وی ادامه داد: اگر بتوانیم از قابلیت‌های کشور در حوزه معدن استفاده کنیم، هم می‌توانیم ارزش‌افزوده بیشتری ایجاد کنیم که نه تنها جایگزین نفت شود بلکه درآمدهای بیشتری هم نسبت به نفت برای کشور ایجاد نماید.

بر اساس گزارشی از ایلنا، رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی ایران خاطرنشان کرد: اکنون خیلی از ذخایر در عمق مانده و هنوز کشف نشده‌اند؛ اکثر برداشت از معادن در سطح و عمق کم است. ژئوفیزیک هوایی را برای کل کشور انجام ندادیم، البته اخیرا حوزه‌های اکتشاف فعال شده‌اند اما کل کشور باید ژئوفیزیک هوایی شود. به نظر می‌رسد که کشور در عمق می‌تواند ذخایـــر بسیـــار ارزشمنـــدی داشتــه باشـــد، در منتهی‌الیه استرالیا، مس و روی را از عمق یک هزار و ۳۰۰ متری زمین استخراج می‌کنند، اما معادن ما در اعماق کم برداشت شده است. بنابراین باید قابلیت‌ها را افزایش و نوآوری داشته و شناسایی ذخایر در عمق بالا را در دستور کار قرار دهیم.

«تجلی» در یک نگاه؛

۵:۴۸ /دوشنبه/۱۹ خرداد ۱۴۰۴

در پی اعمال محدودیت‌های ۹۰ درصدی برق صورت گرفت؛

۱۱:۱۹ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

سعید خادمی‌پور مطرح کرد:

۱۰:۴۳ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه و معادن فلزات:

۱۴:۳۲ /چهارشنبه/۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

مدیر روابط عمومی هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات:

۱۲:۲۱ /سه شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

در سومین دوره مسئولیت اجتماعی برند برتر،

۱۶:۱۸ /یکشنبه/۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۳۲ /شنبه/۹ تیر ۱۴۰۳

اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در گفت‌‎وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۰ /شنبه/۱۹ خرداد ۱۴۰۳

محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۵۱ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

نادر رضایی‌منش، مدیرعامل شرکت لعابیران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۲:۳۸ /شنبه/۱۹ اسفند ۱۴۰۲

اقدامات و راهبردهای صدرتامین برای پیشبرد ساختاریافته اهداف نوآورانه

۱۴:۳۷ /شنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۱

محمدرضا پيرحسينلو، مديرعامل منطقه ويژه صنايع معدنی و فلزی خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۳۷ /یکشنبه/۱ مهر ۱۴۰۳

پیش‌نیاز تقویت توان داخل، توسعه و انتقال تکنولوژی است؛

۹:۴۶ /یکشنبه/۲۵ مهر ۱۴۰۰

رهایی از اقتصاد نفتی

۷:۲۶ /شنبه/۲۸ فروردین ۱۴۰۰

صنعت کشور ما بعد از رهایی از یوغ استعمار

۷:۳۱ /شنبه/۲۰ دی ۱۳۹۹

سال گذشته که «رونق تولید» نام‌گذاری شده بود

۸:۴۱ /شنبه/۱۸ مرداد ۱۳۹۹

مازاد نیروی انسانی، سنگی بر راه خروج وابستگی از نفت

۵:۲۴ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷

در مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات،

۱۵:۵۱ /یکشنبه/۱۴ بهمن ۱۴۰۳

«فلزات‌آنلاین» گزارش می‌کند:

۱۶:۵۲ /سه شنبه/۳۰ مرداد ۱۴۰۳

نگاهی به شرکت سرمایه‌گذاری صدرتامین؛

۱۳:۲۴ /سه شنبه/۱۵ اسفند ۱۴۰۲

اینفوگرافیک وسیع‌ترین منطقه ویژه اقتصادی اقتصادی ایران؛

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ آذر ۱۴۰۲

اینفوگرافی: نگاهی به پروژه‌های شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات

۹:۴۲ /شنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۱

اختصاص 80 درصد از دارایی‌های ومعادن به شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار

۶:۰۱ /پنجشنبه/۲۶ خرداد ۱۴۰۱

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/26

224083

فلزات آنلاین

1404/03/26

858230

فلزات آنلاین

1404/03/26

1374431

فلزات آنلاین

1404/03/26

1331305

فلزات آنلاین

1404/03/26

29819

فلزات آنلاین

1404/03/26

16025

فلزات آنلاین

1404/03/26

45904

فلزات آنلاین

1404/03/26

65099

فلزات آنلاین

1404/03/26

47680

فلزات آنلاین

1404/03/26

42960

فلزات آنلاین

1404/03/26

41121

فلزات آنلاین

1404/03/26

38054

فلزات آنلاین

1404/03/26

37017

فلزات آنلاین

1404/03/26

43017

فلزات آنلاین

1404/03/26

38549

فلزات آنلاین

1404/03/26

59174

فلزات آنلاین

1404/03/26

35071

فلزات آنلاین

1404/03/26

43385

فلزات آنلاین

1404/03/26

59056

فلزات آنلاین

1404/03/26

6774100