در هفته منتهی به ۲۱ آبان ماه، شاهد وجود تقاضای بسیاری برای محصولات فولادی بودیم و به نوعی رونق نسبتا خوبی در بازار وجود داشت. هر چند که برخی از این تقاضاها به معامله منجر نشد اما نشانههای خروج از رکود و بازگشت رونق به معاملات در خصوص همه محصولات فولادی به نوعی مشاهده شد. اگر قیمت عرضه برخی از محصولات نسبت به بازار کمی کاهش مییافت، به طور حتم شاهد حجم بیشتری از معاملات میبودیم؛ همچنان که برای برخی محصولات که قیمت پایه آنها پایین بود، این اتفاق افتاد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، در هفته منتهی به ۲۱ آبان ماه، شرکتهایی همچون «فولاد خوزستان» تختال و شمش فولادی، «فولاد هرمزگان» تختل فولادی، «چادرملو» و «ارفع» شمش فولادی، «ورق خودرو» ورق گالوانیزه و «فولاد خراسان» میلگرد فولادی را در در بورس کالا معامله کردند.
ورق خودرو ۱۳ هزار و ۷۵۰ تن محصول معامله کرد
شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در هفته منتهی به ۲۱ آبان با عرضه محصولات خود در بورس کالا هفته پرباری را پشت سر گذاشت و توانست ۱۳ هزار و ۷۵۰ تن انواع ورق گالوانیزه خود را برای صنایع مختلف معامله کند.
شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری ۱۵آبان ماه موفق شد ۱۱ هزار و ۷۵۰ تن انواع ورق گالوانیزه خود را در بورس کالای ایران به فروش برساند.
شنبه ۱۵ آبان ماه، شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری، ۱۶ هزار تن انواع ورق گالوانیزه خود را در بورس کالا عرضه کرد. طبق نمودار ۱، شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری، ۱۳ هزار تن ورق گالوانیزه خودرویی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای چهارهزار و ۴۵۰تنی مواجه شد و به همین میزان، معامله شد. این شرکت باقی محصول خود را به تالار مچینگ برد و توانست ۶ هزار ۵۵۰ تن دیگر را معامله کند تا جمع معاملات این شرکت به ۱۱هزار تن برسد.
این شرکت، ورق گالوانیزه خودرویی را را به قیمـــت ۲۹۳ هـــزار و ۱۸۷ ریـــال بــه ازای هـــر کیلوگــرم عرضـه کــرده بــود کــه قیمــت معامله بدون تغییر ماند. شرکت ورق خودرو از معامله انجام شده، ۳۲۲ میلیارد و ۵۰۵ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
همچنین نمودار ۲ نشان میدهد شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری، شنبه ۱۵ آبان ماه، سه هزار تن ورق گالوانیزه لوازم خانگی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۳۵۰ تنی مواجه شد و به همین میزان، معامله صورت گرفت. این شرکت باقی محصول خود را به تالار مچینگ برد و توانست ۴۰۰ تن دیگر را معامله کند تا جمع معاملات این شرکت به ۷۵۰ تن برسد.
این شرکت، ورق گالوانیزه خودرویی را را به قیمـــت ۲۹۳ هـــزار و ۱۸۷ ریـــال بـــه ازای هـــر کیلوگــرم عرضــه کرده بود که قیمــت معاملــه بدون تغییر ماند. شرکت ورق خودرو از معامله انجام شده، ۲۱ میلیارد و ۹۸۹ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
علاوهبراین، شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری سهشنبه ۱۸ آبان ماه موفق شد دو هزار تن ورق گالوانیزه خود را در بورس کالای ایران به فروش برساند.
طبق نمودار ۳، شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری، سهشنبه ۱۸ آبان ماه، دو هزار تن ورق گالوانیزه را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای سه هزار و ۴۵۰ تنی مواجه شد و به میزان عرضه، معامله صورت گرفت.
این شرکت، ورق گالوانیزه خودرویی را را به قیمت ۲۷۳ هزار و ۳۴۵ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله به ۲۸۳ هزار و ۲۵۳ ریال به ازای هر کیلوگرم افزایش یافت. شرکت ورق خودرو از معامله انجام شده، ۵۶میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
۲۱ هزار و ۹۰۰ تن شمش فولادی «کچاد» معامله شد
شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، سهشنبه ۱۸ آبان ماه توانست ۲۱ هزار و ۹۰۰ تن انواع شمش فولادی خود را در بورس کالای ایران به فروش برساند.
شرکت معدنی و صنعتی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، سهشنبه ۱۸ آبان ماه ۳۰ هزار تن انواع شمش فولادی را در بورس کالای ایران عرضه کرد که توانست بخشی آن را مورد معامله قرار دهد.
همانطور که نمودار ۴ نشان میدهد چادرملو ۱۰ هزار تن شمش بلوم فولادی (۱۵۰*۱۵۰) با گرید ۵SP را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۲۰ هزار و ۸۰۰ تنی مواجه و این شرکت موفق به ۹ هزار و ۸۰۰ تن معامله شد. چادرملو باقی شمش خود را به تالار مچینگ برد و توانست ۲۰۰ تن باقیمانده را معامله کند تا همه ۱۰ هزار تن شمش خود را به فروش برساند.
«کچاد»، این شمش فولادی را به قیمت ۱۳۷هزار و ۷۹۲ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله تغییری نیافت. این شرکت از معامله انجام شده، ۱۳۷ میلیارد و ۷۹۲میلیون تومان درآمد کسب کرد.
طبق نمودار ۵، چادرملو، ۱۰ هزار تن شمش بلوم فولادی (۱۵۰*۱۵۰) با گرید ۳SP را در بورس کالا عرضه کرده که با تقاضای چهار هزار و ۲۰۰تنی مواجه شده و به همین میزان معامله شد. چادرملو باقی شمش خود را در تالار مچینگ عرضه کرد که سه هزار و ۹۰۰ تن دیگر معامله شد و جمع معامله این شمش فولادی چادرملو به هشت هزار و ۱۰۰ رسید.
«کچاد»، این بلوم فولادی را به قیمت ۱۳۷هزار و ۷۹۲ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله بدون تغییر ماند. این شرکت از معامله انجام شده، ۱۱۱ میلیارد و ۶۱۱ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
همانطور نمودار ۶ نشان میدهد چادرملو ۱۰ هزار تن شمش بلوم فولادی (۱۳۰*۱۳۰) با گرید ۳SP را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای سه هزار ۸۰۰ تنی مواجه و به همین میزان نیز معامله شد.
«کچاد»، این بلوم فولادی را به قیمت ۱۳۷هزار و ۷۹۲ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله تغییر نکرد. این شرکت از معامله انجام شده، ۵۲ میلیارد و ۳۶۰میلیون تومان درآمد کسب کرد.
فروش ۱۷ هزار و ۹۰۰ تن محصول «فخوز»
سهشنبه ۱۸ آبان ماه، شرکت فولاد خوزستان ۱۷ هزار و ۹۰۰ تن محصول فولادی شامل چهارهزار تن تختال و ۱۳ هزار و ۹۰۰ تن شمش فولادی را در بورس کالای ایران مورد معامله قرار داد.
همانطور که نمودار ۷ نشان میدهد شرکت فولاد خوزستان، سهشنبه ۱۸ آبان ماه، ۲۰هزار تن شمش بلوم فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۱۱ هزار و ۹۰۰ تنی مواجه شد و به همین میزان، معامله صورت گرفت. این شرکت باقی شمش خود را به تالار مچینگ برد و توانست دو هزار تن دیگر را معامله کند تا جمع معاملات شمش این شرکت به ۱۳ هزار و ۹۰۰ تن برسد.
«فخوز»، شمش فولادی را به قیمت ۱۴۱ هزار و ۳۶۴ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله بدون تغییر ماند. این شرکت از معامله انجام شده، ۱۹۶ میلیارد و ۴۹۵ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
همچنین طبق نمودار ۸، شرکت فولاد خوزستان، سهشنبه ۱۸ آبان ماه ۴۰ هزار تن تختال فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای سه هزار تنی مواجه شد و به همین میزان نیز معامله صورت گرفت. این شرکت باقی محصول خود را در تالار مچینگ عرضه کرد که توانست یک هزار تن دیگر را معامله کند تا جمع معاملات تختال را به چهار هزار تن برساند.
فولاد خوزستان، تختال فولادی را به قیمت ۱۵۲ هزار ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله تغییری نداشت. این شرکت از معامله انجام شده، ۶۰ میلیارد و ۸۰۰میلیون تومان درآمد کسب کرد.
«هرمز» ۴۰ هزار تن تختال معامله کرد
شرکت فولاد هرمزگان سهشنبه ۱۸ آبان ماه، توانست ۴۰ هزار تن تختال فولادی را در بورس کالای ایران به فروش برساند.
همانطور که نمودار ۹ نشان میدهد، سهشنبه ۱۸ آبان ماه، شرکت فولاد هرمزگان ۳۰هزار تن تختال فولادی خود را در بورس کالا عرضه کرد که در مقابل آن ۲۰ هزار و ۶۶۰ تن تقاضا وجود داشت و فولاد هرمزگان به میزان ۱۹هزار و ۹۶۰ تن، محصول خود را مورد معامله قرار داد. این شرکت باقی تختال خود را به تالار مچینگ برد و توانست ۲۰ هزار و ۴۰ تن دیگر را معامله کند تا جمع معاملات آن به ۴۰هزار تن برسد.
قیمت عرضه فولاد هرمزگان ۱۵۲ هزار ریال به ازای هر کیلوگرم بود که معامله بدون رقابت در قیمت صورت گرفت. فولاد هرمزگان از معامله تختال خود در بورس کالا، ۶۰۸ میلیارد میلیون تومان درآمد کسب کرد.
معامله ۱۵ هزار تن شمش فولادی ارفع
سهشنبه ۱۸ آبان ماه، شرکت آهن و فولاد ارفع موفق شد ۱۵ هزار تن شمش فولادی خود را در بورس کالای ایران مورد معامله قرار دهد.
طبق نمودار ۱۰، شرکت آهن و فولاد ارفع، سهشنبه ۱۸ آبان ماه ۱۵ هزار تن شمش بلوم فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۱۷ هزار تنی مواجه شد و به میزان ۱۲ هزار تن، معامله صورت گرفت. ارفع، باقی شمش خود را به تالار مچینگ برد و توانست سه هزار تن دیگر را معامله کند تا جمع معاملات این شرکت به ۱۵ هزار تن برسد.
ارفع، شمش فولادی را به قیمت ۱۴۱ هزار و ۳۶۴ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود قیمت معامله به همین میزان بود. این شرکت از معامله انجام شده، ۲۱۲ میلیارد و ۴۶ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
فولاد خراسان ۲۲ هزار تن محصول فولادی معامله کرد
در هفته منتهی به ۲۱ آبان ماه، شرکت فولاد خراسان توانست تمامی محصولاتی را که در بورس کالا عرضه کرد را معامله کند و هفته نسبتا پرباری را پشت سر بگذارد.
سهشنبه ۱۸ آبان ماه، شرکت فولاد خراسان موفق شد هفت هزار تن شمش بلوم فولادی خود را در بورس کالای ایران مورد معامله قرار دهد.
همانطور که نمودار ۱۱ نشان میدهد شرکت فولاد خراسان، سهشنبه ۱۸ آبان ماه هفت هزار تن شمش بلوم فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۱۵ هزار تنی مواجه شد و به میزان عرضه، معامله صورت گرفت.
«فخاس»، شمش فولادی را به قیمت ۱۳۷هزار ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله به ۱۳۹ هزار و ۳۹۴ ریال به ازای هر کیلوگرم افزایش یافت. این شرکت از معامله انجام شده، ۹۷ میلیارد و ۵۷۵ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
چهارشنبه ۱۹ آبان ماه، شرکت فولاد خراسان توانست ۱۵ هزار و چهار تن میلگرد فولادی خود را در بورس کالای ایران مورد معامله قرار دهد.
نمودار ۱۲ نشان میدهد شرکت فولاد خراسان چهارشنبه ۱۹ آبان ماه ۱۵ هزار و ۴ تن میلگرد را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۳۹ هزار ۲۷۰ تنی مواجه شد و این شرکت توانست تمام میلگرد عرضه شده را به فروش برساند.
«فخاس»، میلگرد فولادی را به قیمت ۱۴۳هزار و ۴۹۳ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله با رقابت صورت گرفته به ۱۴۷هزار و ۳۱۴ ریال به ازای هر کیلوگرم رسید. این شرکت از معامله انجام شده، ۲۲۱ میلیارد و ۳۰میلیون تومان درآمد کسب کرد.
انتهای پیام//