سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۵:۴۶ /یکشنبه/۴ آذر ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۳:۳۶ /سه شنبه/۲۰ دی ۱۴۰۱

مدیر کنترل کیفی و آزمایشگاه‌های شرکت فولاد هرمزگان:

همگام با استانداردها و دانش روز حرکت می‌کنیم

مدیر کنترل کیفی و آزمایشگاه‌های شرکت فولاد هرمزگان گفت: خوشبختانه در طی این سال‌ها توانستیم با حفظ و ارتقای استانداردهای کیفی و آزمایشگاهی روز دنیا به موفقیت‌های بسیار خوبی در ارتقای میزان رضایت‌مندی مشتریان خدمات آزمایشگاهی و همچنین کیفیت مطلوب تختال‌های تولیدی کارخانه دست پیدا کنیم که این امر سبب افزایش رقابت‌پذیری بالای تختال‌های تولیدی شرکت در مقایسه با سایر تولیدکنندگان داخلی و خارجی شده است.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، رضا باران‌ پویان بیان کرد: اهم دستاوردها و اقدامات واحد کنترل کیفی و آزمایشگاه‌ها در سال ۱۴۰۰، همکاری در بومی‌سازی اولین دستگاه طیف‌سنجی فلورسانس پرتوی ایکس ایرانی مورد استفاده در صنایع فولادی کشور و در زمینه اخذ گواهینامه‌های معتبر آزمایشگاهی نیز انجام ممیزی جهت اخذ گواهینامه معتبر ایزو ۱۷۰۲۵ را یکی دیگر از دستاوردهای شرکت در این سال بوده است.

وی در ادامه در خصوص تمدید گواهینامه بین‌المللی ارزشمند ایزو ۱۷۰۲۵، افزود: سازمان بین‌المللی استاندارد «ISO» از مراجع استاندارد ملی کشورهای مختلف جهان است که در حال حاضر نقش مهمی را در تدوین، پیاده‌سازی و بازنگری استانداردهای کاری را در سطح دنیا بر عهده دارد. یکی از مهم‌ترین استانداردهای تدوین‌ شده در سطح بین‌المللی، استاندارد مرتبط با فعالیت‌های آزمایشگاهی تحت نام «ISO TC 17025» به شمار می‌رود که امروزه در تمامی کشورهای در حال ‌توسعه و توسعه‌‌یافته جهت اطمینان‌‌بخشی به کیفیت خدمات و رضایتمندی مشتریان استفاده‌کننده از این خدمات مورد استفاده قرار گرفته است.

مدیر کنترل کیفی و آزمایشگاه‌های شرکت فولاد هرمزگان ادامه داد: داشتن این گواهینامه سبب اثبات صلاحیت فنی آزمایشگاه در تعارضات احتمالی و پذیرش نتایج آزمون محصولات پس از فروش است. با دانستن اهمیت این موضوع، آزمایشگاه شرکت فولاد هرمزگان نیز جهت نیاز به پاسخگویی به مشتریان داخلی و خارجی خود و ماهیت صادرات‌ محور بودن محصول تولیدی کارخانه طی برنامه‌ریزی‌های به عمل‌ آمده موفق شد پس از استقرار و پیاده‌سازی ویرایش اول این استاندارد در سال‌های گذشته اقدام به اخذ گواهینامه بین‌المللی ایزو ۱۷۰۲۵ ورژن جدید با انجام ممیزی توسط ممیزان خبره از مرجع تایید صلاحیت خارجی در بهمن‌ ماه ۱۴۰۰ مبادرت ورزد که در نهایت امر در مرداد ماه سال جاری، ویرایش جدید گواهینامه ارزشمند بین‌المللی ایزو ۱۷۰۲۵ جهت واحد آزمایشگاه شرکت فولاد هرمزگان صادر شد.

باران ‌پویان اذعان کرد: بنا بر عملکرد شرکت و آمارهای ثبت‌ شده در سال ۱۴۰۰، شاهد بهبود کیفیت ذوب‌های مطابق سفارش بودیم؛ به‌ گونه‌ای که میزان ذوب‌های خارج از سفارش آنالیزی از ۰٫۴ درصد در سال ۱۳۹۹، به ۰٫۱۳ درصد در سال ۱۴۰۰ رسیده که این امر سبب کاهش هزینه‌های تولید شده است. از دیگر دستاوردهای کیفی سال ۱۴۰۰، بهبود کیفی تختال‌های تولیدی ناشی از کاهش عیوب مشاهده‌ شده در بازرسی گرم تختال از ۱٫۲۵ درصد در سال ۱۳۹۹، به ۰٫۹۵ درصد در سال ۱۴۰۰ بوده است. همچنین از دیگر دستاوردهای حوزه کیفیت در سال مذکور، می‌توان به کاهش میزان عیوب زیرسطحی تختال در سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۵٫۸ درصد نسبت به سال‌های گذشته آن اشاره کرد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در سال جاری نیز این روند مطلوب کیفی ادامه داشته است و بنابر عملکرد شرکت و آمارهای ثبت‌ شده در هفت ماه نخست سال جاری، شاخص‌های کیفی مواد اولیه خریداری‌ شده و محصولات تولیدی شرکت نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد مطلوبی برخوردار بوده است.

مدیر کنترل کیفی و آزمایشگاه‌های شرکت فولاد هرمزگان با تاکید بر اینکه کیفیت مواد اولیه ورودی به کارخانه مطابق با کارت استاندارد کیفی تعریف‌ شده مواد اولیه و مورد انتظار بهره‌بردار خریداری می‌شود، اذعان کرد: بنا بر آمار رسمی شرکت، خوشبختانه در این شاخص، در باره زمانی اشاره‌ شده ۹۸٫۷۷ درصد بوده که نسبت به عدد سال قبل با ۹۸٫۲۵ درصد، بهبود کیفی خوبی را در این بخش حاصل کرده است.

باران پویان در بخش دیگری از سخنان خود به کاهش عیوب زیرسطحی محصولات اشاره و عنوان کرد: در این خصوص نیز در سال ۱۴۰۰، میانگین عیوب زیرسطحی محصولات ۰٫۳۲ درصد بود و این عدد در هفت ماه نخست امسال به عدد ۰٫۰۳ درصد کاهش یافته است. این ارقام نشان می‌دهد در سال جاری، حدود ۹۰ درصد در زمینه مشاهده و شناسایی عیوب زیرسطحی بهبود حاصل شده است.

وی در همین راستا اضافه کرد: در خصوص ذوب‌های مطابق با سفارش نیز باید گفت که عملکرد شرکت در سال گذشته ۹۹٫۸۷ درصد بوده که خوشبختانه در هفت ماه نخست امسال، به عدد ۹۹٫۹ درصد ارتقاء یافته است و در این زمینه نیز شاهد بهبود کیفیت بوده‌ایم.

به گفته مدیر کنترل کیفی و آزمایشگاه‌های شرکت فولاد هرمزگان، با توجه به تاکید مدیریت ارشد شرکت بر کاهش عیوب و افزایش حداکثری کیفیت محصولات در کنار افزایش تولید، این راهبرد در دستور کار قرار گرفت؛ تا جایی که در فروردین‌ ماه سال جاری، میزان عیوب مشاهده‌ شده در بازرسی گرم تختال به میزان ۰٫۵۵ درصد کاهش یافت که این خود یک رکورد ارزشمند از زمان راه‌اندازی محسوب می‌شود.

باران پویان از دستاوردهای دیگر به‌ دست ‌آمده در سال جاری در حوزه آزمایشگاهی، عضویت مجدد مدیر کنترل کیفی و آزمایشگاه‌های فولاد هرمزگان در دوره دو ساله دوم در هیئت ‌مدیره کمیته آزمایشگاه‌های زنجیره تولید فولادی و معدنی کشور را عنوان کرد که این سبب حضور شایسته فولاد هرمزگان در بین بزرگان این صنعت و نقش موثر در تصمیم‌گیری‌های کلان بخش آزمایشگاهی صنایع فولادی و معادن مرتبط با این حوزه شده است.

وی در خصوص استراتژی‌ها و برنامه‌های این واحد، ابراز کرد: : مواردی که در حال کار روی آن هستیم، راه‌اندازی کامل سیستم سطح ۲ کنترل کیفیت محصول و همچنین ارتقاء و مکانیزاسیون بازرسی‌های کیفی تختال با استفاده از جدیدترین روش‌های روز دنیا است. همچنین بحث کنترل کیفی فرایندی نیز از دیگر مواردی است که در دست بررسی جهت امکان‌سنجی استفاده از آن‌ جهت در ارتقای کیفیت محصولات میانی و نهایی کارخانه است. در همین حال در بخش آزمایشگاهی نیز با توجه به استقرار کمیته استاندارد «ISO TC102» در این مدیریت به نمایندگیاز شرکت فولاد هرمزگان و به‌ عنوان نماینده کشور ایران جهت حضور فنی در مجامع علمی دنیا، برنامه مشارکت فعال در تدوین استانداردهای بین‌المللی با سایر کشورهای صاحب ‌تجربه و بنام این حوزه که در حال اجرا بوده، در سال‌های آتی نیز ادامه خواهد داشت.

مدیر کنترل کیفی و آزمایشگاه‌های شرکت فولاد هرمزگان در خصوص استفاده از پتانسیل‌ها و توانمندی‌های داخل کشور نیز به‌‌روزرسانی تجهیزات و به‌ ویژه برنامه تامین قطعات و تجهیزات موردنیاز با اولویت تامین از طریق تجهیزات باکیفیت داخلی را یکی از برنامه‌های سال آینده مدیریت کنترل کیفی و آزمایشگاه‌ها برشمرد.

باران پویان خاطرنشان کرد: با توجه به موضوعاتی همچون محرومیت‌زدایی در مناطق کمتر توسعه‌یافته از نظر صنعتی و با توجه به پتانسیل‌هایی که این منطقه دارد، تاسیس چنین کارخانه‌هایی را به فال نیک می‌گیریم.

وی خاطرنشان کرد: استان هرمزگان پتانسیل‌های بسیار زیادی دارد و یکی از منابع گازی کشور به شمار می‌رود. همچنین این استان به آب‌های آزاد دسترسی دارد. از این‌ رو احداث چنین کارخانه‌هایی در این استان بسیار توجیه‌پذیر است. تاسیس این کارخانه‌ها به رشد صنایع جانبی فولاد در سطح استان کمک می‌کند و ماحصل آن صنعتی شدن استان است.

مدیر کنترل کیفی و آزمایشگاه‌های شرکت فولاد هرمزگان در پایان یادآور شد: هنگامی‌ که کارخانه‌ای با ظرفیت فولاد هرمزگان در چنین منطقه‌ای به بهره‌برداری می‌رسد، علاوه بر اشتغال‌زایی مستقیم، به طور غیرمستقیم نیز مشاغل متعددی ایجاد می‌شود. ضمن اینکه بازار مشاغل دریایی و بندری و بازار استان هرمزگان نیز رونق بهتری پیدا می‌کند و در شکوفایی هرچه بیشتر استان در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی نیز به‌ طور محسوسی اثرگذار خواهد بود و در کنار تمام این موارد، با توجه به اینکه صنعت فولاد نیاز به دانش علمی و تخصص بالا دارد، در نتیجه احداث یک کارخانه فولادی به رشد سطح علمی و دانشگاهی استان هرمزگان کمک می‌کند تا این دانشگاه‌ها بتوانند رشته‌های مرتبط را تاسیس کنند و ارتباط حوزه‌های صنعت و دانشگاه بیش ‌از پیش تقویت شود. در همین حال پروژه‌های تحقیقی در دانشگاه‌ها می‌تواند بر پایه صنعت فولاد و ارتقای تکنولوژی این صنعت تعریف شود که این امر می‌تواند نتایج بسیار پرباری را برای استان هرمزگان به همراه داشته باشد.

انتهای پیام//

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۰۶ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

بهرام شکوری، عضو هیئت مدیره و کمیته راهبردی موسسه راهبردی معدن و فولاد سبز (سیگماس) در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۳۰ /شنبه/۱۲ آبان ۱۴۰۳

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۱ /یکشنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۳

مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۵۲ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

محسن مصطفی‌پور، مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۱ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۳۵ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

حسين کهزاد، مديرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۴۸ /شنبه/۲۵ آذر ۱۴۰۲

فرشید سلطان‌زاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۶:۲۷ /شنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۲

در نشست رسانه‌ای مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس عنوان شد؛

۱۵:۲۸ /یکشنبه/۶ آبان ۱۴۰۳

در نشست رسانه‌ای مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان مطرح شد؛

۱۵:۱۱ /شنبه/۵ آبان ۱۴۰۳

«فلزات‌آنلاین» گزارش می‌کند:

۱۰:۵۶ /یکشنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛

۵:۴۲ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد جهان آرا اروند؛

۶:۳۵ /شنبه/۱۹ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک تحقیق و توسعه شرکت فولاد سنگان؛

۶:۲۵ /شنبه/۱۲ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک پروژه‌های شرکت سنگ آهن مرکزی ایران؛

۶:۱۶ /شنبه/۱۲ آبان ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/09/3

206000

فلزات آنلاین

1403/09/3

573182

فلزات آنلاین

1403/09/3

769238

فلزات آنلاین

1403/09/3

2715234

فلزات آنلاین

1403/09/3

23892

فلزات آنلاین

1403/09/3

12905

فلزات آنلاین

1403/09/3

40091

فلزات آنلاین

1403/09/3

49911

فلزات آنلاین

1403/09/3

42663

فلزات آنلاین

1403/09/3

41480

فلزات آنلاین

1403/09/3

27568

فلزات آنلاین

1403/09/3

29449

فلزات آنلاین

1403/09/3

28043

فلزات آنلاین

1403/09/3

37245

فلزات آنلاین

1403/09/3

34808

فلزات آنلاین

1403/09/3

50294

فلزات آنلاین

1403/09/3

27272

فلزات آنلاین

1403/09/3

39497

فلزات آنلاین

1403/09/3

43987

فلزات آنلاین

1403/09/3

4519700