سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۹:۲۹ /سه شنبه/۲۷ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۴:۰۵ /شنبه/۱ شهریور ۱۳۹۹

در چهار ماه نخست سال جاری

جهش ۲۹ درصدی درآمد «هرمز»

میزان فروش شرکت فولاد هرمزگان به عنوان یکی از تولیدکنندگان اسلب فولادی، در چهار ماه نخست سال جاری به 23 هزار و 94 میلیارد ریال رسیده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته حدود 29 درصد رشد دارد.

میزان فروش شرکت فولاد هرمزگان به عنوان یکی از تولیدکنندگان اسلب فولادی، در چهار ماه نخست سال جاری به ۲۳ هزار و ۹۴ میلیارد ریال رسیده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته حدود ۲۹ درصد رشد دارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، شرکت فولاد هرمزگان به عنوان یکی از تولیدکنندگان بزرگ اسلب‌های فولادی در کشور توانسته وضعیت تولید و فروش خود را نسبتا ثابت نگاه دارد. این شرکت در عین حال قصد دارد پروژه‌های نسبتا بزرگی همچون افزایش ظرفیت فولادسازی از ۱٫۵ میلیون تن به دو میلیون تن در سال و نیز تولید ورق عریض را آغاز و اجرایی کند. به این ترتیب هم سهم خود را در تولید فولاد کشور افزایش خواهد داد و در همین حال زنجیره خود را تکمیل خواهد کرد؛ همچنین به تولید محصولات نهایی و دارای ارزش افزوده گام خواهد برداشت.

کاهش ۱۲ درصدی تولید اسلب در هرمزگان
نمودار ۱ نشان می‌دهد شرکت فولاد هرمزگان در چهار ماه نخست سال جاری توانست ۴۳۱هزارو ۱۲۹ تن اسلب فولادی تولید کند که نسبت مدت مشابه در سال گذشته ۱۲ درصد کاهش را نشان می‌دهد. «هرمز» در چهار ماه نخست سال قبل ۴۹۵ هزار و ۲۱۱ تن اسلب فولادی تولید کرده بود. در عین حال هرمز توانست در چهار ماه ابتدایی سال جاری ۷۳هزارو ۳۱۴ تن سایر محصولات فولادی را تولید کند که رشد ۲ درصدی را نسبت به مدت مشابه در سال قبل نشان می‌دهد.

در چهار ماه نخست سال گذشته «هرمز» توانسته بود ۷۱ هزار و ۷۷۰ تن سایر محصولات فولادی تولید کند. جمع تولیدات فولاد هرمزگان در چهار ماه نخست سال جاری به ۵۰۴ هزار و ۴۴۳ تن رسید که نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۹ درصد کاهش دارد. این شرکت در چهار ماه نخست سال گذشته ۵۵۶هزار و ۹۸۱ تن محصول تولید کرده بود. گفتنی است این شرکت در حال انجام اصلاحاتی بر روی کوره‌های ذوب خود است تا ظرفیت آن‌ها را به دو میلیون تن در سال برساند. بنابراین بخشی از کاهش تولید به اصلاحات کوره‌های ذوب مربوط می‌شود.

کاهش ۱۳ درصدی حجم فروش

نمودار ۲ حاکی از آن است که شرکت فولاد هرمزگان در چهار ماه نخست سال جاری توانست ۴۲۳ هزار و ۴۱ تن اسلب فولادی را در بازار داخلی به فروش برساند که در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته ۱۵ درصد کاهش را نشان می‌دهد. در حالی که «هرمز» در چهار ماه اول سال گذشته ۴۹۸ هزار و ۵۹۰ تن اسلب فولادی را در بازار داخلی به فروش رسانده بود.

همچنین این شرکت در چهار ماه ابتدایی سال جاری موفق به فروش ۲۰ هزار و ۱۱۱ تن سایر محصولات شد که این میزان نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۸۲ درصد رشد یافته است.

«هرمز» در سال قبل موفق به فروش ۱۰ هزار و ۹۹۶تن سایر محصولات در بازار شده بود. مجموع فروش فولاد هرمزگان (اسلب و سایر محصولات) در چهار ماه نخست سال جاری به ۴۴۳ هزار و ۱۵۲تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۳ درصد کاهش دارد. فروش این شرکت در چهارماه نخست سال گذشته ۵۰۹ هزار و ۵۸۶ تن بوده است. فولاد هرمزگان در سال جاری ۱۴۸ هزارو ۷۷ تن صادرات داشت که نسبت به سال گذشته ۳۵ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

لازم به ذکر است که علت کاهش فروش شرکت فولاد هرمزگان سال جاری، دستورالعمل‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت و ستاد تنظیم بازار برای افزایش عرضه محصولات فولادی در بازار داخلی و صادرات بوده و با توجه به اینکه تمام شرکت‌ها ملزم به رعایت آن بوده‌‌اند، شرکت فولاد هرمزگان در بخش فروش و به ویژه صادرات با کاهش مواجه شده است.

‌رشد ۲۶ درصد فروش اسلب در سال جاری

در نمودار ۳ مشاهده می‌شود شرکت فولاد هرمزگان از محل فروش اسلب فولادی خود در بازار داخلی طی چهار ماه نخست سال جاری، توانست ۲۲ هزار و ۶۵۱ میلیارد و ۱۵ میلیون ریال درآمد کسب کند که این میزان نسبت به مدت مشابه در سال قبل، ۲۶ درصد رشد را نشان می‌دهد. «هرمز» توانسته بود طی چهار ماه ابتدایی سال قبل ۱۷ هزار و ۸۳۸ میلیارد و ۶۷۸میلیون ریال درآمد از محل فروش اسلب فولادی کســب کنــد. همچنیــن ایــن شرکــت توانســت طــی چهــار مــاه اول ســال جــاری ۴۴۳میلیاردو ۶۳۹ میلیون ریال از فروش سایل محصولات درآمد به دست آورد که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۱۲ هزار و ۴۲۵درصد رشد را نشان می‌دهد. فولاد هرمزگان در سال قبل سه میلیارد و ۵۴۲ میلیون ریال درآمد از محل فروش سایر محصولات داشت.

شرکت فولاد هرمزگان در چهار ماه نخست سال جاری توانست از محل فروش داخلی و صادراتی خود ۲۳ هزار و ۹۴ میلیارد و ۶۵۴ میلیون ریال درآمد کسب کند که در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته ۲۹ درصد رشد را نشان می‌دهد. این شرکت در چهار ماه ابتدایی سال گذشته توانسته بود ۱۷ هزار و ۸۴۲ میلیارد و ۲۲۰میلیون ریال درآمد داشته باشد.

نمودار ۴ نشان می‌دهد نرخ فروش اسلب فولادی «هرمز» در تیر ماه سال جاری ۶۱ میلیون و ۲۷۲ هزار ریال به ازای هر تن بوده است. همچنین میانگین نرخ فروش اسلب فولادی هرمز در چهار ماه نخست سال جاری به ۵۳میلیون و ۵۴۳ هزار ریال به ازای هر تن رسید.

در پی شهادت جمعی از مردم در تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

۹:۲۲ /یکشنبه/۲۵ خرداد ۱۴۰۴

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه عنوان کرد:

۱۴:۴۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

در مجمع عمومی عادی سالیانه مطرح شد؛

۱۳:۴۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

در مجمع‌ عمومی عادی سالیانه عنوان شد؛

۱۳:۱۶ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور:

۱۲:۲۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۰۱ /دوشنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۴

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۴ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

علیرضا شریفی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

امین صفری، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۴۵ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در مجمع عمومی عادی سالیانه «ارفع» مطرح شد؛

۱۵:۵۸ /یکشنبه/۱۱ خرداد ۱۴۰۴

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۴۸ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۳۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک فولاد خراسان؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/26

224083

فلزات آنلاین

1404/03/26

858230

فلزات آنلاین

1404/03/26

1374431

فلزات آنلاین

1404/03/26

1331305

فلزات آنلاین

1404/03/26

29819

فلزات آنلاین

1404/03/26

16025

فلزات آنلاین

1404/03/26

45904

فلزات آنلاین

1404/03/26

65099

فلزات آنلاین

1404/03/26

47680

فلزات آنلاین

1404/03/26

42960

فلزات آنلاین

1404/03/26

41121

فلزات آنلاین

1404/03/26

38054

فلزات آنلاین

1404/03/26

37017

فلزات آنلاین

1404/03/26

43017

فلزات آنلاین

1404/03/26

38549

فلزات آنلاین

1404/03/26

59174

فلزات آنلاین

1404/03/26

35071

فلزات آنلاین

1404/03/26

43385

فلزات آنلاین

1404/03/26

59056

فلزات آنلاین

1404/03/26

6774100