سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۰:۳۹ /جمعه/۱۵ فروردین ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۹:۱۴ /شنبه/۷ دی ۱۳۹۸

مدیر تیم ورق فولادی در آهن آنلاین

تقاضای ورق رنگی بستگی به نوسان نرخ ارز دارد

مدیر تیم ورق فولادی در آهن آنلاین گفت: نوسانات نرخ ارز مستقیما روی بازار ورق رنگی تاثیر می‌گذارد؛ به طوری که در هنگام افزایش نرخ ارز، متقاضیان به دنبال خرید ورق رنگی هستند اما در مقابل، کاهش نرخ ارز باعث می‌شود تا کارخانه‌ها عرضه خود را متوقف کنند.

مدیر تیم ورق فولادی در آهن آنلاین گفت: نوسانات نرخ ارز مستقیما روی بازار ورق رنگی تاثیر می‌گذارد؛ به طوری که در هنگام افزایش نرخ ارز، متقاضیان به دنبال خرید ورق رنگی هستند اما در مقابل، کاهش نرخ ارز باعث می‌شود تا کارخانه‌ها عرضه خود را متوقف کنند.

امین صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» در خصوص بازار ورق رنگی در کشور، اظهار داشت: وضعیت بازار ورق رنگی با نوسان نرخ ارز تغییر می‌کند؛ به طوری که با افزایش نرخ ارز، تولیدکننـــدگان و مصرف‌کننـــدگان شروع به انجام معامله می‌کنند اما در هنگام کاهش نرخ ارز، معامله‌ای صورت نمی‌گیرد.

این موضوع به دلیل آن اتفاق می‌افتد که از یک سو، تولیدکنندگان به امید افزایش قیمت در هنگام افزایش نرخ ارز شروع به عرضه محصول خود می‌کنند و از سوی دیگر مصرف‌کنندگان نیز به دلیل نگرانی از رشد نرخ ارز در آینده و عدم توانایی در خرید احتمالی، خریدهای خود را انجام می‌دهند.

وی افزود: در اواخر آذر ماه و اوایل دی ماه سال جاری شاهد رشد نرخ ارز در بازار بودیــــم امـــا به دلیـــل نبـــود تقاضا از سوی مصرف‌کنندگان، معامله‌ای در زمینه ورق رنگی صورت نگرفت. با این وجود، پیش‌بینی می‌شود که نرخ ارز افزایش یابد و به تبع آن، قیمت ورق رنگی نیز با رشد مواجه شود. زیرا باید به رشد نرخ ارز، افزایش قیمت جهانی انواع محصولات فولادی ازجمله ورق رنگی را نیز اضافه کرد که احتمالا این اتفاق در اواســـط دی مــــاه رخ خواهــــد داد. ضمـــن اینکه بازار از وضعیت رکود خارج شده و تقاضا برای ورق رنگی افزایش یافته است.

مدیر تیم ورق فولادی در آهن آنلاین اضافه کرد: قیمت ورق رنگی از قیمت ورق پایه آن یعنی گالوانیزه تبعیت می‌کند و بر اساس قیمت ورق گالوانیزه به همراه اجرت رنگ روی آن محاسبه می‌شود. با این وجود، قیمت ورق‌های رنگی با ضخامت نازک، گران‌تر از ورق‌های ضخیم‌تر هستند.

صادقی تصریح کرد: در حال حاضر، قیمت ورق رنگــــی تولیــــد داخــــل و ضخیم‌تــــر از ۰٫۴میلی‌متر، حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم و نازک‌تر از آن یعنی وارداتی از چین حدود ۱۵ تا ۱۸ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم است.

وی با اشاره اینکه تقسیم‌بندی بازار در مورد ورق‌های رنگی عموما بر اساس عرض، ضخامت و رنگ است، بیان کرد: تمام ورق‌های رنگی موجود در بازار از نوع گالوانیزه هستنـــد. بنابرایـــن از نظـــر گریـــد یا آلیـــاژ تقسیم‌بندی خاصی برای ورق رنگی وجود ندارد. در حال حاضر، رنگ‌های آبی، قرمز، سفید و نارنجی، جزو پرمتقاضی‌ترین رنگ‌های ورق‌های رنگی هستند اما رنگ‌های دیگری نیز وجود دارند که بسته به سفارش مشتریان یا از خارج وارد شده و یا در داخل تولید می‌شوند. تقسیم‌بندی بر اساس ضخامت نیز اصولا به دو دسته نازک‌بار و ضخیم‌بار انجام می‌شود که نازک‌بارها ضخامتی کمتر از ۰٫۴۰میلی‌متر دارند و بیشتر از آن ضخیم‌بار هستند. با این وجود، عرض ورق نیز یکی دیگر از ملاک‌ها برای تقسیم‌بندی ورق‌های رنگی به شمار می‌رود.

مدیر تیم ورق فولادی در آهن آنلاین در خصوص ضخامت‌های ورق‌های رنگی موجود در بازار اظهار کرد: این نوع ورق‌ها از ضخامت ۰٫۱۴ تا ۰٫۸ میلی‌متر در بازار وجود دارند اما موجودی ورق‌های ضخیم‌تر از آن در بازار بسیار کم است و اصولا متقاضیان به دنبال ورق‌های نازک‌تر هستند.

صادقی اضافــــه کــــرد: در حــــال حاضـــر شرکت‌هـــای فولاد مبـــارکه، هفـــت المـــاس و تولیدکنندگان چینی، بیشترین حجم ورق‌های رنگـــی در بازار داخلی را به خود اختصاص داده‌انـــد. با این وجــود، ضخامت ورق‌هـــای وارداتی بسیار خاص هستنـــد. ضمـــن اینکه عمــــده ورق‌هـــای رنگـــی نــــازک بـــــرای مصرف‌کنندگان داخلی، از کشورهای دیگر و عموما از چین وارد می‌شود؛ زیرا تولیدکنندگان کشور به دلایل تکنولوژیکی و اقتصادی هنوز به صورت فعال به حوزه تولید ورق‌های گالوانیزه نازک (یعنی کمتر از ۰٫۴ میلی‌متر) که ماده اولیه ورق رنگی محسوب می‌شوند، وارد نشده‌اند

وی ادامه داد: شرکت فولاد مبارکه به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده ورق رنگی در کشور، ترجیح می‌دهد ورق‌های ضخیم‌تر از ۰٫۴۵ میلی‌متر را تولید کند. همچنین شرکت هفت الماس نیز در موارد معدودی به تولید ورق رنگی با ضخامت ۰٫۳۵ میلی‌متر پرداخته است و اساسا تولید این ورق‌ها تنها در صورتی انجام می‌شود که حجم سفارش از سوی متقاضیان به اندازه‌ای زیاد باشد که تولید آن برای فولادسازان صرفه اقتصادی داشته باشند. بنابراین با توجه به وضعیت بازار مصرف، بعید به نظر می‌رسد که تولیدکنندگان به حوزه ورق‌های رنگی نازک وارد شوند.

مدیر تیم ورق فولادی در آهن آنلاین در خصوص تقاضای ورق رنگی در بازار، عنوان کرد: در حال حاضر، سوله‌سازان بیشترین متقاضیان ورق رنگی محسوب می‌شوند که برای تولید سقف و دیواره سوله‌ها این نوع ورق‌هـــا را استفـــاده می‌کننــد. پــــس از آن، تولیدکنندگــــان لـــوازم خانگی متقــاضی ورق رنگی برای تولید در و بدنـــه لوازمی ماننـــد یخچال هستند. لازم به ذکر است که عمده ورق‌های رنگی ضخیم‌تر از ۰٫۴ میلی‌متر توسط سوله‌سازان و تولیدکنندگان ساندویچ پنل و نازک‌تر از ۰٫۴ میلی‌متر توسط تولیدکنندگان لـــوازم خانگـــی خریـــداری می‌شود.

البته ورق‌های ضخیم‌تر از ۰٫۷ میلی‌متر نیز بعضا توسط برخی از خودروسازان مصرف می‌شود؛ هرچند که میزان سفارش آن‌ها از بازار کم است و خودروسازان ورق رنگی را عمدتا مستقیما از تولیدکنندگان خریداری می‌کنند.

مدیرعامل گروه فولادیار کوروش:

۹:۲۵ /شنبه/۱۷ آذر ۱۴۰۳

مدیر مهندسی کارخانه فولاد مبارکه مطرح کرد:

۹:۰۹ /یکشنبه/۱۳ آبان ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری:

۸:۴۶ /شنبه/۳۱ شهریور ۱۴۰۳

مدیر محصولات پوشش‌دار و نهایی شرکت فولاد مبارکه:

۱۰:۴۷ /دوشنبه/۱۹ شهریور ۱۴۰۳

شاهین حیدری، مدیرعامل شرکت فولاد امیرکبیر کاشان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۲:۴۶ /یکشنبه/۱۴ بهمن ۱۴۰۳

امید ایزدپناه، عضو هیئت عامل شرکت صنایع هفت الماس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۰۳ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

حمید شجاعی، مدیرعامل شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۵۸ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

نوید ایزدپناه، نایب رئیس هیئت مدیره شرکت صنایع هفت الماس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۶:۲۸ /شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲

عباسعلی ناصحی، مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد دشتستان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۲:۳۶ /شنبه/۱۱ دی ۱۴۰۰

وحید میرزایی، مدیرعامل شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۲:۳۱ /شنبه/۱۶ اسفند ۱۳۹۹

محمدرضا طارمی، کارشناس «فلزات‌آنلاین» طی یادداشتی نوشت:

۴:۴۹ /شنبه/۱۶ تیر ۱۴۰۳

نويد ايزدپناه، نایب رئیس هیئت مدیره شرکت صنایع هفت الماس طی یادداشتی نوشت:

۴:۱۸ /شنبه/۲۱ بهمن ۱۴۰۲

امید ایزدپناه، عضو هیئت مدیره شرکت صنایع هفت الماس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۲۸ /شنبه/۲۰ آبان ۱۴۰۲

امید ایزدپناه، عضو هیئت عامل شرکت صنایع هفت الماس در یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۱۰:۲۰ /شنبه/۵ آذر ۱۴۰۱

صنعت بسته‌بندی یکی از صنایع پرسود در دنیا محسوب می‌شود

۱۴:۲۹ /شنبه/۲۱ دی ۱۳۹۸
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

اینفوگرافیکی از یک شرکت خصوصی موفق؛

۵:۱۰ /شنبه/۹ دی ۱۴۰۲
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/12/28

278400

فلزات آنلاین

1403/12/28

973636

فلزات آنلاین

1403/12/28

1478906

فلزات آنلاین

1403/12/28

1093112

فلزات آنلاین

1403/12/28

29198

فلزات آنلاین

1403/12/28

17975

فلزات آنلاین

1403/12/28

46715

فلزات آنلاین

1403/12/28

55899

فلزات آنلاین

1403/12/28

41670

فلزات آنلاین

1403/12/28

43790

فلزات آنلاین

1403/12/28

38336

فلزات آنلاین

1403/12/28

36352

فلزات آنلاین

1403/12/28

36527

فلزات آنلاین

1403/12/28

43216

فلزات آنلاین

1403/12/28

42024

فلزات آنلاین

1403/12/28

61794

فلزات آنلاین

1403/12/28

33795

فلزات آنلاین

1403/12/28

46053

فلزات آنلاین

1403/12/28

54563

فلزات آنلاین

1403/12/28

7697800