سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۰:۳۸ /پنج شنبه/۲۱ فروردین ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۸:۳۴ /شنبه/۶ مهر ۱۳۹۸

مدیرعامل شرکت فولاد کیمیای صبا:

در صنعت فولاد کشور به بخش خصوصی توجه نمی‌شود

مدیرعامل شرکت فولاد کیمیای صبا گفت: برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌ها در صنعت فولاد کشور همیشه بر مبنای شرایط واحدهای فولادسازی بزرگ که به نهادهای دولتی وابسته هستند، اتخاذ می‌شود و عملا بخش خصوصی از این معادلات کنار گذاشته شده است.

مدیرعامل شرکت فولاد کیمیای صبا گفت: برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌ها در صنعت فولاد کشور همیشه بر مبنای شرایط واحدهای فولادسازی بزرگ که به نهادهای دولتی وابسته هستند، اتخاذ می‌شود و عملا بخش خصوصی از این معادلات کنار گذاشته شده است.

علی‌اکبر نوری در گفت‌و‌گو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» اظهار داشت: مجموعه ما شامل سه کارخانه فولاد کیمیای صبا، ذوب آهن آلیاژی اسفراین و لوله‌گستر اسفراین است که در حال حاضر ۳۶۰نفر در آن مشغول به کار هستند. فولاد کیمیای صبا با ظرفیت اسمی ۲۰ هزار تن، سالانه حدود ۱۲هزار تن شمش فولاد ساختمانی تولید می‌کند که اختلاف ظرفیت و تولید آن، به دلیل مشکل کمبود انرژی برق است.

ما در فولاد کیمیای صبا برای رسیدن به حداکثر ظرفیت تولید نیاز به ۳.۵ مگاوات برق داریم که تا کنون توانسته‌ایم ۲.۵ مگاوات آن را تامین کنیم.

وی درباره برنامه‌های آتی در این واحدهای تولیدی، عنوان کرد: نگاه ما بیشتر به سمت تولیـــد فولاد تمیـــز صنایـــع خودرو و شمـــش استنلـــس‌استیـــل اســـت. همچنیـــن در حــــال راه‌اندازی یک خط نورد در این مجموعه هستیم که تجهیزات آن ۹ ماه پیش خریداری شده ولی به دلیل تحریم‌ها هنوز واردات آن صورت نگرفته است. اگر این واحد به بهره‌برداری برسد، می‌توانیم صادرات محصولات آلیاژی را نیز در دستور کار خود قرار دهیم.

مدیرعامل شرکت فولاد کیمیای صبا در بحث صادرات اذعان کرد: بدون شک ما قصد داریم که به بازار بین‌المللی نیز وارد شویم و چون قرارداد ما با یک شریک خارجی است، روی صادرات محصولات خود برنامه‌ریزی خاصی کرده‌ایم.

نوری با اشاره به این که ۶۰ درصد از تولید فولاد آلیاژی این شرکت صادر می‌شود، افزود: قصد ما صادرات فولاد تمیز است ولی هنوز VD/VOD نداریم و این واحد تا اواسط پاییز تکمیل می‌شود.
وی درباره عمده مصرف‌کنندگان محصولات این شرکت بیان کرد: عمده‌ترین مشتریان ما صنایع خودرو، صنایع نفت، صنایع سیمان و کارخانه‌های نورد هستند.

مدیرعامل شرکت فولاد کیمیای صبا درباره خرید مواد اولیه مورد نیاز این شرکت، بیان کرد: روزانه به حداقل ۹۴۰ تن آهن اسفنجی نیاز داریم و آهن اسفنجی مورد نیاز خود را معمولا از طریق واسطه از فولاد نیشابور، شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر و مجتمع جهان فولاد سیرجان تهیه می‌کنیم.

نوری با انتقاد از دولت در حمایت از فعالان صنعت در بخش خصوصی، عنوان کرد: وعده‌های دولت‌های مختلف ما را به حمایت آن‌ها امیدوار کرد و ما به همین پشتوانه وارد این عرصه شدیم ولی می‌بینیم که در این سال‌ها، برای بخش خصوصی عملا هیچ کاری انجام نشده است.

وی خاطرنشان کرد: کارخانه‌های بزرگ، همگی خصولتی هستند و هر یک با شراکت یکی از ارگان‌ها، منافع خود را پیش می‌برند و بخش خصوصی در این سیستم، هیچ نقشی ندارد. به همین دلیل، با وجود نیاز واحدهای تولیدی فولاد به مواد اولیه، این مجموعه‌ها با گرفتن مجوزهای صادراتی، مواد اولیه‌ای که باید در صنعت فولادسازی کشور مصرف شود را به صورت خام صادر می‌کنند و تعجبی ندارد که در این شرایط، برخی از کارخانه‌های فولادی که سابقه طولانی دارند، با ۴۵ درصد توان خود کار کنند.

گزارش انجمن جهانی فولاد منتشر شد؛

۱۱:۳۱ /شنبه/۶ بهمن ۱۴۰۳

در سال 2024 میلادی،

۱۰:۲۴ /دوشنبه/۳۰ مهر ۱۴۰۳

در ماه جولای 2024 رخ داد؛

۶:۰۵ /دوشنبه/۵ شهریور ۱۴۰۳

راهبرد چین برای کاهش مصرف انرژی و انتشار کربن در صنعت فولاد

۸:۴۳ /دوشنبه/۴ تیر ۱۴۰۳

معاون اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران مطرح کرد:

۱۸:۱۶ /دوشنبه/۲۹ فروردین ۱۴۰۱

علیرضا خیاط، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۲:۲۸ /شنبه/۲ اسفند ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت ذوب آهن فجر صوفیان عنوان کرد

۱۸:۴۵ /شنبه/۱۷ خرداد ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت ذوب آهن بیستون

۱۴:۴۴ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت صنایع فولاد کبکان

۱۴:۳۰ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹

عضو هیئت مدیره شرکت فولاد کیوان یزد مطرح کرد

۱۴:۲۲ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹

حمید سانتینی، مدیرعامل شرکت کبیر قطعه ایرانیان خراسان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۱۲ /شنبه/۱۰ شهریور ۱۴۰۳

 مديرعامل شرکت توليد و توسعه صبح پارسيان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۴۸ /شنبه/۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

صنعت استراتژیک فولاد کشور

۶:۴۳ /شنبه/۶ مهر ۱۳۹۸

پس از افت یک درصدی،

۱۵:۱۷ /سه شنبه/۲۳ بهمن ۱۴۰۳
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/01/20

282750

فلزات آنلاین

1404/01/20

973636

فلزات آنلاین

1404/01/20

1721311

فلزات آنلاین

1404/01/20

1147537

فلزات آنلاین

1404/01/20

30581

فلزات آنلاین

1404/01/20

18200

فلزات آنلاین

1404/01/20

49704

فلزات آنلاین

1404/01/20

55899

فلزات آنلاین

1404/01/20

49801

فلزات آنلاین

1404/01/20

44874

فلزات آنلاین

1404/01/20

40368

فلزات آنلاین

1404/01/20

38491

فلزات آنلاین

1404/01/20

37972

فلزات آنلاین

1404/01/20

44104

فلزات آنلاین

1404/01/20

43474

فلزات آنلاین

1404/01/20

64174

فلزات آنلاین

1404/01/20

35574

فلزات آنلاین

1404/01/20

48640

فلزات آنلاین

1404/01/20

57537

فلزات آنلاین

1404/01/20

7364400