سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۷:۲۳ /یکشنبه/۲۴ فروردین ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۵:۵۷ /یکشنبه/۲۱ بهمن ۱۴۰۳

مدیر پردیس فناوری صنایع معدنی فولاد سنگان عنوان کرد:

انعقاد بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان قرارداد دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۳

مدیر پردیس فناوری صنایع معدنی فولاد سنگان گفت: در سال 1402 توانستیم 70 میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای هوشمندسازی، بهینه‌سازی تولید و بومی‌سازی تجهیزات منعقد کنیم؛ این در حالی است که قراردادهای ما در سال جاری به بیش از 300 میلیارد تومان می‌رسد.

مدیر پردیس فناوری صنایع معدنی فولاد سنگان گفت: در سال ۱۴۰۲ توانستیم ۷۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای هوشمندسازی، بهینه‌سازی تولید و بومی‌سازی تجهیزات منعقد کنیم؛ این در حالی است که قراردادهای ما در سال جاری به بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان می‌رسد که در تاریخ شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری کشور بی‌سابقه است و به دنبال توسعه فعالیت‌های خود به ویژه در حوزه به‌کارگیری روش‌های نوین اکتشافات در بخش معدن و صنایع معدنی طی ماه‌های آینده هستیم.

یوسف یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» در ارتباط با اهمیت بومی‌سازی در بخش معدن و صنایع معدنی کشور به ویژه صنعت فولاد، اظهار داشت: صنعت فولاد، یکی از صنایع مادر در جوامع مختلف محسوب می‌شود که نقش بسزایی در به حرکت درآمدن چرخ‌های اقتصاد یک کشور دارد. به دنبال اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه ایران به عنوان یکی از کشورهای مطرح معدنی در جهان طی سالیان اخیر، فعالان بخش معدن و صنایع معدنی علی‌الخصوص فولاد در تامین برخی قطعات و تجهیزات مورد نیاز خود با چالش مواجه شدند و تنها راه برون‌رفت از مشکلات، بومی‌سازی این قطعات و تجهیزات بود. بر همین اساس مهندسی معکوس و ساخت داخل در دستور کار شرکت‌های فولادی و دانش‌بنیان‌ها قرار گرفت و به جرات می‌توان اگر این امر محقق نمی‌شد، امروز شاهد تولید بیش از ۳۱ میلیون تن فولاد در کشور نبودیم.

وی در ادامه به نقش شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری در توسعه بومی‌سازی در بخش معدن و صنایع معدنی اشاره کرد و افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان همان‌طور که از نام آن‌ها پیداست، بر پایه دانش بنا شده‌اند که ایفای نقش هرچه موثرتر این شرکت‌ها در صنایع، در گرو باور و اعتماد مدیران است. برای مثال، امروز در حالی شاهد بومی‌سازی بیش از ۹۰ درصد قطعات و تجهیزات موجود در زنجیره فولاد کشور هستیم که این مسئله برگرفته از اعتماد مدیران فولادی به شرکت‌های دانش‌بنیان در سال‌های گذشته بوده است.

به گفته مدیر پردیس فناوری صنایع معدنی فولاد سنگان، توسعه بومی‌سازی در گروه فولاد مبارکه به عنوان بزرگ‌ترین فولادساز کشور و شرکت‌های زیرمجموعه آن مانند شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان را می‌توان نمونه بارز حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین پارک‌های علم و فناوری برشمرد که به دنبال مهندسی معکوس بخش عمده‌ای از قطعات و تجهیزات مورد نیاز، تولید بهینه «Optimize» در این مجموعه‌ها محقق شده است.

نخستین پردیس تخصصی صنایع معدنی در کشور هستیم

یوسفی در ارتباط با تاریخچه و هدف از راه‌اندازی پردیس فناوری صنایع معدنی فولاد سنگان، بیان کرد: پردیس فناوری صنایع معدنی فولاد سنگان به عنوان نخستین پردیس تخصصی صنایع معدنی در کشور به شمار می‌آید که با همکاری پارک علم و فناوری خراسان در سال ۱۴۰۲ راه‌اندازی شد. این پردیس با رویکرد شناسایی چالش‌ها و نیازهای صنایع معدنی از یک سو و ظرفیت‌ها و راهکارهای شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان از سوی دیگر ضمن ایجاد بسترهای ارتباطی و فضای تعامل و هم‌افزایی بین این دو بخش، سعی در نفوذ فناوری و ارائه راهکارهای مبتنی بر دانش در صنایع معدنی و ارتقای سهم ارزش افزوده بخش معدن از تولید ناخالص داخلی (GDP) کشور دارد. پردیس فناوری صنایع معدنی فولاد سنگان علاوه بر مرتفع کردن نیازها و چالش‌های صنایع معدنی و توسعه فناوری‌های نوین در این حوزه، موجب شکل‌گیری و شکوفایی هسته‌ها و شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، از طریق حمایت از ایده‌های نوآورانه و خلاقانه و کمک به تجاری‌سازی این ایده ها با تمرکز بر صنایع معدنی خواهد شد.

وی در همین راستا ادامه داد: در دو سال ابتدایی فعالیت پردیس فناوری صنایع معدنی فولاد سنگان، موفق به جذب بیش از چهار سال تعهد از شرکت‌های فناور شدیم و در سال گذشته توانستیم ۷۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای هوشمندسازی، بهینه‌سازی تولید و بومی‌سازی تجهیزات منعقد کنیم؛ این در حالی است که قراردادهای ما در سال جاری به بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان می‌رسد که در تاریخ شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری در کشور بی‌سابقه است. یکی از این قراردادها، در زمینه ساخت پایلوت پلنت گندله و ساخت پایلوت پلنت کنسانتره با همکاری یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در پردیس فناوری صنایع معدنی فولاد سنگان بوده است. معتقدیم که این دستاورد بزرگ، نتیجه اعتماد مدیران شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان و پردیس فناوری صنایع معدنی به شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند در حوزه صنایع معدنی کشور است که امیدواریم در سایر شرکت‌های بزرگ فولادی و معدنی کشور نیز این اعتماد ایجاد شود.

مدیر پردیس فناوری صنایع معدنی فولاد سنگان در ادامه به اهم اهداف و چشم‌اندازهای این پردیس فناوری اشاره کرد و گفت: فراهم آوردن شرایط و زیرساخت لازم برای جذب و استقرار هسته‌ها و واحدهای فناور و تحقیق و توسعه در زمینه صنایع معدنی؛ نظارت و ارزیابی شرکت‌های مستقر در پردیس؛ استفاده از توان متخصصان و محققان در سطح محلی، منطقه‌ای و ملی؛ خدمات حمایتی و تسهیلاتی برای شرکت‌های پذیرش شده در جهت تولید و تجاری‌سازی ایده‌ها و محصولات فناورانه و دانش‌بنیان بخش معدن و صنایع وابسته؛مشارکت در برنامه توسعه مبتنی بر دانایی و نوآوری و استفاده مضاعف از ظرفیت‌ها در رشد و توسعه اقتصاد ملی و صادرات محصولات دانش‌بنیان؛ کمک به برگزاری بازدیدها، رویدادها و همایش‌های مرتبط با این صنعت در منطقه و بسترسازی برای توسعه کارآفرینی مبتنی بر علم و فناوری و افزایش ظرفیت ایجاد اشتغال دانش‌آموختگان؛ کمک به تکمیل زنجیره ارزش محصول تا حد ممکن و جلوگیری از خام‌فروشی محصول و تلاش جهت دستیابی به اهداف متعالی چشم‌انداز ۱۴۰۴ و ۱۴۱۴ با مطالعات اکتشافی جدید، پی‌جویی و رصد جدیدترین روش‌های اکتشاف، استخراج، فرآوری و افزایش بهره‌وری، از جمله اهداف و برنامه‌هایی به شمار می‌آیند که به دنبال تحقق آن‌ها در پردیس فناوری صنایع معدنی فولاد سنگان هستیم.

ضرورت هوشمندسازی خطوط تولید در واحدهای صنعتی

یوسفی در ادامه به اهمیت هوشمندسازی خطوط تولید در تمامی صنایع اشاره کرد و یادآور شد: هوشمندسازی مصرف آب در شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، یکی دیگر از پروژه‌هایی به شمار می‌آید که قرارداد آن با یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان ذیل پردیس فناوری صنایع معدنی فولاد سنگان منعقد شده است. در حالی که کشور ما با بحران کم‌آبی و خشک‌سالی روبه‌رو است، اجرای این پروژه می‌تواند ۲۰ تا ۳۰ درصد مصرف آب در مجموعه فولاد سنگان را کاهش دهد.

وی در پایان با تاکید بر اینکه امروز با ضعف شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در بخش معدن و صنایع معدنی در به‌کارگیری روش‌های نوین اکتشاف مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: بر همین اساس ضرورت دارد شرکت‌های دانش‌بنیان با هدف استفاده از فناوری‌های جدید اکتشافی در کشور راه‌اندازی شوند تا علاوه بر پیشرفت‌های حاصل شده در حوزه استخراج و فرآوری، شاهد توسعه هرچه بیشتر اکتشافات در کشور به ویژه منطقه سنگان به عنوان قطب سنگ‌آهن ایران باشیم. ما علاقه‌مندی فراوان خود را جهت جذب شرکت‌های دانش‌بنیان رشد یافته در حوزه اکتشاف در پردیس فناوری صنایع معدنی فولاد سنگان اعلام می‌کنیم و امیدواریم مسئولان و سازمان‌های دولتی نیز حمایت‌های خود از فعالان و شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه اکتشاف را افزایش دهند.

انتهای پیام//

مدیر متالورژی و روش‌های تولید «فولاد»:

۱۲:۲۷ /یکشنبه/۲۴ فروردین ۱۴۰۴

مدیر برنامه‌ریزی و حمل محصولات «فولاد» خبر داد:

۸:۴۵ /یکشنبه/۲۴ فروردین ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه عنوان کرد:

۱۰:۵۰ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

در راستای توسعه زنجیره فولاد استان خوزستان برگزار شد؛

۱۰:۳۰ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

در بازدید از «کنور» صورت پذیرفت؛

۱۰:۱۸ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

توسعه نیروی انسانی در دستور کار است؛

۹:۱۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۱:۰۸ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

احمد صادقیان، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۲۱ /سه شنبه/۷ اسفند ۱۴۰۳

ابراهیم جانقربانیان، عضو هیئت مدیره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۷ /شنبه/۴ اسفند ۱۴۰۳

امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۵ /شنبه/۲۷ بهمن ۱۴۰۳

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

حسين کهزاد، مديرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۴۸ /شنبه/۲۵ آذر ۱۴۰۲

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

روزهای دشواری در انتظار اوکراین است؛

۱۱:۳۷ /سه شنبه/۲ بهمن ۱۴۰۳

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

در 11 ماهه 1403 محقق شد؛

۹:۱۰ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک اپال پارسیان سنگان؛

۶:۳۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت صنعت فولاد شادگان؛

۱۱:۵۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز؛

۱۱:۳۰ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۱۱:۰۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه؛

۱۰:۴۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت مجتمع فولاد خراسان؛

۵:۱۲ /شنبه/۲۰ بهمن ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/01/23

272750

فلزات آنلاین

1404/01/23

973636

فلزات آنلاین

1404/01/23

1721311

فلزات آنلاین

1404/01/23

1147537

فلزات آنلاین

1404/01/23

30581

فلزات آنلاین

1404/01/23

18200

فلزات آنلاین

1404/01/23

49704

فلزات آنلاین

1404/01/23

61133

فلزات آنلاین

1404/01/23

49801

فلزات آنلاین

1404/01/23

44688

فلزات آنلاین

1404/01/23

40192

فلزات آنلاین

1404/01/23

38355

فلزات آنلاین

1404/01/23

37899

فلزات آنلاین

1404/01/23

44104

فلزات آنلاین

1404/01/23

42782

فلزات آنلاین

1404/01/23

64174

فلزات آنلاین

1404/01/23

35503

فلزات آنلاین

1404/01/23

48640

فلزات آنلاین

1404/01/23

58140

فلزات آنلاین

1404/01/21

7543100