مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در بازدید از شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان گفت: برنامه ما این است که در حوزه معدن، از پروژهها و نگاه روبهجلوی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان حمایت کنیم؛ چراکه پروژههای توسعهای این شرکت مورد توجه و اولویت «فولاد» قرار گرفته است.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، سعید زرندی در این بازدید اظهار داشت: شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان همواره حرکتی روبهجلو داشته است و با نگاهی که برای چشمانداز خود طراحی کرده، به دنبال رسیدن به جایگاه مناسبی در این حوزه در سطح دنیاست؛ طبیعتا اینکه فولاد سنگان در رقابتهای منطقهای نیز جایگاه خود را مشخص کند، از اهمیت برخوردار است و از این رو باید به دنبال یک رشد پایدار باشد.
وی اضافه کرد: چشمانداز فولاد مبارکه، قرار گرفتن در جمع ۲۰ فولادساز برتر جهان است اما فقط در حجم تولید به دنبال ارتقا نیستیم بلکه ارزش افزوده نیز برای ما اهمیت دارد. بنابراین باید جایگاهی داشته باشیم که ارزش محصولات صادراتی ما در دنیا دارای جایگاه ویژهای باشد و انتظار پیشرفت در ابعاد مختلف را داریم.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه تصریح کرد: در حوزه فولادسازی به دنبال تولیدات با کیفیت بالاتر هستیم و تولید ورقهای الکتریکی در همین راستا تعریف شده است. بدون تردید همه اینها منوط به توسعه متوازن اجزای زنجیره تولید است؛ استراتژی ما این است که کل زنجیره تولید، متوازن به پیش رود و تلاش میکنیم که با سرعت بیشتری در این زمینه حرکت کنیم.
زرندی مطرح کرد: برای رسیدن به این هدف ضروری است به حوزه معدن و بالادستی به طور جدی وارد شویم؛ یکی از ضعفهای ما، عدم اطمینان از خوراک پایدار تولید است و از همین رو به دنبال آن هستیم تا در تولید گندله، کنسانتره و توسعه معدن به طور جدی وارد شویم.
وی تاکید کرد: دو قسمت امیدبخش در حوزه معدن وجود دارد که یکی از آنها، منطقه سنگان است. امروز بیش از ۱۰ میلیون تن کنسانتره و گندله در شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در حال تولید است که در سرمایهگذاریهای آتی، درصدد ادامه حرکت در این مسیر هستیم. شرکت فولاد هرمزگان جنوب، یکی دیگر از ظرفیتهای ماست و باید به سمت ایجاد مگامدولهای معدنی حرکت کنیم.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: برنامه ما این است که در حوزه معدن، از پروژهها و نگاه روبهجلوی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان حمایت کنیم؛ پروژههایی که در جلسه امروز مطرح شد، مورد توجه و اولویت ما قرار گرفته است. همچنین، سرمایهگذاری در حوزه نیروگاهی و ظرفیتهای خدادادی موجود نیز اهمیت زیادی دارد. صراحتا بر این نکته تاکید میکنیم که فولاد مبارکه آمادگی آن را دارد تا از پروژههای شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان حمایت کند.
به گفته زرندی، باید یک ارزیابی مجدد از کل منطقه صورت گیرد که از همین رو، هلدینگ معدنی ما در گروه مبارکه تقویت و ساختارمند خواهد شد. حوزه اکتشافات ما نیز ثبت شده و با جدیت درصدد اکتشافات جدید هستیم. از این رو باید با مجموعه «اپال» بر روی اقدامات مشترک در حوزه حملونقل همچون خرید ماشینآلات معدنی سرمایهگذاری کنیم.
وی یادآور شد: یکی از چالشهای ما در حوزه معدن، بخش اکتشافات است؛ چراکه از استانداردهای جهانی فاصله داریم و البته این ضعف در حوزه ماشینآلات معدنی نیز مشاهده میشود.
سرمایهگذاری ۳۲ هزار میلیارد ریالی برای بهینهسازی مصرف انرژی
علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان نیز در این دیدار بیان کرد: با هوشمندسازی و راهاندازی سیستم دیسپاچینگ انرژی، مصرف انرژی در شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان را به صورت قابلتوجهی بهینهسازی کردیم و از سال ۱۳۹۸ تاکنون، ۱۱۴ پروژه با سرمایهگذاری ۳۲ هزار میلیارد ریال معادل ۳۰۱ میلیون یورو انجام دادیم.
وی افزود: چالشهای صنعت فولاد کشور ازجمله زیرساختهای حملونقل ریلی و انرژی شامل برق و گاز بسیار جدی است.
مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان عنوان کرد: با وجود چالشهای موجود در زنجیره فولاد کشور، امروز از مرز تولید پنج میلیون تن گندله به اندازه ظرفیت اسمی کارخانه عبور خواهیم کرد.
امرایی خاطرنشان کرد: استفاده از هوش مصنوعی و دستاوردهای انقلاب صنعتی چهارم، از برنامههای مهم شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان محسوب میشود.
انتهای پیام//