حمید شجاعی ضمن تشریح وضعیت طرحهای توسعه در این شرکت، از خودکفایی کشور در تولید ورقهای بدنه رویه خودرو در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری، حمید شجاعی خواستار مساعدت مسئولین ملی و منطقهای برای تامین مواد اولیه و صدور مجوز احداث طرح نورد و افزایش ظرفیت ۳۵۰ هزار تنی در این شرکت شد.
رشد ۱۶۳ درصدی فروش
مدیرعامل شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری با اشاره به کارنامه مثبت این شرکت در نیمه نخست سال جاری اظهار داشت: میزان فروش شرکت در ۶ ماهه اول سال جاری افزایش ۱۶۳ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال قبل را به ثبت رساند که بر این اساس، سود خالص شرکت در این مدت، افزایش ۱۵۵ درصدی و سود عملیاتی نیز ۱۴۸درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: با عنایت به وجود زیر ساختهای لازم و تعهد به تولید محصولات فولادی با کیفیت به همراه انطباق با به روزترین استانداردهای بینالمللی، امکان بازاریابی و فروش محصولات شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در بازارهای خارجی نیز فراهم شده و در این راستا، محصولات فولادی مختلف مطابق با درخواست مشتریان بینالمللی، تولید و تحویل شده که این میزان در ۶ ماهه اول سال به میزان ۱۲۶ هزار و ۶۵۳ تن انواع محصولات گالوانیزه بوده است.
بومیسازی ورق رویه خودرو
شجاعی در خصوص طرحهای توسعه شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری نیز عنوان کرد: این شرکت در سال جاری با سرمایهگذاری هفت میلیون یورویی و ۶۰۰ میلیارد ریالی، خط تولید خود را مجهز به قابلیت تولید ورقهای رویه خودرو کرد.
مدیرعامل شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری این اقدام را در راستای بینیاز کردن خودروسازان داخلی به واردات ورقهای بدنه رویه خودرو ارزیابی کرد و گفت: تجهیزات و تکنولوژی مورد نیاز این خط از کشور کره جنوبی خریداری و تامین شده، ضمن آنکه قطعات داخلی نیز توسط سازندگان داخل کشور و در راستای تحقق استراتژی بومیسازی و حمایت از ساخت داخل تامین شده است.
وی ابراز امیدواری کرد که با اتمام پروژه فوق در چند روز آینده، این شرکت عملا تنها شرکتی خواهد بود که ورق رویه خودرو در کشور را تولید میکند.
افزایش تنوع محصولات با طرحهای توسعهای
شجاعی با بیان اینکه ظرفیت اسمی شرکت ورقخودرو، ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار تن در سال است، تصریح کرد: این درحالی است که با اتمام عملیات بهینهسازی خط تولید (Revamp) و راهاندازی مجدد خط، ظرفیت تولید تا ۲۰ درصد نیز افزایش خواهد یافت.
مدیرعامل شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری، راهاندازی زینک پات شماره ۲ با ۳۰ درصد پیشرفت و خرید و راهاندازی دستگاه بازرسی اتوماتیک سطح ورق با ۹۰ درصد پیشرفت را از دیگر طرحهای توسعه در حال انجام در شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری برشمرد.
وی اذعان کرد: با انجام پروژههای مذکور سبد محصولات شرکت از تنوع بالاتری برخوردار خواهد شد و رضایت هرچه بیشتر مشتریان را در پی خواهد داشت.
لزوم حمایت وزارت صمت از خط نورد جدید ورق خودرو
شجاعی با اشاره به نقش ویژه این شرکت در ایجاد اشتغال و تامین نیاز صنایع پایین دستی، خواستار مساعدت مسئولین وزارت صمت در تامین مواد اولیه و صدور جواز تاسیس خط نورد جدید این شرکت شد و گفت: در حال حاضر شرکت ورق خودرو ۷۵ درصد نیاز ورق گالوانیزه صنایع خودروسازی (ایرانخودرو و ساپکو) و بخش قابل توجهی از نیاز لوازم خانگی را مرتفع میکند. همچنین این کارخانه برای ۲۷۰ نفر بهطور مستقیم ایجاد اشتغال کرد، بنابراین در همین منطقه میتوان با احداث خط نورد و با تکمیل زنجیره و نیز با بهرهگیری از پتانسیل کارخانههایی مانند شرکت فولاد سفیددشت، گامهای اساسی در راستای توسعه صنعت و رشد و شکوفایی همهجانبه کشور برداشت.
مدیرعامل شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در پایان خاطرنشان کرد: شرکت ورق خودرو در حال حاضر با مساعدت و همکاری مدیریت ارشد فولاد مبارکه و با قول تامین مالی ارزی و ریالی، درصدد کسب مجوز احداث یک خط نورد با ظرفیت ۳۵۰ هزار تن و در قالب سند چشمانداز در منطقه است. طبیعی است انجام اینگونه طرحهای توسعهای نیاز به مساعدت و همکاری همه مسئولین به ویژه مدیران وزارت صمت در تامین مواد اولیه دارد که امیدواریم محقق شود.