• امروز : دوشنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 20 May - 2024

دستاورد زرین صنعت مس

  • کد خبر : 23541
  • 26 تیر 1402 - 16:35
دستاورد زرین صنعت مس
شرکت ملی صنایع مس ایران در سال 1401 موفق به انجام 200 هزار و 332 متر حفاری اکتشافی شد که این میزان، در مقایسه با رکورد قبلی که به سال 1400 تعلق داشت، حدود 54 درصد بیشتر بود.

شرکت ملی صنایع مس ایران در سال ۱۴۰۱ موفق به انجام ۲۰۰ هزار و ۳۳۲ متر حفاری اکتشافی شد که این میزان، در مقایسه با رکورد قبلی که به سال ۱۴۰۰ تعلق داشت، حدود ۵۴ درصد بیشتر بود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، ایران یکی از کشورهای ثروتمند جهان به لحاظ بهره‌مندی از منابع و ذخایر مس تلقی می‌شود. در این بین توسعه اکتشافات معدنی، مولفه‌ ضروری و حلقه‌ واسطه‌ای میان پتانسیل‌های بالقوه و رشد صنعتی کشور است. این موضوع سبب شده است تا توسعه اکتشافات به یکی از محورهای اساسی سیاست‌گذاری‌های شرکت ملی صنایع مس ایران تبدیل شود؛ روندی که نتیجه آن، ارتقای جایگاه ایران در ماه‌های اخیر و تبدیل شدن به پنجمین کشور ثروتمند جهان به لحاظ بهره‌‌مندی از ذخایر جهانی مس است. شرکت ملی صنایع مس ایران در سال ۱۴۰۱، موفق به انجام ۲۰۰ هزار و ۳۳۲ متر حفاری اکتشافی شد که این میزان، در مقایسه با رکورد قبلی که به سال ۱۴۰۰ تعلق داشت، حدود ۵۴ درصد بیشتر بود.

با این حال، این دستاورد را تنها باید نقطه شروعی بر روند صعودی عملکرد شرکت ملی مس در حوزه اکتشافات در ماه‌های اخیر عنوان کرد؛ چراکه این شرکت برای سال ۱۴۰۲، انجام ۳۰۰ هزار متر حفاری اکتشافی و همچنین ارتقای جایگاه جهانی ایران در میان کشورهای برخوردار از ذخایر معدنی مس را هدف‌گذاری کرده و توسعه سرمایه‌گذاری‌ها را در این عرصه در دستور کار قرار داده است.

گفتنی است در حالی مجموع هزینه‌‌کرد شرکت ملی مس در حوزه اکتشافات در سال ۱۴۰۱، به چهار هزار و ۶۶ میلیارد ریال رسید که این میزان، از مجموع هزینه‌های اکتشافی این شرکت در پنج سال قبلی بیشتر است. تداوم این روند و توسعه ذخایر معدنی شرکت ملی مس، به معنای تضمین تامین مواد اولیه و تولید پایدار صنعت مس کشور است تا این صنعت در آینده‌ای نزدیک، به طلایه‌دار و پیشران رشد اقتصادی و صادرات کشور تبدیل شود؛ به ویژه آن که صنعت مس با توجه به پیش‌بینی رشد قیمت این فلز در سال‌های آتی و گسترش روزافزون بازارهای مصرف آن، در آینده‌ای نزدیک به یکی از سودآورترین صنایع جهان تبدیل خواهد شد که طبعا نقش‌آفرینی هرچه ‌بیشتر در آن، فرصت‌های بی‌شماری را برای اقتصاد کشور پدید می‌آورد.

انتهای پیام//

لینک کوتاه : https://felezatonline.ir/?p=23541

نوشته‌های مشابه

30اردیبهشت
رشد وزنی و ارزشی صادرات فولاد روهینا جنوب در سال ۱۴۰۲
مدیرعامل مجتمع فولاد روهینا جنوب مطرح کرد:

رشد وزنی و ارزشی صادرات فولاد روهینا جنوب در سال ۱۴۰۲

30اردیبهشت
درآمد «فخاس» با رشد چشمگیر ۲۲۲ درصدی همراه شد
30اردیبهشت
اقدامات زیست‌محیطی شرکت صنایع مس شهید باهنر قابل تقدیر است

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.