دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی ایران گفت: قیمت پروفیل بر مبنای قیمت قبل از اصلاح نرخ بنزین مورد تایید و حمایت تولیدکنندگان است، بنابراین اگر وزارت صنعت، معدن و تجارت به دنبال کنترل قیمت است، باید ذرهبین و نورافکن خود را بر سر بورس کالا روشن کند.
بـــه گـــزارش پایگـــاه خبـــری و تحلیـــــلی «فلزاتآنلاین»، امیرحسین کاوه اظهار داشت: تلاش صنایع پاییندستی فولاد این است که رشد قیمت بنزین بهانهای برای افزایش قیمت در بازار فولاد نشود و امیدواریم که مواد اولیه لوله پروفیل از جمله انواع ورق فولادی نیز بدون تغییر قیمت در بورس کالا عرضه شود.
کاوه عوامل موثر بر قیمت محصولات صنایع پایین دستی فولاد را نرخ ارز، قیمت جهانی و بازار فولاد عنوان کرد و افزود: حتی در مواقعـــی کـــه قیمـــت ارز یا قیمـــتهای جهانی بالا میرود، تولیدکنندگان میتوانند با بالا بردن میزان عرضه خود، جلوی افزایش قیمت محصولات را بگیرند که این روش در شرایط کنونی نیز میتواند در صورت پیشی گرفتن عرضه بر تقاضا، منجر به کاهش قیمتها شود.
دبیـــر سندیکای تولیـــدکنندگان لولـــه و پروفیل فولادی ایران با تاکید بر لزوم ثبات قیمت در بخش ورقهای فولادی که مواد اولیه صدها گروه کالایی است، تصریح کرد: قیمت انواع مواد اولیه در بورس کالا تعیین میشود و با توجه به اینکه عرضهکنندگان بورس کالا عموما وابسته به دولت هستند، به راحتی میتوانند افزایش و کاهش قیمت را مدیریت کنند. بنابراین اگر وزارت صنعت، معدن و تجارت به دنبال کنترل قیمت است، باید ذرهبین و نورافکن خود را بر سر بورس کالا روشن کند.
وی همچنین با بیان اینکه تولیدکنندگان صنایع پاییندستی فولاد متعهد شدند که محصولات خود را ۱۰ درصد بالاتر از قیمت مواد اولیه عرضه کنند، اظهار کرد: اگر قیمت مواد اولیه کنترل شود، با توجه به اینکه در فصل زمستان رکود نسبی وجود دارد و افزایش ساخت و ساز نیز وجود نداشته؛ احتمال دارد در صنایع پاییندست فولاد با کاهش قیمت نیز مواجه شویم.
بنا بـــر گزارشی از ایسنا، کاوه در پایان با اشاره به مصــــرف ۶۰۰ نوع تولیدات لوله پروفیل در صنایع خودروسازی، لوازم خانگی، کشاورزی، مبلمان شهری، میز و صندلی، روشنایی، بیمارستانی و ساختمان خاطرنشان کرد: در صورت کنترل قیمت ورق فولادی کـــه مـــاده اولیـــه ۶۰۰ گــــروه کالایی اســـت، خودبهخود چرخه بعدی نیز کنترل میشود.