خط تولید مفتول در شرکت فولاد کاوه اروند خرمشهر با اعتبار دو هزار میلیارد ریال با حضور رئیس بنیاد مستضعفان کشور به بهرهبرداری رسید.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از صدا و سیما، پرویز فتاح بیان کرد: خط اول این کارخانه با ظرفیت تولید ۴۰۰ هزار تن میلگرد در سال، کار خود را آغاز کرده بود.
وی در همین راستا افزود: برای افتتاح فاز دوم خط تولید این کارخانه برنامهریزی شده بود که این فاز با تولید مفتول به بهرهبرداری رسید.
رئیس بنیاد مستضعفان کشور با بیان اینکه افتتاح این خط تولید نیاز کشور بود، مطرح کرد: این خط با سرمایهگذاری بنیاد مستضعفان، توسط دانشمندان و مهندسان ایرانی افتتاح شد.
فتاح اظهار داشت: خط تولید میلگرد و مفتول کاوه اروند خرمشهر جزو محدود خطهای صنعت کشور است که در ارتفاع چند متری از سطح زمین انجام میشود زیرا با توجه به شرایط جوی منطقه، امکان آبگرفتگی و توقف تولید وجود داشت.
وی اضافه کرد: با راهاندازی این خط، ظرفیت تولید به ۶۰۰ هزار تن میلگرد و مفتول در سال با اندازههای مختلف میرسد.
رئیس بنیاد مستضعفان از اشتغال ۲۳۰ نفر در مجموعه شرکت فولاد کاوه اروند خرمشهر خبر داد و گفت: با راهاندازی این کارخانه، میزان اشتغالزایی خوبی برای بومیان منطقه فراهم شده است.
فتاح مساحت این کارخانه را مناسب توصیف کرد و خاطرنشان کرد: با توجه به زمینهای بکری که در جوار این کارخانه وجود دارد، سازمان منطقه آزاد اروند میتواند برای توسعه تولید در ابعاد بزرگتر فولادی همکاری کند.
لازم به ذکر است شمشهای لازم برای تبدیل شدن به میلگرد و مفتول در این کارخانه از شرکت فولاد خوزستان و کارخانه بنیاد در بندرعباس تامین میشود.
وی بیان کرد: در حال حاضر این کارخانه ضمن قابلیت صادرات، نیازهای داخلی کشور را نیز تامین میکند.
رئیس بنیاد مستضعفان کشور، این کارخانه را سودزا و اقتصادی خواند و تاکید کرد: بنیاد مستضعفان با سرمایهگذاری در این کارخانه از تولید داخلی حمایت میکند. ضمن اینکه بسیاری از طرحهای بنیاد در خوزستان اجرا شده است و نیاز کشور را تامین میکند.
انتهای پیام//