سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۳:۰۱ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۶:۲۱ /شنبه/۲۰ دی ۱۳۹۹

طی ۹ ماهه امسال محقق شد؛

افزایش تولید خودروسازان بزرگ به همراه ورود محصولات جدید

صورت‌های مالی اعلام شده توسط سه خودروساز بزرگ به سازمان بورس نشان می‌دهد که از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ماه، نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۸، خودروسازان توانسته‌اند آمار تولید خود را افزایشی رقم بزنند. این در حالی است که ایران‌خودرو و سایپا، تولید محصولات جدید خود (تارا و شاهین) را نیز آغاز کرده‌اند.

صورت‌های مالی اعلام شده توسط سه خودروساز بزرگ به سازمان بورس نشان می‌دهد که از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ماه، نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۸، خودروسازان توانسته‌اند آمار تولید خود را افزایشی رقم بزنند. این در حالی است که ایران‌خودرو و سایپا، تولید محصولات جدید خود (تارا و شاهین) را نیز آغاز کرده‌اند.

به گزارش فلزات آنلاین، بر این اساس سه خودروساز اصلی داخلی (ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خـودرو) طی ۹ ماهــه امســال در مجموع ۶۲۸ هــزار و ۵۴۷ دستگـــاه انـــواع محصـــولات سواری تولید کرده‌اند کـه در مقایســه با مدت زمان مشابه سال گذشته، رشد بیش از ۷درصدی را نشان می‌هد.

طبق آمار، ایران‌خودرو همچون روال سابق با تولید ۳۴۲ هزار و ۱۷۳ دستگاه خودرو از ابتدای سال تا پایان آذر ماه، همچنان بیشترین تیراژ تولید را به خود اختصاص داده است. این میزان تولید طی ۹ ماه نخست سال جاری نشان می‌دهد تولید در این خودروسازی در مقایسه با ۹ ماه ابتدایی سال گذشته، رشد ۳۴,۴ درصدی کرده است.

در دیگر خوروساز اصلی کشور (سایپا) نیز همچنان کاهش تولید طی مدت مذکور سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال ۱۳۹۸ دیده می‌شود. بر اساس صورت‌های مالی ارائه شده به بورس، دومین خودروساز بزرگ کشور ۲۵۶ هزار و ۱۸۵ دستگاه محصول در طول ۹ ماه امسال تولید کرده که ۱۶,۶ درصد افت تولید را نسبت به سال گذشته در همین بازه زمانی نشان می‌دهد.

در گروه خودروسازی پارس‌خودرو نیز تیراژ تولید خودروهای سواری طی ۹ ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، روند صعودی اندکی داشته است.

پارس‌خودرو به عنوان سومین خودروساز بزرگ کشور از ابتدای امسال تا پایان آذر، ۷۲ هزارو ۷۴۰ دستگاه محصول سواری تولید کرده که در مقایسه با ۹ ماهه سال گذشته، تنها ۵۹ دستگاه بر تعداد خودروهای سواری خود افزوده است.

رشـــد ۷ درصـــدی در مجمـــوع تولیـــد سواری‌هـای سه خودروساز اصلی طی ۹ ماهه امسال نسبت به سال گذشته در حالی ایجاد شده است که بنابر آمار، سه خودروساز بزرگ کشور در آذر ماه نسبت به آبان، با افزایش تولید مواجه شده‌اند.

طبق آمار اعلامی، در آذر ماه امسال ۸۴هزارو ۵۲۲ دستگاه محصول توسط سه خودروساز بزرگ کشــور تولید شده که در مقایسه با آبان امســال رشــد ۲۵ درصــدی را نشــان می‌دهــد. ایران‌خـــودرو بـــا توجـــه بــه تیــراژ ۵۵ هزار و ۲۴۹دستگاهی خـــود طی آذر مـــاه، حـــدودا ۳۵,۲درصد افزایش تولید نسبت به آبان داشته است. سایپا نیز طی آذر سال جاری ۲۲ هزار و ۵۵۰ دستگاه محصول را به تولید رسانده‌ که در مقایسه با آمارتولید این شرکت در آبان ماه افزایش تولید ۱۸,۴ درصدی دیده می‌شود.

در مقابل اما گروه پارس‌خودرو در نهمین ماه امسال ۶ هزار و ۷۲۳ دستگاه خودرو تولید داشته که در مقایسه با تیراژ تولید ماه پیش از آن، ۱۳,۸درصدی افت تولید را تجربه کرده است.

آغاز تولید تارا و شاهین

آمار تولید خودروسازان طی ۹ ماهه امسال و اعلام صورت‌های مالی نشان می‌دهد که گروه صنعتی ایران‌خودرو تولید محصول جدید «تارا» و گروه سایپا تولید محصول جدید شاهین را آغاز کرده‌ است.

طبق آمار در آذرماه سال جاری ۳۳ دستگاه تارا در ایران‌خودرو به تولید رسیده و باتوجه به اینکه تولید انبوه این تازه وارد ایران‌خودرو از بهمن‌ماه سال جاری آغاز خواهد شد، مشخص است که این محصول رسما به سبد تولیدات این گروه خودروسازی اضافه شده است.

سایپا نیز همچون ایران‌خودرو تولید محصول جدید خود با نام شاهین را آغاز کرده که طبق آمار ارائه شده، ۴۵ دستگاه شاهین در سایپا به تولید رسیده است. با توجه به حضور این خودرو در برنامه‌های پیش‌فروش سایپا، احتمالا به زودی شاهین روانه بازار خواهد شد.

آمار تولید خودروسازان طی ۹ ماهه امسال به تفکیک محصولات

ایران‌خودرو طی ۹ ماه امسال در گروه محصولات گره پژو (به جز پژو ۲۰۰۸) تیراژی ۲۴۸هزار و ۷۵۱ دستگاهی داشته که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۳۶ درصد رشد داشته است.

ایران‌خودرو در آذر امسال پژو ۲۰۰۸ تولید نکرده است. در تولید سمند نیز افزایش ۱۲.۳ تولید دیده می‌شود. ایران‌خودرو طی ۹ ماه امسال ۴۰ هزار و ۸۷۱ دستگاه سمند تولید کرده است.

همچنین در این گروه صنعتی از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ماه، ۴۰ هزار و ۴۸۴دستگاه دنا (معمولی، پلاس و توربو) تولید شده که بیانگر افزایش ۹۹ درصدی تولید این محصول نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

در تولید خودرو رانا نیز در مدت مذکور سال جاری تیراژ تولید هشت هزار و ۵۷۶دستگاهی دیده می‌شود که نسبت به آمار تولید این خودرو در ۹ ماه ابتدایی سال ۱۳۹۸، افزایش ۶۳.۳درصدی مشهود است.

اما دیگر محصول مونتاژی ایران‌خودرو به نام ‌هایما که ایران‌خودرو از توقف مونتاژ آن نیز خبر داده است، از ابتدای امسال سه هزار و ۱۹۶دستگاه تولید شده در مقایسه با ۹ ماه سال گذشته افت ۲۹.۶ درصدی را تجربه کرده است.

در گروه خودروسازی سایپا نیز همان‌طور که اشاره شد، تاکنون ۴۵ دستگاه شاهین تولید شده است. در دیگر محصولات این گروه خودروسازی، طی ۹ ماهه امسال تیبا ۱۶۲ هزار و ۹۴۳ دستگاه تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تقریبا بیش از ۳۴ درصد رشد تولید داشته است.

علاوه ‌بر تیبا و شاهین در آذر ماه سال جاری، مجدد دو خودرو آریو و چانگان نیز تولید شده‌اند. براساس آمار چانگان که از ابتدای امسال و تا پیش از آذر ماه هیچ تولیدی نداشته، در آذر ماه مجدد به خط تولید سایپا رسیده و ۴۰ دستگاه تولید شده است. آریو نیز که تا پیش از آخرین ماه پاییز امسال تنها ۱۳ دستگاه تولید شده بود، در آذر ماه ۱۱۱ دستگاه به تولید رسیده است.

در سومین خودروساز بزرگ کشور نیز طبق آمار، در ۹ ماه امسال با افزایش ۱۷ برابری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، سه هزارو ۲۸۳ دستگاه برلیانس مونتاژ شده است. تولید این تعداد برلیانس در حالی است که طی ۹ماه سال گذشته، تنها ۱۹۳ دستگاه برلیانس مونتاژ شده است.

بر اساس گزارشی از ایسنا، علاوه بر برلیانس، پارس‌خودرویی تولید کوئیک و ساینا را نیز در آذرماه ادامه برعهده داشته است. تیراژ گروه خودروهای Q۲۰۰ (کوئیک‌ها به ‌جز کوئیک معمــولی) طی ۹ مـــاه امســال بـــه ۳۲ هـــزار و ۱۴۷دستگاه رسیده و این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته یک هزار و ۷۷۱پدستگاه از این گروه خودرویی در شرکت پارس‌خودرو تولید شده است. آمار کوئیک معمولی که در صورت مالی ارائه شده توسط پارس‌خودرو، جدا از خانواده اعلام شده است، بدین صورت است که تا پایان آذر ماه سال جاری پنج هزار و ۸۷۱دستگاه از این محصول تولید شده است.

همچنین ساینا نیز طی ۹ ماهه امسال تیراژی ۴۸۳۲ دستگاهی داشته که نسبت به ۱۶دستگاه تولید شده در ۹ ماهه سال ۱۳۹۸، افزایش حدودا ۹۹ درصدی داشته است.

بازارهای جهانی در اختیار اژدهای زرد؛

۱۳:۳۲ /یکشنبه/۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

یک سوال تفکربرانگیز؛

۷:۵۷ /یکشنبه/۳۱ فروردین ۱۴۰۴

در صنعت خودروسازی،

۱۴:۵۶ /دوشنبه/۲۵ فروردین ۱۴۰۴

در بازار ایالات متحده آمریکا،

۹:۱۱ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

با توجه به تحولات منطقه‌ای اخیر،

۱۲:۰۴ /دوشنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت بیهق قطعه پیشرو مطرح کرد

۱۱:۵۷ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت دیزل پارت صوفیان:

۰:۴۸ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت عظیم پارت ایرانیان:

۰:۴۲ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت تولیدی صنعتی براتی:

۰:۳۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۳۹۹

اسدالله فرشاد، کارشناس فولاد طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۱۳ /شنبه/۱۲ آبان ۱۴۰۳

پیش‌نیاز رونق دوباره صنعت خودرو چیست؟

۵:۳۴ /یکشنبه/۲۴ بهمن ۱۴۰۰

طی ماه‌های اخیر در بازارهای جهانی،

۶:۳۸ /دوشنبه/۲۸ آبان ۱۴۰۳

وضعیت ساخت و تولید وسایل نقلیه در جهان چگونه است؟

۶:۳۷ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

خودروهای الکتریکی؛ بازار بالقوه فلزات اساسی،

۵:۳۸ /چهارشنبه/۱۵ فروردین ۱۳۹۷
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/18

235500

فلزات آنلاین

1404/02/18

869230

فلزات آنلاین

1404/02/18

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/18

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/18

28123

فلزات آنلاین

1404/02/18

16972

فلزات آنلاین

1404/02/18

44275

فلزات آنلاین

1404/02/18

65608

فلزات آنلاین

1404/02/18

47680

فلزات آنلاین

1404/02/18

44103

فلزات آنلاین

1404/02/18

36822

فلزات آنلاین

1404/02/18

35933

فلزات آنلاین

1404/02/18

35533

فلزات آنلاین

1404/02/18

43700

فلزات آنلاین

1404/02/18

38976

فلزات آنلاین

1404/02/18

60112

فلزات آنلاین

1404/02/18

32888

فلزات آنلاین

1404/02/18

43171

فلزات آنلاین

1404/02/18

56320

فلزات آنلاین

1404/02/18

6668300