سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۱:۲۷ /چهارشنبه/۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۷:۳۰ /شنبه/۱۴ مرداد ۱۴۰۲

معاون بازرگانی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان مطرح کرد:

اقدامات موثر فولاد سنگان در تامین مواد اولیه صنعت فولاد

معاون بازرگانی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان گفت: شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان خراسان، یکی از مطرح‌ترین شرکت‌های فعال در حلقه‌های ابتدایی زنجیره فولاد و بزرگ‌ترین شرکت صنعتی و معدنی شرق کشور است که نقش کلیدی‌ در تامین مواد اولیه صنعت فولاد کشور ایفا می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، حسین بهمن‌زاده بیان کرد: شرکت فولاد سنگان از زمان آغاز به فعالیت خود تاکنون، اهتمام ویژه‌ای به سیاست عمومی دولت در زمینه اولویت دادن به تامین نیاز داخل داشته است و با وجود نوپا بودن، در این راستا تاکنون بیش از ۱۹ میلیون تن گندله مورد نیاز شرکت سرمایه‌گذار و زیرمجموعه‌های آن را تامین کرده است. این شرکت همچنین به منظور توسعه بازار داخلی محصولات خود تاکنون، بالغ بر دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن از محصولات تولیدی خود را در بورس کالا همراه با ارائه تخفیف‌ها و مشوق‌های قانونی عرضه کرده است.

وی عنوان کرد: در سال‌های گذشته، نرخ‌گذاری و تخصیص سهمیه مصرف‌کنندگان اصلی در بخشی از محصولات زنجیره فولاد (شامل کنسانتره و گندله سنگ‌آهن و آهن‌ اسفنجی)، نرخ‌گذاری کالاهای مزبور بر اساس درصدی از قیمت فروش شمش فولاد خوزستان توسط وزارت صمت انجام می‌شد که با توجه به افزایش و کاهش هماهنگ نرخ مبنا (با فرض رعایت دستورالعمل سهمیه و نرخ ابلاغ‌ شده توسط وزارت صمت از طرف همه عرضه‌کنندگان)، منجر به ثبات قیمت‌ها در بازار فولاد و ایجاد اطمینان خاطر نسبی از تامین پایدار مواد اولیه برای تولیدکنندگان شده بود. البته ایراداتی همچون عدم تناسب بهای عرضه سنگ‌آهن در بازار آزاد و بورس کالا با نرخ‌های ابلاغی سایر فرآورده‌ها بر آن وارد بود که نهایتا منجر به ابلاغ الزام به عرضه فرآورده‌های سنگ‌آهن در بورس کالا و تبعیت از نرخ‌های بورس در دی‌ ماه سال ۱۴۰۰ شد.

معاون بازرگانی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان ادامه داد: قطعا ارزش‌گذاری کالاهای تولیدی در بورس کالا و بر مبنای عرضه‌و‌تقاضا، راهکاری مناسب برای افزایش شفافیت بازار و برقراری توازن تجاری در زنجیره خواهد بود. از این رو موضوعی که کماکان موجب برهم خوردن تعادل در توزیع عادلانه سود در حلقه‌های زنجیره فولادی می‌شود، عدم عرضه مستمر محصولات در بورس کالا و برخی ناهماهنگی‌ها در فروش سنگ‌آهن تولیدی به سرمایه‌گذاران و واحد کنسانتره‌سازی است. این موضوع در منطقه معدنی سنگان نیز نمود دارد. البته می‌توان با واگذاری عملیات اکتشاف و استخراج معادن دولتی شرق کشور به مصرف‌کنندگان (مشابه برخی آنومالی‌های استان کرمان)، ضمن بهبود بهره‌وری و افزایش تناژ تولید کلوخه سنگ‌آهن، هم‌زمان نسبت به یکسان‌سازی قیمت‌های داخلی سنگ‌آهن از طریق الزام به انجام و تبعیت از عرضه‌های بورسی اقدام کرد.

تامین نیاز داخل، اولویت فولاد سنگان خراسان

بهمن‌زاده مطرح کرد: ماموریت اصلی شرکت فولاد سنگان از ابتدای راه‌اندازی تاکنون مطابق سهمیه‌های ابلاغی وزارت صمت و تکالیف ابلاغی سرمایه‌گذار (فولاد مبارکه)، تامین بخشی از نیاز گروه فولاد مبارکه به ماده اولیه گندله بوده که با ارسال کل تولیدات سالانه خود به مقصد بزرگ‌ترین فولادساز خاورمیانه و شرکت‌های زیرمجموعه آن، نقش موثری در تامین نیاز داخلی به گندله و تولید فولاد داخل ایفا کرده است. طی دو سال اخیر به طور مداوم تولید گندله در این شرکت با روند خوبی انجام شده است و در مواردی نیز در تامین گندله مورد نیاز سایر مصرف‌‎کنندگان مشارکت داشته که نشان‌دهنده پایبندی شرکت فولاد سنگان به سیاست عمومی دولت در زمینه اولویت تامین نیاز داخل است.

وی تصریح کرد: این شرکت از ابتدای راه‌اندازی در نیمه دوم سال ۱۳۹۶ تاکنون با تامین بیش از ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گندله برای شرکت مادر و بالغ بر دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن گندله برای شرکت‌های تابعه آن، به نحو احسن اقدام به توسعه بازار داخلی محصولات خود کرده است. همچنین با توجه به مازاد تولید شرکت نسبت به نیاز سرمایه‌گذار و شرکت‌های زیرمجموعه آن، عرضه محصولات تولیدی با قیمت‌های رقابتی و ارائه تخفیف‌ها و مشوق‌های قانونی در بورس کالا به عنوان بهترین راهکار توسعه بازار داخلی توسط شرکت فولاد سنگان خراسان پیگیری می‌شود. تاکنون بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن از محصولات تولیدی این شرکت در بورس داخلی کالا عرضه شده است. همچنین با توجه به مازاد عرضه گندله در بورس در ماه‌های ابتدایی سال ۱۴۰۲، برگزاری مزایدات عمومی فروش کالا با شرایط عرضه‌های بورسی و با در نظر گرفتن الزامات قانونی وزارت صمت مدنظر قرار گرفته و منجر به توزیع اسناد اولین مزایده عمومی فروش گندله به حجم ۳۰۰ هزار تن در تیر ماه سال جاری شده است.

معاون بازرگانی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان اظهار داشت: افزایش ناگهانی تعرفه صادرات برخی محصولات بالادستی زنجیره فولاد از جمله کنسانتره و گندله سنگ‌آهن (تصویب‌نامه هیئت وزیران ۲۱ تیر ۱۴۰۲)، اقدامی است که اخیرا منجر به سلب اعتماد مشتریان صادراتی از بازار و افزایش ریسک صادرات شده است. به نظر می‌رسد افزایش ۳۹ برابری تعرفه، آن هم در شرایط مازاد عرضه در بازار داخلی، ناشی از شتاب‌زدگی و عدم بهره‌گیری از نظر کارشناسان فعال در حوزه تجارت داخل و بین‌الملل است. قطعا تطابق سیاست‌های گمرکی دولت با وضعیت بازار و عرضه‌و‌تقاضای محصولات فولادی، می‌تواند منجر به اطمینان‌بخشی به صادرکنندگان و بهبود فضای روانی حاکم بر بازار فولاد شود.

بهمن‌زاده خاطرنشان کرد: با توجه به انجام تکالیف تامین داخل و وجود ظرفیت‌های صادراتی در بازار گندله، این شرکت جهت بهره‌مندی از مزایای صادرات و تامین ارز مورد نیاز، اقدامات لازم جهت اخذ مجوزها و ایجاد زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری صادرات محصولات را انجام داده است. در این راستا عقد قرارداد انبارداری و بارگیری کشتی با منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس و تخصیص فضای انبارش کالای صادراتی برای فولاد سنگان صورت پذیرفته است. همچنین تامین خدمات مشابه در اسکله شهید رجایی به منظور افزایش ظرفیت‌های انبارش کالا و بارگیری کشتی در دستور کار قرار دارد و سیستم‌های نرم افزاری مورد نیاز و خدمات حمل ریلی تا اسکله‌های منطقه ویژه و شهید رجایی تامین شده است. از آنجایی که مطابق آخرین مصوبات وزارت صمت، مجوز صادرات محصولات بالادستی فولادی مشروط بر اثبات مازاد عرضه در داخل است، به همین دلیل عرضه‌های متعدد به صورت هفتگی در رینگ صادراتی بورس کالا انجام می‌شود.

وی در پایان یادآور شد: تاکنون یک میلیون و ۱۴۵ هزار تن طی ۱۱ مرحله در رینگ صادراتی (تالار کالای صادراتی کیش) عرضه شده است. ضمنا شناسایی مشتریان بالقوه و کشف قیمت گندله برای تحویل بر روی عرشه کشتی یا درب کارخانه فروشنده، از طریق برگزاری مزایدات عمومی صادراتی متعدد صورت پذیرفته است تا در زمان مناسب و در شرایطی که صادرات محصولات دارای توجیه اقتصادی باشد، انعقاد قراردادهای صادراتی و ارسال کالا در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود.

انتهای پیام//

قائم مقام مدیر‌عامل شرکت فولاد خوزستان:

۷:۳۰ /چهارشنبه/۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

معاون سیاسی وزیر کشور:

۱۴:۰۴ /سه شنبه/۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان عنوان کرد:

۸:۰۷ /سه شنبه/۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

در فروردین ماه 1404،

۷:۴۶ /سه شنبه/۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

طی حکمی از سوی ابراهیمی،

۱۶:۱۲ /دوشنبه/۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

همگام با تقدیر از طالبی برگزار شد؛

۱۳:۲۷ /دوشنبه/۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

علیرضا شریفی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

امین صفری، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۱:۰۸ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

احمد صادقیان، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۲۱ /سه شنبه/۷ اسفند ۱۴۰۳

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

در 11 ماهه 1403 محقق شد؛

۹:۱۰ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۴۸ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۳۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک فولاد خراسان؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت اپال پارسیان سنگان؛

۶:۳۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت صنعت فولاد شادگان؛

۱۱:۵۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/23

233167

فلزات آنلاین

1404/02/23

869230

فلزات آنلاین

1404/02/23

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/23

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/23

28353

فلزات آنلاین

1404/02/23

16403

فلزات آنلاین

1404/02/23

43388

فلزات آنلاین

1404/02/23

65608

فلزات آنلاین

1404/02/23

47680

فلزات آنلاین

1404/02/23

44103

فلزات آنلاین

1404/02/23

37527

فلزات آنلاین

1404/02/23

35476

فلزات آنلاین

1404/02/23

35075

فلزات آنلاین

1404/02/23

43700

فلزات آنلاین

1404/02/23

38890

فلزات آنلاین

1404/02/23

59217

فلزات آنلاین

1404/02/23

32832

فلزات آنلاین

1404/02/23

41806

فلزات آنلاین

1404/02/23

56111

فلزات آنلاین

1404/02/23

6541100