سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۶:۲۹ /پنج شنبه/۲۲ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۵:۳۷ /شنبه/۱۰ اسفند ۱۳۹۸

مدیرعامل ماشین‌سازی اراک خبر داد:

امضای قرارداد ۶۴ میلیون یورویی ماشین‌سازی اراک

مدیرعامل ماشین‌سازی اراک از انعقاد قرارداد ساخت تجهیزات ویژه مجتمع متانول دنا و سیراف با ظرفیت هرکدام ۵ هزار متریک تن در روز به مبلغ هزار میلیارد تومان (۶۴ میلیون یورو) خبر داد.

مدیرعامل ماشین‌سازی اراک از انعقاد قرارداد ساخت تجهیزات ویژه مجتمع متانول دنا و سیراف با ظرفیت هرکدام ۵ هزار متریک تن در روز به مبلغ هزار میلیارد تومان (۶۴ میلیون یورو) خبر داد.

به گزارش «فلزات آنلاین»، جعفر صفری اظهار کرد: این قرارداد با پیگیری‌های اعضای هیئت‌مدیره شرکت ماشین‌سازی با دو شرکت‌ صنایع پتروشیمی دنا و شرکت سرمایه‌گذاری سیراف انرژی منعقد شده است.

وی ارزش مالی هرکدام از این قراردادها را ۳۲ میلیون یورو دانست و افزود: این قرارداد مبتنی بر انجام خدمات مهندسی، تامین، ساخــــت، رنـــگ‌آمیـــزی، تســــت بـــازرســــی، بسته‌بندی، تهیه مدارک فنی، حمل، تامین قطعات یدکی دوره راه‌اندازی و بهره‌برداری آغازین و بهره‌برداری سالانه از جمله قطعات یدکی اصلی، خدمات نظارت بر نصب، پیش راه‌اندازی و راه‌اندازی، تهیه و ارائه اطلاعات، دستورالعمل‌هــــا، نقشه‌هــــا و اجـــرای تمـــامی فعالیت‌هـــای مرتبـــط با تعهــــدات فروشنـــده منعقد شده است.

مدیرعامل ماشین‌سازی اراک تصریح کرد: این طرح در عسلویه و بندر دیر اجرا می‌شود که از یکم اسفند ماه آغاز و در یک دوره ۲۱ ماهه در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ به پایان خواهد رسید.

صفری بیان کرد: با توجه به اینکه اولویت اصلی این شرکت علاوه‌ بر فعالیت گسترده در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی و معدن، توجه ویژه به تولیدات دانش‌بنیان است در این راستا ۱۰ محصول جدید این واحد تولیدی به عنوان دانش‌بنیان شناخته شده است‌.

وی ادامه داد: این واحد تولیدی تا حدود سه سال پیش با کمتر از ۲۵ درصد ظرفیت خود کار می‌کرد اما با تدوین برنامه‌های مدون و انعقاد قراردادهای مختلف در حال حاضر ماشین‌سازی اراک با ظرفیت ۴۰درصدی فعالیت می‌کند.

مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک اضافه کرد: کسب ۶۰ درصد از بازار داخلی و ۳۰درصد بازار خارجی از اهداف بلندمدت این واحد دانش‌بنیان است.

صفری در خصوص اقدامات انجام شده در این واحـــد تولیـــدی گفــت: چکش‌هـــای بادی، ماشین‌آلات معدنی و الکتروموتورهای با ظرفیت بالا، پل‌های فلزی، مخازن کروی، مخازن مسقف و ثابت و متحرک، دیگ‌های بخار، شیرآلات نفت و گاز از تولیدات استراتژیک ماشین‌سازی است و انعقاد تفاهم‌نامه شرکت مهندسی و ساختمان نفت با ماشین‌سازی اراک به ارزش ۴۰ میلیون یورو، امضای قرارداد ساخت مخازن کروی سه هزار مترمکعبی بین ماشین‌سازی اراک و پتروشیمی شازند، تولید بزرگترین دیگ بخار فایرتیوب، ساخت برج تقطیر به طول ۷۰ متر در مدت زمان کمتر از سه ماه و… از جمله اقدامات این واحد تولیدی است.

وی تصریـــح کــــرد: مجمـــوع بدهــی‌هـــای ماشین‌سازی به بانک‌ها و نهادهای خدماتی کمتر از ۱۰۰ میلیارد تومان است که با انعقاد قراردادهای مختلف بین این شرکت و شرکت‌های مختلف، ایــن میـــزان بدهــی رقم چشــم‌گیری نیست روند نزولی به خود گرفته است.

بــر اســـاس گزارشـــی از ایسنـــا، مدیـــرعامـــل شرکت ماشیـــن‌سازی اراک اضافــه کــرد: این شرکت از مهر سال جاری تاکنون یک میلیارد و ۶۲۵ میلیون تومان قرارداد منعقد کرده و طبق پیش بینی‌های صورت گرفته این رقم تا پایان شهـــریور ســـال آینـــده بـــه حــدود دو هـــزار و ۲۰۵میلیارد تومان و تا پایان شهریور سال ۱۴۰۰ به حدود سه هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

برچسب‌های این مطلب: تولید خودرو | فلزات‌آنلاین

«فلزات‌آنلاین» گزارش کرد:

۱۵:۴۹ /دوشنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۴

تا سال 2040 محقق خواهد شد؛

۱۲:۳۱ /دوشنبه/۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

بازارهای جهانی در اختیار اژدهای زرد؛

۱۳:۳۲ /یکشنبه/۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

یک سوال تفکربرانگیز؛

۷:۵۷ /یکشنبه/۳۱ فروردین ۱۴۰۴

در صنعت خودروسازی،

۱۴:۵۶ /دوشنبه/۲۵ فروردین ۱۴۰۴

در بازار ایالات متحده آمریکا،

۹:۱۱ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت بیهق قطعه پیشرو مطرح کرد

۱۱:۵۷ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت دیزل پارت صوفیان:

۰:۴۸ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت عظیم پارت ایرانیان:

۰:۴۲ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت تولیدی صنعتی براتی:

۰:۳۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۳۹۹

اسدالله فرشاد، کارشناس فولاد طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۱۳ /شنبه/۱۲ آبان ۱۴۰۳

پیش‌نیاز رونق دوباره صنعت خودرو چیست؟

۵:۳۴ /یکشنبه/۲۴ بهمن ۱۴۰۰

طی ماه‌های اخیر در بازارهای جهانی،

۶:۳۸ /دوشنبه/۲۸ آبان ۱۴۰۳

وضعیت ساخت و تولید وسایل نقلیه در جهان چگونه است؟

۶:۳۷ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

خودروهای الکتریکی؛ بازار بالقوه فلزات اساسی،

۵:۳۸ /چهارشنبه/۱۵ فروردین ۱۳۹۷
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/21

224083

فلزات آنلاین

1404/03/21

858230

فلزات آنلاین

1404/03/21

1390370

فلزات آنلاین

1404/03/21

1344994

فلزات آنلاین

1404/03/21

29819

فلزات آنلاین

1404/03/21

16025

فلزات آنلاین

1404/03/21

43661

فلزات آنلاین

1404/03/21

65608

فلزات آنلاین

1404/03/21

47680

فلزات آنلاین

1404/03/21

42655

فلزات آنلاین

1404/03/21

41135

فلزات آنلاین

1404/03/21

37372

فلزات آنلاین

1404/03/21

36252

فلزات آنلاین

1404/03/21

43017

فلزات آنلاین

1404/03/21

38679

فلزات آنلاین

1404/03/21

58708

فلزات آنلاین

1404/03/21

34463

فلزات آنلاین

1404/03/21

42014

فلزات آنلاین

1404/03/21

57327

فلزات آنلاین

1404/03/21

6461000